Evliyken yalnız kalmak

Merhaba arkadaşlar ben Almanya'da yaşıyorum evliyam ama insanları anlamıyorum çok ders aldım hayattan bir zamanlar herşeyim vardı birden hepsi yok oldu evlendim ailem eşimi hiç sevmedi ve hep tartışma kavga gürültü derken ayrılma kararı verdik hayatımıza başkaları girdi ama ben dayanamadım eşime yalvardım beni çok ezdi çok yaraladı köpekten beter oldum ölmek istedim iki kere

Eşim ikizler burcu evimiz dağıldı anneme gittim isimden ayrıldım annemlerde yaşamaya başladım yapamadım eşim okalar beni ezmesine rağmen sabırla bekledim gel dedi onun evine geldim eşyalarımı taşıdım ailemle hiç konuşmuyor hep kırıcı oluyor ve küfür ediyor bende gitmiyorum ama evin içinde hergün çok kötü zaman geçmiyor hiçbirşeyi eskisi gibi değil eşim eskiden yapmadığı şeyleri yapıyor kendini bir hayata soktu ben varmıyım bilmiyorum bir gün çok iyi öteki gün onu tanımamıyorum ailemi istiyorum diyor Türkiye'ye dönelim diyo ama içimde o kadar çok

Şey varki konuşamadığım anlatamadığım artık korkak biri oldum çok güzel bir isim vardı onun işin çıktım barbar zamanımızı geçirelim diye ama beraberden bile benimle canı sıkılıyor artık

Şimdi evde oturmak hiçbirşey yapmamak beni bitiriyor Allah'tan umudumu hiç kesmedim yanlızlık kötü evliyken yalnız olmak ne demek anladım kimse yok ki konuşacak seni anlayacak nedendir bu bilmiyorum ablam var oda eşimi istemediğinden görüşmüyor benimle annem babamda gelmiyor eşim yüzünden zamanında ailem eşime olmayacak şeyler dedi onuda anlayabiliyorum ama sevgi herşey değilmiş ne yapacağımı bilmiyorum kafanızı şişirdim kusura bakmayın
Evliyken yalnız kalmak