Sevgilim 28 ben 18yaşında bir bireyim. Olgunluk olsun oturuş kalkiş çoğu zaman ben daha olgunum. Birbirimizi seviyoruz. Çalışıyor işi gücü var. Ailem kaç kere tehdit etti ama hala elimi tutuyor. Dış gorunus falan olsun birbirimizi kaldırıyoruz. Daha önce bir evlilik yaptı görücü usulü ve 2 ay sürdü. Bırakmak hiç istemiyorum fakat yaş farkı beni tedirgin ediyor. Sizce? Arada 10 yas?
Benim arkadasim 20 yasinda 35 yasinda bir adamla evlenmisti. Ilk seneler cok süper geciyordu dedi bana ve zaman gectikce o pek fazla disari cikmamaya basladi sadece evde oturmak istiyor dedi. Simdi 35 yasinda kocasida 55 yani baya yasli. Kendisi yalniz basina geziyor tozuyor adamda hevez kalmamis yani.. bence ikinci kez düsün bu isi
😊😊😊😊 bence kiz 40 adam 55 oldu diyelim :) ayrica senin 35 yasinda arkadsn nasıl oluyo orasini da anlamadim ya :) kendi yasitlarinla arkadas olsana :) 😄😄😁
Sadece yaş açısından sorun var. Ailem okumamı beklemez diye endişeli.10 yaş sorunu çok uzatmiyorlar sevdikten sonra. Harcanmak gibi bir sıfat yok üzerimizde
Muhtemelen söyleyeceğim şeyleri annen baban çok söylemiştir. o yüzden sen yine de onların söylediklerini hafife alma. Yılların verdiği tecrübeyle konuşuyorlar ve senin için en doğru olanı istiyorlardır
Allah mesut etsin ;) bence çoook mutlu olacaksın ;) Ben 30 yaşımdayım şahsen yaşıtım bir kız bulmak istemem 10 yaş 5 yaş arası fark olması iyidir ;) tabi ki bu benim görüşüm. Ama aşk bu belli olmaz yaşıtım birine de olabilirim kısmet diyelim ;)
Evlenip ayrılmış olması dışında bir sıkıntı görmüyorum. Kuzenimle eşi arasında 15 yaş var. Severek evlendiler. Ve çok mutlular. Ama evlenip ayrılan birini ailen hoş karşılamaz. Hiçbir aile bunu hoş gormez
Yasini dert etme Allah sağlık sıhhat mutluluk versin gerisi hikaye sen çocuğun durustlugunden emin isen onu iyi tanıdığını düşünüyorsan ve umduğun gibi birisi ise devam et
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Canım benim bir konuştuğum cocuk var oda 28 yasinda aynu ama bekar hic evlenmemis bense 19 hatta 20 aynı senin durumundayim
@himmmmmms vallaha bilmiyorum ama ben ilk defa kendimden bu kadar büyük bir erkekle anlasiyorum her yönden hem okumamdaki en büyük destekcim benim o kizlar doruyoruma girip ders çalışmadım diye beni azarliyor sık sık 😂
En İyi Cevaplar