Ateist birine aşık oldum oda beni seviyor ne yapmalıyım?

23 yaşında tesettürlü bir üniversite öğrencisiyim. 2 sene önce korece öğrenmeye karar verdim bu yüzden internetten korelilerle tanışıp arkadaş oluyordum. bir tanesi çok özeldi. Ben ona ingilizce ogretiyodum oda bana korece. 2 sene hergun mesajlastik ama her gün ( bir kere telefonunu camasir makinasina atti yanlislikla iki ay konusamadik) ve şimdi ona çok baglandim. Onu sevdiğimi itiraf ettim ama bir ateistle evlenemiycegimi ve onu unutcagimi bir daha bana mesaj atmamasini soyledim. Oda tamam dedi beni tekrar arkadas olarak görmeye baslarsan konusmaya devam edelim dedi. 2 hafta sonra doğum günümdü mesaj atti normal konustuk. Sonra birden oda beni sevdigini ama ben müslüman oldugum icin asla birlikte olamayacagimizi söyledi. Yani ne bu şimdi.. madem olmayacagini biliyor neden onu unutmama izin vermiyor. erkekler neden bu kadar bencil olmak zorunda.. ne yapmam lazım? Onu unutmayi cok istiyorum ama onunda beni sevdigini öğrendikten sonra bu imkansiz.. Müslüman olmayi düşünmüyor. Sormustum "ben özgür kalmak istiyorum" demisti.. ne yapcam şimdi bir akıl verin lütfen. Düşünmekten delircem :(
Ateist birine aşık oldum oda beni seviyor ne yapmalıyım?