Eşinizin doğum aında doktorlar erkek olsa birde yakışıklı olsalar? 😂😂 kıskanırmısınız napardınz sjdj
kızlar erkek mi kadın doktormu tercih ederdiniz?
kızlar erkek mi kadın doktormu tercih ederdiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer doğumdaki karım o acıyla doktorlamı kırıştıracak helal derim o doktorda o kan içinde karımamaı asılacak ilginç fantezi ne sapıklık içinde kalmışım
Doğumdan önce ov bu yakışıklıymış düşünemezmi
düşünürse içinden düşünsün umurumda olmaz
Kıskanmassın yani
haberim yok ve kıskanacak değilim eyleme geçmedikten sonra
Varsa Kadının Ruhunda Bir Bihter? Doğumdan Sonrası da Yeter..
Rahmetli Necmettin ERBAKAN'ın Hanımı Nermin ERBAKAN Nasıl Öldü Biliyor musunuz? Takdir-i İlahi Ayrıdır İnancım Sonsuz.
Nitekim Rahatsızlanıp Kaldırıldığı Hastanede İlgili Hastalığa Bakacak Doktorlar Erkek Olunca, Van'dan Özel Uçakla Gece Yarısı Kadın Doktor Getirilene Kadar Kıvrana Kıvrana Acı Çekerek Feryat Figan Can Vermiştir.
Doğum anında karisi da erkek kesecekti sanki :D Tercihen bayan ama erkekte olabilir sonuçta işini yapıyor ve hipokrat yeminleri var.
Manyak mısın derdim doğum yapıyorsun iki seçeneğim arasından hamgisi daha tecrübeliyse ona giderdim
Cevap
16Cevap
Zorunluluk ayri bisey oan elin ayagin birbirine dolastigindan pek dusunmezsin
Düşünmüyor deme, sancıdan önce insan doktorunu süzmezmi sj
O an ilk esimi hayirlisiyla çocuğumuzu dusunurum isterse aşağılık biri olsun.. Nasıl olsa adam hastahanede dimi ama..☺
çekil mk doktoru seni derim :D o çocuğu o deliğe ben kattım :D kattığım gibi de çıkartırım derdim :D ver şu eldiveni maskeyi :D şimdi yanımdan kaybol der :D poziyona girerdim :D
Doğum anında adam doktorun tipine mi bakıcak. Hadi adam baktı, kıskanması saçmalık olur kadının can havliyle gözü doktor mu görür
Erkek kadin farketmez hangisi branşında en iyisiyse ona
İsterse dünyanın en çirkin adamı olsun. Erkek doktorun orada durmasına müsaade etmem, ettirmem !
erkek kadın fark etmiyor tek gördükleri seninki değil alışkın onlar
o doktor kaç tane vaka görmüştür öyle adamlar alışmış artık. ne pis düşünceler var sende
Ülke olarak artık bunları aşmamız gerektiğini düşünerek söylüyorum kıskanabilirdim :D
Yakışıklılığı bakmıyor bu işler. Çoğu erkek doktor bayan doktorlara gore işlerini daha iyi yapıyor. O yüzden sorun olacağını sanmıyorum. Evleneceğim adamda kadın doğum uzmani bu arada 😂
Doğum olayı alanım olmasada bir yanlışlık görmüyorum. Savaşta , aşkta , tıpta herşey mübahtır.
Öyle sıkıntılı sancılı bir durumda onu mu düşünecem
adam 1 milyon tane gormustur ondan hem dogum anı diyosuun igrenc lan gorse nolcak
Kadın doktor varken erkek doktora gitmek caiz değildir
O kadin o aciyi cekerken doktoru görür mü sence?
Sancı başlamadan önce doktorunun kim olduğunu biliyorsn dimi
Gözü kayacak mı dedim.. Eşin illaki televizyonda sosyal medyada kıvanç burak özçivitin yakışıklışını görüyordur dimi.. Doktorun yakışıklı olduğunu görünce napardn soruyoz
ya erkek sokturmam doğumda ebe ne güne var kavga çıkarırım
O an tüm hastane toplansa umrunda oluyor sanki :D
Doğumdan önce, sancı başlamadan önce illaki doktorları süzüyorsun ;)
O anda doktorun ne olduğunun bir önemi kalmıyor
Sancı başlamadan önce süzüyorsun doktorları ;)
Evlendikten sonra başka erkeği alıcı gözüyle süzmek de yanlış ve saçma
Yahu ben alıcı gözüyle mi dedim? Nerde görüyorsun bunu? İçinden geçiremezmi yakışıklılığnı
Kadın tabii ki.
Ebe de yeter.
Kadin tercih ederdim heralde ^^
21. Yy da yaşıyoruz farkında mısın
Bayan tercihimdir
Kadin tercih ederim
Kıskanırım hacı
yaptirkam erkege.
Tabi kiskanilir 😂
Erkekler daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar