Senden bıktım diyor. Senden sıkıldım diyor. Amacı ne bunun?

Sevgilim için bu zamana kadar elimden geleni yaptım. Yapma dedi yapmadım. Gitme dedi gitmedim. Kavga ettik hep alttan aldım. Haklı olsam bile uzatmadım hiç. Kavga etmeyelim diye elimden geleni yaptım. 10.ayımızda onun işyerine kocaman bir çicek göndermiştim. Onun ailesi biraz sevgili olayınada karşı. Rahat rahat gezemiyorduk. Rahat rahat konuşamıyorduk. Onu haftada 1 kere yarrım saat anca görüyordum. Oda belki. 11 ay olucak. Ne bilim onu mutlu etmek için elimden geleni yaptım. Hatta benım onu bırakcamı düşünmesin diye gittim yüzük aldım. İşyerinde falan takıyodu. Ben hiç çıkarmıyodum.Bana yeri geldi en ufak kavgada s..git dedi ama ben fazla uzatmadım. Hatasını anlayana kadar konuşmadım ama geldi hatasını anladı barıştık. Bana onu diyen insana aslında cevabını verip yollardım ama ona yapamadım bunları. Ne bilim oda şimdi bir ufak kavga ettik.Bana diyordu sıkıldım artık bıktım anlıyomusun bıktım diyo. Bitsin artık diyo. Uzatıyoda uzatıyo. Sıkıldım diyor bıktım diyor. Uzatıyorda uzatıyor. Çokta seviyorum acaba aklı başına gelirmi. Ne yapmam lazım.
Senden bıktım diyor. Senden sıkıldım diyor. Amacı ne bunun?