Aşk İlişkileri Fotoğraftaki adamınkine benzer kas yaparsam eski sevgilim geri dönmek ister mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani bundan etkilenir mi? Etkilenir ve geri döner Etkilenmez ve geri dönmez Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Fotoğraftaki adamınkine benzer kas yaparsam eski sevgilim geri dönmek ister mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
a7dfj8aerj Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl kaç senelik emek var basit bir şey değil gerçek sonuç görmen için gününü ona göre planlaman lazım beslenme dinlenme spor hepsi günün çoğunu alır bir beğeni kazanırsın döner mi belli olmaz başka kızlar var sonuçta ama kıskancağı kesin bence 0 0 Yorumla
ridvanbey Takip Et Xper 2 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl eski sevgiliden hayır gelmez dostum. Geri dönse bile eskisi gibi olmaz 0 0 Yorumla
avaretilki Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl Yav geri dönse ne olcak bir kas uğruna geri dönüyorsa sen çek s*ktiri bir zahmet. ... 1 0 Yorumla
Mavisessizkik Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Sevgilini bilmem amazing Ben sirf sacma last için dönmezdim Geri 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar