Kız arkadaşımdan ayrıldım. Depresyondayım

Bundan 2 sene once Face de bir kizla tanistim. Kendisi benden 4 yas buyuk.

Ben almanyada o.ise turkiyede da yasiyor.

İlk bulusmamiz, onun.almanyaya gelmesi.ile olustu. Ve ilk geceden birlikte olduk. Ve o sey de oldu.

Git gide piskolojisi bozulmaya.basladi. Hassaslaşmaya.basladi. Ben ise onu mutlu edebilmek icin kendi sorunlarimi örtmeye cabaldim. Yalanlar soyledim. Nitekim, verdigim sozlerimi tutamadim. Ayrilma karari aldim. Cunki.onu mutlu edemez hale geldim. Ona cektirdigimin farkindaydim. Ne varsa yoksa evlenmemiz gerek diye dusunuyordu. Ki haklida. Oysa bende evlenmek istiyorum Fakat brnim ailevi buyuk sorunlarim oldugu icin, zamana ihyltiyacim oldugunu soyledim. Ayni.zamanda maddi.de berbat bir haldeyim. Ben onu hala seviyorum. ve ayrilma kararim onun sadece daha fazla.uzmeme.icin alinmis.bir.karar idi. Cok aci cektiriyordum sozlerimi tutamamakla. Simdi bir hafta gecti ayrilali. Nediyeyim okadar pismanim ki

. Beni yiyip bitiren bir suru soru var.

Kendisi avrupa meraklisi. Almanya icin micin.mi brnimle oldu diorum?

ben muhendisim, onun icinmi?

kendisi 30 yasinda, bunun getirdigi piskolojimi yoksa.

Ben sadece benim ben oldugum icin olmasini isterdim ama oyle degil sanirim. Garip bir his var icimde.

Ayrica ayrilisin ikimci.gunu facede baska herifere iltifatlar etmeye basladi hemen. Biz toplam 5 kez bulustuk. Ki her bulusmamizda kavga ettik. Normal karsiladim cunki daha yeni taniyordum. Ben evlenmr teklifi bile ettim. Pahali olmayan bir yussukle. Ki o gun bgn hic bir saniye emin olamadim. Teklif ettikten sonra aldi yussu iyicr bakti ve dedikim, bu nasil bir basit yussuk. Bilmiyorum. Bir yandan bakireligini, en degerli seyini verdi bana. oteki yandan ise tuhaf halleri beni suphelendiriyor.
Kız arkadaşımdan ayrıldım. Depresyondayım