Zengin çocuk fakir kız hikayesi gerçek olabilir mi?

çok çok kötü bir durumda kaldım. çok iyi bir okulda çok iyi bir bölüm okuyorum. güzel ve alımlı bir kızım ama sonuçta orta düzeyli esnaf bir anadolu ailesinde büyüdüm. instagramda çok yakışıklı çok zengin bir çocuk beğendim. bir fotosunu begendim o da manzara fotosuydu sonra o beni takip edip fotolarimi begendi. Bu durum kafami karıştırdı. fake hesap açıp çocuğun agzini aramaya calistim. fake olduğumuda söyledim. o da aşırı meraklandi ve normalde ona yüzlerce yazan varken ikna etmek için çok uğraştı. istemedim boşver konuşmayalım dedim onlarca kez. ama çok uğraştı "sen akilli birisin diğer yazan sacma sapan insanlar gibi değilsin tanimak istiyorum, kendine özgüvenin yok mu " dedi en son söyledim kim olduğumu. Aşırı kibar davrandi gayet güzel bir kızsın akillisinda dedi. ama konuşmakta çok zorlandik çünkü ben cok utanıyordum ve aşırı farkli hayatlarimiz. o amerikada okumus holdinglerinde çalışıp dünyayı geziyor. ben henüz zor bir bölümde üniversite öğrencisi. ama nezaketen mi bilmem görüşmek istedi. kendimi çok kötü hissediyorum. Çünkü olacak bir şey değil gibi. hiç bir ortak hayatımız yok. görünce etkilenmekten çok korkuyorum. ne yapacagim nasil davranacagim. böyle bir sey mümkün degil bunu biliyorum çünkü.
Zengin çocuk fakir kız hikayesi gerçek olabilir mi?