Kızlar, 2 yıllık sevgilim beni aldattı. Mesajlaşmalarını okudum. Kabullenemiyorum. Sinirlerime hakim olamıyorum?

Yurt dışında tıp okuyoruz. Buraya beraber geldik. bir ara bir haftalığına tr ye İstanbul'a gitti. Orda bir kızla buluşmuş. Feyste mesajlaşmalarını okudum. Ateşli ateşli konuşmalar da vardı. Can'ımlı cicimli sanki böyle ilişkiye başlamadan önceki aşama tarzı konuşmaları. Kız keşke daha fazla sarılsaydım doyamadım falan yazmış. Daha neler neler. Erkek arkadaşımın yüzüne vurdum bunları. Senden ayrılmam ben ayrılamazsın benden ıvır zıvır yaptı. Çok seviyordum. Üç gün oldu öğreneli tam böyle normaliz sonra birden aklıma geliyor deliriyorum. Ona bağırıp çağırıyorum. Hatta hiç huyum değildir ama küfürler yağdırıyorum ona. O kıza da su mesajı yolladım "Kaan, yani benim iki yılımı verdiğim iki yıldır yoldaş olduğum sevgilim , diğer yarım diye adlandırdığım insan. Seninle mi aldattı yani beni..." Anlasın öğrensin huzuru kaçsın istedim.. Ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olun. Çok kötü b İ durumdayım
Kızlar, 2 yıllık sevgilim beni aldattı. Mesajlaşmalarını okudum. Kabullenemiyorum. Sinirlerime hakim olamıyorum?