İlk adımı atmak için karşınızdan cesaret bulmanız gerekir mi? Yani karşıdan mutlaka bir hareket bekler misiniz yoksa buna gerek kalmadan cesaretinizi toplayıp yaklaşabilir misiniz? :)

Valla karsidan adim beklwrsen baskasi gelir alir gider
Gordugun an harekete gecmek zorundasin benim mottom bu
Vahsi dogada hizli ve guclu olan yasar buda onun gibi bisey :)
sinyal şart yani biraz cesaret vermeli senden hoşlandıgını belli etmeli
@thestrain geçmem hayır insan hoşlanınca farklı algılıyor olayları
X yerde kizi gordun begendin
Senin gibi biri daha kizi girdu begendi
Kiz diyelim ikinzede notr o kizin yanina en hizli giden ve guclu olan alir
Ben bu konuda sana katilmiyorum
Laldiki kiz bana hayir dedi
Gidip konusmadigin surece zaten bir sansin 9lmadigi icin red edilmekle arasinda hic bir fark da y9k emin ol b7ndan
Evet karşımdaki bana o cesareti vermediyse ilk adımı atmam. Gerçi normal şartlarda ben ilk adımı atmam ama neyse :D
Bilmiyorum kuzum ya sadece bir defa yaptım onu bir daha da yapamam yani :D
Yanii :D
Kendi kendini gazlayan bir tipim. Karşı tarafın bir şey yapmasına gerek kalmaz. :D
Cevap
35Cevap
hoşuma gitmişse gider konuşurum ama gülümseyerek genelde gülümsemek hoşlarına gidiyoretkileniyorlar ama onun dışında en fazla rreddecek napcak :D
@thestrain anlıyorum
hic de gerek yok bosuna stres karsıdan adım gelecek mi gelmeyecek mi stres stres.. pat diye yapıştır.. olursa olur olmazsa da rahatlık hissi verir ben dedim banane dersin :D
basıma cok geldi stres yapa yapa bir hal oldum sonradan gittim çatır çatır dktum iiçimi :Dhala oyleyim bilmiyorum ama bu ozguven olayı kızları cok cezbediyor :)
Bodoslama dalarım. Hele kızdan etkilenmissem (ender bir olay). gider insan gibi konuşurum.
40.media.tumblr.com/.../...l24vQy1rarh2bo1_500.jpg
Niyeyse aklıma geldi.
seviyorsan git konus bence en fazla reddedılırsın uzaktan sevmekten ıyıdır
Kendim gibi olabilmek için hayatımda atacağım adımlar için karşı taraftan bir hareket beklemem. O zaman kendim gibi olamam aksi durumda.
Aslinda onunda istemesi cesaret vermesi cok hos olur:)
Bayanlar hep bizden bekliyo tamam dogru ilk adimi ama onunda ilgilenmesi bende seni tanimak istiyorum havasi versin ki bizde oadimi atalim yoksa sonu husran oluyo guzel bayan;)
Herkes ayni degil bayan da ilk adimi atarsa hos karsilanmazmantkgi mi olusuyo acaba
Cok nazda adami biktirmazmi
Eğer gerçekten o kişiye karşı bir his besliyorsam ilk adımı ondan beklemez kendim atarım
Hiçbir zaman atmam adım falan. Cesarete de gerek yok. :D
Hayir, seviyorsam gider konusurum pisirik olmaya gerek yok
Eyvallah 😇
ilk adımı ben atmam karşımdaki de atmaz ilk adımda saçma boşver böyle şeyleri :D
Valla gecenlerde ılkkez bırıne acıldım verdıgg cesarete guvenerek megerse amacı dalga gecmekmıs hayatımda bu kadar rezıl oldugumu hatırlamıyorum o sana dırek acılmadan sen herhangı bı atılımda bulunmıcan bunu anladım
Bana bu gulumsemeyi atsin neden adim atmiyim ki? Ama anca filmlerde olur bu gulumseme isi...
Hareket olunca da adım atmadık. Herif başka yere doğru yürüyor şimdi...
Beklemeyi tercih ederim. Mecbur kalırsam allah sonumu hayır etsin der ben yanaşırım.
Tabiki gerekir ben ne kadar hoslansamda karsidaki okuzden hicbir tepki yoksa ve hala odun gibiysebende platonik olarak devam ederim :)
Karşıda bir hareket yoksa sazan gibi kıza atlamam, karakterime ters. Abaza mıyım ben?
Hoslandigim insan benim hoslandigimi duyduktan sonra gotu kalkar mi kalkmaz mi ikileminde kalıyorum o yüzden bir şeyden yüz bulmam sart
cesaretle alakası yok. beğendiğim biri olursa bunu dile getiririm zaten...
Hayır, seviyorsam direk söylerim, daha fazla bağlanıp da, ret edilmek istemem. En temizi bir an önce söylemek.
Evet seversem ve sevdiğini hissedersem adım atarım.
Mutlaka gereklidir bana göre çünkü yeşil yanmadan geçilmez😊
hiç ilk adımı attın mı diye sorsaydın ya
Ya abi karşıdaki de bir hareket caksın yani onlarda beklemesin böyle hala hala ölmessiniz korkmayın
Cesaret vermeli tatlım ilk adımı atmak için pozisyon yaratmalı ;)
karşımdakının önce adım atmasını beklerim ona göre davranırım
hayır kendi cesaretimi toplarım ama tek korkum kezoya denk gelmek :)
Karşımdakinin hareketlerine göre adım atarım :)
Bu gifte ki gibi bir kıvılcım yeter bana
@septin O sevdim butonuna basarken kıvılcım çıkmadı demi :)))))
Pekii bu yok çıkmadı sonrasındaki gülücükte ondada mi yok :)))))
hayır beklemem hoşlandıysam ilk adımı atarım
içinde kalmasının ne anlamı var dimi ;)
Hareket beklerim ha asiri mi seviyorum soyleri
Evet gerekir kesinlikle
İletişim kuruyorsam çekinmem..
Sadece olabilitesini ölçmek yeterli.
Bilmiyorum Hiç İlk Adımı Atan Taraf Olmadım.
ilk adımı atmam ben asla :D
sınyal vermeden kumanda bile tvde çalışmıyor...
Kısmet bence bu işler.
pas versin yeter direk ceza sahasındayım :)
ilk adımı atmam. neden ben atıyorum o atsın
Atmadan olmaz tatlım
Ben karşı tarafı beklemem direk vazgeçerim :D
Kesinlikle eveet beklerim
bırak o atsın
E illaki gerekir
duruma göre değişir
gif süper olmuş :)
evet bulmam lazım
Gerekmez
İlk adımı atmam
evet