Sizce erken mi? Yoksa artık zamanı geldi mi benim için? yaş: 30
zamanı gelmiş
erteleyebilirsin
bir fikrim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geç bile kalınmış, evlatlarını yetistirme onlarla ilgilenip vuslatını görme vaktiniz geldide geçiyorda
evlilik nedir? Allahın haram kıldıgı zina, fıtrat geregi şehvet, kişinin neslini devam ettirmek isteme fikri, sevdigi kişiyle olan duyguları, veya kendi özgür fikri kişiyi evlilige itebilir aslında bu tanım herkes indinde degişkendir
evlilik yaşı 21-24 arası idealdir dinimizce genç kişi 15-40 arasını kapsar, geç olabilir birtakım nedenlerle beklenmişte olabilir, kendini hazır eden her birey evlilige adım atabilir, hayırlı kısmetlerle karşılaşırsınız umarım
Kendini hazir hissediyosan evlen. O işler bence yaşa bakmıyor.
evlenme evlen yok evlenme ya da evlen evlen en ıyısı ya da evlenme dırdır cekemezsın bu yastan sonra ya da evlen gıtsın duzenlı bır hayatın olur evlenme offff darlandım
Ekonomik yönden rahatsan, evlilik açısından da kendini hazır hissediyorsan, civarda aday da varsa... Evlen bro.
Cevap
14Cevap
Abicim şimdi yaş 30. Tanıştın evlendin , en az 1 yıl bu sürer. Oldu yaş 31. İlk yıl çocuk düşünmezsiniz sanırım. Yaş oldu 32. Çocuğa karar verdiniz.9 ay süre sonunda yaş oldu 33. Bence geç gibi. :/
Bir ilişkim var gayet ciddi ve oturaklı bir ilişki, şartlarım da gayet olgun. hani şu an bile evlenebilirim. sadece hazır mıyım ona emin değilim. aslında geç değil ideal yaş. ben 20-30 yaş aralığımı dolu dolu güzelliklerle yaşadım. şu yaşımda evlenirsem. çocuklarım 2-3 sene sonra olsa dahi onların 20li ve 30 lu yaşlarını ortalama bir insan ömrü 65 ise rahatlıkla görürüm bu yeterli ve uygun olan bir yaş
bence evlen bak bundan sonra evde kalıyorsun. Amcamdan biliyorum :D
O da öyle diyordu :D
Kanka ben ikinci karıyı alacam sen daha evleneyimmi evlenmiyim mo 😂😂
Tam limittesin 30 u gecirme daha coluk cocuk torun tombalak olacak buyuyecek erken evlensen daha iyi olurdu
Malesef öyle benimde 34 oldu evlenemedim kaldim
Artık evlenme zamanı geldi deyip evlenecek birini mi arıyorsunuz ya ne aptalca bir kültür bu.
Hayatında evlenmeye değer, ciddi ve uzun süreli ilişkinin olduğu biri varsa ve hazır hissediyorsan evlenirsin.
Ona sen karar ver bir zahmet, hayatını başkalarına sorarak yönlendireceksen evlenme.
Ohoo sen daha evlencende baba olcanda pfff çok geç kaldın otur evde
Bencede oldu :))
Evlen hadi bir çeyrek takarlar.
S3vgilinle o moda girdiyseniz evlen dostum.
Evlen ama sevdiginle evlen mantik evliligi degil
Cekilmez de ben sevdigim halde bazen kocami bogasim geliyor😊 hayirlisi olsun guzel birsey ama bence karis derim
😊ne alaka ise
Zamani gelmiş evlen 30'unda evlenmeyen ondan sonra hiç evlenmezmiş
Öyle duymuştum 😅
geç bile kalmışsın bence
Ne erkeni 30 yaşına gelmişsin evlen artık
Zamanı gelmiş. Evlen artık
Kızı buldun mu naptin ☺
Hadi hayırlısı ☺
Zamanı gelmiş geçirme daha fazla
Ne erkeni evlen bayatlayacan
Evlen De Sıra Bize Gelsin :))
şartlar olgunlaşmışsa bi' dene