Ben bir şeyi çok merek ediyorum arkadaşlar bir kız erkege ondan hoşlandıgını söylerse eger erkek onun hakkında ne düşünür kız ondan hoşlanıyor ama erkek hoşlanmıyor bu durumda erkek ne düşünür ?
Cevabın nedir?
Erkeğin niyetine bağlı :) Aslında iki ucu tüylü değnek...
Adam kötü niyetliyse ve bu durumdan yararlanmaya çalışırsa kadın da aşk gözünü kör ettiği için erkeğin her türlü emeline alet oluyor ve bir gün gözü açıldığında, en başta kendinden nefret ediyor. Sonrası belli zaten; erkeğin şerefsizliğinin yüzüne vurulması, kimi kadının intikam alma çabası, ve her halukarda bir vicdan azabı ve birtakım zor günler...
Ama adam iyi niyetliyse ve kibarca reddederse, bu sefer de kadın adamın karakterine hayran olup bir yandan da kaçan kovalanır psikolojisinden dolayı daha çok aşık oluyor ve daha çok sürünüyor; erkeğin peşinden de daha ısrarlı geliyor. Erkek ise kimi zaman arada kalıyor, kimisi de bu kadar ısrarla peşinden gelinince bir noktadan sonra niyeti bozup yine kötü adam konumuna düşüyor.
Yani kısacası; aşık olunan erkek için her halukarda zor bir durum...40 Yorumla
En İyi Cevaplar
şahsen bn kendim yaşadım . Bana arkadaşıyla bni sewdiqini sölemiş .. tabii aşk buu sewmekk dünyanın benlkide en güzel mabedi .. Bn hiç bişi hissetmiodum ona karşı tabi en başta tabi sna sonradan yüzüme söledii .. oturduk bişiler içtikk inanınn bana sonradan o kadar çok değer verdikiii çnkü sewiodu. Kolay kolay her kız erkeklere açılmaz haa açıldısada o sewioodurr hemdee çkkkkkkk .. Sende sewiiosunn bndan korkma ilk fırstında git açılll . Gayett normall .. Sadece sana şunu diecemm Sen sewiosunn ama sewginden korkuosun .
62 Yorumla- +1 yıl
Keşke bunları ifade ederken Türkçeyi de kullansaydın. Çok daha güzel olurdu :(
- +1 yıl
ne yazıkki bende de durum öyle
+1 yılBn Nurşen
Bugün sizin dediklerinizle gaza geldim ve itiraf ettm o mesaj lari görüp bana cvp vermedi
Ve ben daha çok konuştum sonra da götü kalktı konuştu ama ne konuştu bana kalbini kırmak istemiyorum dedi biz aynı sınıftaki arkadastik onunla o bir arkadaş ına ben Nurşen i seviyorum dedi bn de ona aşık olunca sandimki hala beni Seviyo itiraf ettim
SONUÇ ; O BENI SEVMIYOOOOR10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Ben bunu yaşadım kendimden 3 yaş küçük
Olan erkeğe açıldım bunu paylaştım şaşkına döndü ama ilk sorusu ne oldu bana biliyormusunuz? Beni çok mu seviyorsun? İlk gecede kendini bana verirmisin? Hayal kırıklığına uğradım tabi mahv oldum. Hiç beklemiyordum zaten bu konuda beni çok sıkıştırdı31 Yorumla- +1 yıl
E erkektir, işi gücü sapıklık işte. O aşkı anlayamıyor ki...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
44Cevap
+1 yılwala hemcinslermi bilmemde haytında doğru duzgun sevilip sevilmeyen bir erkek olarak benm için dünyanın en guzel olayı olur eğer o ınsan benm gbi bryse emın ol sana bir ömrü sahip cıkar keşke banda senın gbi bir aşkını ilan etse bu bzim gbi şanszlar için rüya gbi bişey nerde bzde öyle şans .:(((
30 Yorumlaeğer gerçekten bir erkekse hiç bişe olmaz... yok doğan görünümlü şahinse vay o kızın hakkında oluşan düşüncelere.. ne yollusu kalır ne ben bu kızı götürürümleri.. diğer arkadaşlarına attığı havada cabası... bak işte bu kız teklif etti... ben bunu götürürün kanka ;) iyi tanı (( ki bu imkansız ))) haa kendine güveniyorsan başına geleceklere de razıysan koş aşk seni bekliyo :D
10 Yorumlaben basit görünmekden korkmam.basitlik sevdiğini söylemek değildir..basitlik aldatmakdır.kandırmakdır...ben söylerim hoşlanırsam..
149 Yorumla- +1 yıl
yok öyle bişey..herkes kendine değer vereni seveni sever..kimse birinin peşinden uzun süre koşamaz..kadınlar hep bundan kaybediyor..erkeklerin zor kadın diye değerlendirdiği kadın karakderli kadındır..sevdiğimi tam sevecek ama eğer kendine ters gelen bişey olursada uzak durmasını bilecek.
- +1 yıl
erkeklerin demek istediği aslında o değil.basit görmüyorlar.o karşıdaki söyleyen kıza göre değişir..kız karakderli normal namuslu bir kızsa bundan gurur duyar ve kızada saygı duyar severler...ama ona buna sarkan bir kız tabiki basit görünür...kime söyleyeceksen onun tarafından bir bak senin karakderin nasıl görünüyor ona..
Düşük volume ile yani ölüyorum bitiyorum değil de, hoşlanıyorum tarzı, hala mesafeyi koruyarak bunu belirtmesi ve ayaklar altına inmemesi saygı uyandırır. Bu tiplerin çoğundan hoşlanmasam da, bu konuyu tekrar gündeme getirmedikleri için ileride bir gün çıkmışımdır çoğu ile.
Ancak ölüyorum bitiyorum, senden çocuğum olsun istiyorum. Gel ayakların altına serileyim yapanların suratına hiç dönüp bakmamışımdır.
Karakterli ol, bir kere yüzeysel konuş geç, ölüp bitme kul köle olma.20 YorumlaBen erkeğin kıza söylemesi taraftarıyım. Ancak her ilişkide kızın benden hoşlanıp da söyleyemediğini fark edince eğer beni de çekmişse, ben söyledim ve bir süre sonra hep ben terkedildim :D O yüzden artık kızlar söylesin, beni ilgilendirmiyor düşecekleri durum.
Hoşlanmadığım bir kız bana sevdiğini söylese, açıkça düşüncemi söylerim ilerde üzüleceğine şimdi üzülsün ve unutsun diye.10 Yorumlaben daha demin itiraf ettim ya ben ilk defa aşık oldum ilk defa ve bunu ona söyledim hemde uzuuuun bir metinle baya bir anlattım ama o görüldüde bıraktı ve bir saat sonra arkadaş kalsak olur mu dedi bende farketmez dedim ve bir saat sonra benim bir kız arkadaşımla olan fotoğrafını profil fotoğrafı yapmış çok zoruma gitti ya ben ilk defa bir erkek için ağladım hemde aşık olduğum için :(
42 Yorumla- +1 yıl
@Boncul bende numarami gizleyip aradim ve o kim oldugumu anladi.. sonra ona whatsapp'den yazdim ve bana söyle dedi : acik konusucam, kalbini kirmak istemem ama kalbimde biri var ve Abini taniyorum, beni arama!
hoşlanmasam da kalbi kıralmasın bir deniyelim derdim.gerçi ben kıza söyledigimde tekmeyi ymeiştim ama olsun insanlık bizde kalsın
bi de helal olsun derim.günümüzde boyle kız nerde varsa yoksa bir gidicez illa20 Yorumlaaşk farklı bir duygudur istemekle olunacak birşey değil kız veya erkek birine aşık olmuşsa onu söylemesi lazım çünkü söylemedikce içinde ki duygular büyür aşık oldugu insan bide reddederse sonra işler sarma sarar hissettiğin anda söyleyip içindekinden kurtulmak lazım redderse zaten yavas yavas gider etmezse olan olur zaten elinde olmadan
00 YorumlaErkek kıza söylüyorda, kız neden söyleyemesin ki...Söyleyebilirsin ama hoşlanmıyor olması
1-muhtemelen ret cevabı alırsın
2-niyeti kötü olursa, kullanılma ihtimalin var22 YorumlaErkeğin götü kalkar bir bokum oldum zanneder, sonra bu kız abayı yakmış bana der hertürlü kötü emellerime alet edebilirim der, sevgi cümleleriyle.
61 Yorumlaben olumsuz düşünmem cesurmuşki gelip bana söyleyebilmiş duygularını kendi içinde tutmanın bir anlamı yok.. fark etmemişsem kendini fark ettirmiş olur..
05 Yorumla1 hafta önce yaptım ve o kadar rahatladım kı. Cok sevıyorum dayanacak gucum kalmamıstı. sımdı en azından sohbet edebılıyoruz.. ilerısı meçhul
24 YorumlaBence kız seviyorsa ve erkekte zaten biseyler hissediyorsa muhakkak erkek kizin kendini sevdigini hisseder kalp kalbe karsi eger soylenilirse sahsen biraz kucuk gorunulur cunku kiz kacar erkek kovalar erkekler her kiza ayni davranmaz agir kizin pesinden kosar hafif kizin ise zaten kabul eder havasinda zaten erkek ler kendilerini bazi konualrda bise zannediyor bence bosverin gitsinAllah zaten hakkinizda hayirli olani size verir...
20 Yorumlahmm öyle kolay kızlardan hoşlanmam. kız dediğin zor olmalı kendini hemen teslim etmemeli. onu isteğen erkeği süründürmeli.. ne kadar süründürürse o akdar değer ve sevgi kazanır. direk bir kzı gelip bana teklif etse kabul etmem...
11 Yorumla- +1 yıl
E söylemese aklına bile gelmeyecek o kişinin. O yüzden dayanamayip söylüyor zaten söyleyen de
- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılkabul ederse ona kendini tanıtma fırsatı vermiş olursun .. kabul etmezse seni tanımayı hak etmemiş böyle birinin senin hakkındaki yanlış düşüncesi çok umrunda olmamalı..
cesaret önemli istiyosan git konuş00 Yorumla
+1 yılBüyük cesaret örneği aklımda yoksa bile Hoşlanmaya başlayabilirim , ilk baş uzak kalırım belki ama agır baslı hanım efendi her erkege yakınlık kuran değil gerçekten hoslandıgı için imajını görürsem içim ısınmaya başlar gibi tabi ek faktörlerde önemli
10 YorumlaEğer karaktersizse seninle en kısa sürede nasıl sex yapacağını düşünür.
Karakterli biriyse ki bu devirde türü tükenmektedir, eğer oda senden hoşlanıyorsa,
senin kendine güveni olan bir kız olarak görür.10 Yorumlabenim basima geldi 4 yildan beride birlikteyiz son iki yilinda ise birlikte yasiyoruz
kizi tebrik etmek gerek oz guveninden dolayi , ayrica inan insan cok mutlu oluyor
kizlar herseyi erkeklerden beklememeli04 YorumlaBen 3-4 gün önce sevdigimi söyledim ve halla bir cevap gelnedi Okudu Halde.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne demek bu 😁 korktum şu an bende açılmaya cevap versin ama yaa
+1 yılerkek bir kız tarafından sevildiğini bilirse bundan gurur duyar.hoşlanmama olamaz her zaman bir kız tarafından seviimeyi isterim
20 Yorumla
+1 yılerkekler o konuda maalesef pek iyi düşünmezler canım. aşkımızdan eririz yine de söylemeyiz.
10 Yorumla
+1 yılolabilir. cesurdur sevmiştir. olabilir. ama bana bir seferinde bir kız çıkma teklif etmişti. kızın psikolojik sorunları varmış ( ole olmasa niye gelsin dimi ) :)))
00 Yorumlailk önce erkek sevsede sevmesede hoşuna gider.. sevmiyorsa ve düşkünse yalan da söyler, değilse kibarca savar ya da söver
10 YorumlaValla erkeğin sevdiği yoksa kabul eder
ki öyle bir durum bana olsa güzel olur direk kabul ederm sanırım :D10 Yorumlaoo geldi piliç yataga atayım da kaçmasın diye düşünür
04 Yorumla- +1 yıl
ya sen manyak mısın? bundan doğal ne olabilir?
ayrıca sevdiğini söyleyince ne olacağını kimse bilemez, saçma sapan düşünüp kızın cesaretini kırmayın.
Ben olsam sevinrim. Cesaretli kızmış derim. Mahalle baskısının a.koymuş derim . helal olsun derim.
25 Yorumlaerkeğin götü kalkar.
açık ve net. hiç tavsiye etmem. bırak sürünsün ibiş30 Yorumlaaklıma önüne gelene mi söylüyo diye soru işaretleri gelir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gidiyorsa kabul eder, gitmiyorsa bir şey düşünmez hayatına devam eder. Bu benim görüşüm tabii
00 Yorumla keşke kızlar yüzüme söylese içine tıkanıyo :D musluk tıkanması gibi :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. ben söylemem böyle birşey erkegin söylemesi daha dogru...
00 YorumlaBu kızın bazı şeyleri aştığını gösterir ve kesinlikle iyi bişeydir...
30 Yorumla
+1 yılşımarır yanı ne yapacak benim gibi ol sevsende sevmesende hıçç belli etme o severse gelıp sana der zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkiza olan ciddiyeti kacar kizla ilgili ciddi dysunmez anlik.yasar ve gelecek dusunmez.
10 Yorumlakarşındakinin kişiliğine bağlı basit biriyse çok farklı şeyler söyleyebilir ama hoşlanıyosa ya da olgun biriyse anlayışla karşılar ve cevap verir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. düşük derdim, ama bana gelirsede hoş olur. kıskançlık işte.
00 Yorumlahıc basıam gelemdı ama tepkı veremzdım hoslanmıs ısem bnde soylerdım
00 Yorumla
+1 yılSon derece normal bence.Nasıl erkek söylüyorsa bir bayanda söyleyeilir..
00 Yorumlaavrupada genelde boyleymıs ama burda kız basıt gorulur
00 Yorumla
+1 yılseviyorsa sorun yok, sevmiyorsa (: ne düşünmesi gerektiği ortada zaten.
00 YorumlaBen söyleyemem galiba eğer söylersem hayallerimin kalbimin kırılmasından korkuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana gelip itiraf etsen aşkını şöyle düşünürdüm "ne terbiyesiz kızlar var ya nası bir devirdeyiz biz herşeyi açık açık konuşuyollar...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. dur süründirim egom tatmin olsun der.
21 Yorumlabence gayet normal birşey. olumsuz birşey düşünmez
41 YorumlaHavalara girer ne olacak :)
06 Yorumla
+1 yılyatakta nasıl acaba diye düşünürüm
18 Yorumla- +1 yıl
ya yatak burada sembolik
yani kanepede olur ,duşta olur vs.vb. yani seçenekleri çoğaltabiliriz - +1 yıl
tatlım işim kırılma noktası ne biliyor musun
peki neden hemen yatak düşünüyorsun ? senin sorduğun bu soruda ki
-hemen- lafı. aslında illa iş oraya bağlanacak yani demen gereksiz .zira işin oraya bağlanacağını sende ilk cevabında kabul etmişsin. ama nedne hemen ya . bu sabırsızlık niye zaten olacak . biraz sabretseniz .sindire sindire olsa bazı şeyler diyorsun ;)
işte arada ki tek fark bu - +1 yıl
:(
- +1 yıl
:( :(
Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Hoşuma gider kıymetini bilirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyollu der nasıl siksem bu kızı der
31 YorumlaÇok iyi olurdu hep biz gidiyoruz
10 Yorumla
+1 yılhoşuna gitmesi gerekır :)
20 Yorumlakeşke öyle bişey olsa la .d
10 YorumlaAçıkcası benim hoşuma giderdi
10 Yorumla
+1 yılkızın ona aşık olduğunu düşünür
10 Yorumla
+1 yılBilmemki.Reddeder herhalde.
00 Yorumlasexsi düşünür başka hiç bir şeyi düşünmez