Evet arkadaşlar İzel'in meşur şarkısında ki formül sizcede öyle mi mutluluğun formülü sizce nedir?
Bir sen bir ben birde bebek mi?
Evet arkadaşlar İzel'in meşur şarkısında ki formül sizcede öyle mi mutluluğun formülü sizce nedir?
Bir ben bir kocam, illaki ileride birde bebisimiz olacak ama ilk önce neden evlendiğimizi unutmayarak beraber hayatın tadını çıkarıcaz ♡
Sağol tatlım amin, Allah sana daha da mutlu yuva nasip etsin inşallah ♡
Aynen canım
Teşekkür ederim canım
Bu şarkı izelin 😂 Demet akalınınki evli mutlu çocuklu 😂
Mutluluğun formülü çok açık , Kuran-ı Kerim , Namaz , Mutlu İslam Kokan Bir Evlilik Bir de Hayırlı Bir Bebek. : )
Demet Akalın evli mutlu çocuklu. Başlıktakini diyen İzel. Gülünce gamzen çıkıyor diye insanları yanıltamazsın
Cevap
12Cevap
Formül basit bir deli buluyorsun uzunca bir süre onunla yaşıyorsun üzüm üzüme baka baka misali sende onun gibi oluyorsun ve evet aranan mutluluk bulunmuştur artık hayat sana güzel
bir ben, bir arabam, bir evim, bir bir bir bir bir bir... paralarım :))
3 tane yumurta
3 çay bardağı şeker
2 çay bardağı sıvı yağ
2 çay bardağı ılık su
4 çay bardağı un
2 paket kabartma tozu
Kız isteme merasimi için kahve tarifi mi bu? Dikkat et bazı kızlarımız bunu gerçekten uyguluyor. 😑
hadi demet akalının şarkısını gerçeğe çevirelim 2 miz :D
hoşuna gitti emin ol rol yapma burda :D
yakışıklılığımı görürsen aşık olursun rahat ol sen :D
yerini dolduracak çok hatun var peşimde sıkıntı yok :D
aramaya gerek yok hangisini kabul ediyorum diye düşünüyorum şu an sen öl bence :D
bir rakı bir ben bir de balık
Bebek için çok erken😛😄
Bir sen Bir ben Birde Para :)
saçmala ne olursun çare çok :D
O şarkı İzel'indi. Demet'in değil
Bebek lazım 😄
Bir sen bir ben birde hayırlısı.
Hayır yok
hayır değil
Yalan
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar