Yavaş yavaş kabullenmeye başladılar. önceleri midesiz diyolardı. şişmanlar iğrenç altında kalırsın kokar felan diyolardı. şimdi kabullendiler. siz ne düşünüyosunuz. Gerçekten çok tatlı değilllermi? Mesela ;
Tombul ve şişman seviyorum diye farklı bakıyolar bana?
Hastalık veya değil biz bunu tartışmıyoruz. konu dışına çıktın. hastalıkta olsa ben şişman seviyorum. Sen bana kalkıp alelen hakaret ediyosun birde. saygılı ol lütfen
Olamam. Sizin gibi insanlar yarın kalkıp koskoca bir kafa tümörüne de aşık olabilir. Bir farkı yok. İkisi de hastalığa duyulan hayranlık sonuçta, bu da normal karşılanamaz...
Ya lütfen bana demogoji yapma. sabahtan beri obezleri dışlıyosun burda. hakaret üstüne hakaret ettin ayrıca. ben neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. senin emir aldığın doktorlarla oturup kalkıyorum ben.
Birincisi ben doktorlardan emir almıyorum, ikincisi ben şişman insanları aşağılamıyorum, sadece hasta olduklarından bahsediyorum. Sen hala bunu ayırt edemiyorsun. Ayrıca ben de bir doktorla sözlüyüm, bana üstünlük taslama boşuna.
Obez insanlar hastadır, sağlıklı kiloya ve beden dengesine sahip olmayan insanlardır. Bunu yoldan geçen 10 kişiye sorsan 10'u da sana aynı cevabı verir. Bunda aşağılanacak bir durum yok
Hastalık veya değil ven şişman seviyorum. şişmanlık hastalıkmıdır diyede sormadım burda. geldin çok bilmişlik tasladın. Allah beni 10 sene sınadı çok mutluyumki zaten Allah hastalığı sevdiğim kuluma veririm diyor.
Bakış açım dar değil başka açıdan bakıyorum sen anlamazsın işte. geldin bana ruh hastası dedin. şişmanlar hasta desin obez dedin. Bu resmen aşağılamaktır.
Abi hastalık aşağılanacak bir şey mi? Sana diyorum ki bu gösterdiğin resimdeki kız şişman değil, obez. Yani hastalık derecesinde şişman. Ben bununla alay falan etmiyorum. Obez diyorum. Literatürde obezite diye bir kelime var, sen bundan haberdar mısın?
En İyi Cevaplar