Merhaba, biriyle görüşüyorum ve bunun hakkında hepinizin fikirlerini almak istedim.. çok uzun zamandır sosyal mesya swarm hesabından ekli olan biri var ve arada hal hatır sorarak konuşuyorduk. aynı il içinde farklı illerde yaşıyorduk ve ben bir akşam arkadaşımda onun bulunduğu ile gezmeye gittik , ordayken görüşelim dedik ve hep beraber oturduk. o günden sonra sürekli olarak görüşmeye başladık , beni kendi bulunduğum ilden alıp bulunduğu yere götürüp tekrar evime kadar bırakmaya başladı , arkadaşlarımla ve kuzenlerimle tanıştı ve henüz 10 gündür görüşüyoruz. sürekli arıyor, mesaj atıyor, kırmamaya çalışıyor ve nazik konuşuyor.. fakat dün akşam arabadayken önce sarıldı ve kokumu çekti. daha sonradan öpüşmeye başladık , karşılık verdim tabi ama çok uzatmak istemedim. yavaşça itekledim ve yanlış anlamak anlaşılmak ürkmek istemiyorum dedim ve beni eve bırakmasını söyledim. eve bırakırken de yolda şakalaşırken de yine öptü , eve gitmeden arabayı bir yerde durdurup tekrar öptü.. karşılık verdim çok ileri gitmeyecek şekilde ama çokta hoşuma gitmediği için sinir olduğumu fazla belli etmedim.. evet arkadaşlar bu konu hakkında rica etsem görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? dün gece öncesine kadar kafamda şüphe yoktu ama dün gece kafamı çok karıştırdı. niyeti nedir? ısrarla öpmesinin sebebi nedir? Eklemek istediğim birşey de kafede otururken bir muhabbetten dolayı benim amacım farklı olsaydı seninle görüşmezdim , daha farklı kişileri tercih ederdim dedi.. amacı nedir? yoksa sadece hoşlandığı için mi? çok uzun yazdım ama hepinizin yardımına ihtiyacım var , şimdiden teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
+1 yılSıkıntılı durum benimde boyle tanidigim bir insn vardi surekli opmeye calisiyodu. Sonradan daha fazlasini istemeye basladigini anladim parçalari birlestirince ve uzak durdum.
00 Yorumla
Yazdıklarına göre senden hoşlanıyor. Rahatsız olduğunu anlamamış olabilir mi? Öpmek istemesi çok normal ama seni de düşünüp kendini tutabilirdi.
10 Yorumla
+1 yılYahu söyler misin internetten arkadaş olmak nedir taş ocağında mısın be güzel kardeşim🐣
121 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@royalty haklısın hata bendeydi zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
7Cevap
+1 yılbence seni seviyor sana doyamıyor ilgi göstermek istiyor hep sana kıymetini bil derim eğer rahatsız olduysan söylemelisin fazla öğme diye
10 YorumlaInternetten tanisip cikiyosan ve bir iki gorusmede opusuyosan ben kotu dusunurum. Seni de onu da
00 YorumlaBence daha görüşme daha 10 gün olmuş insan öpüşürmü belki sevgili bile değilsiniz çok yanlış söyleyim onu yapan 20 gün sonra neler neler yapar diyim sana
00 Yorumla
+1 yılona deki; sana bir ben carparim birde yer carpar bu ne da böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMk sevgili degilsin birsey degilsin niye opturuyon sonra senle yatmayi da ister nabzini ölçüyo p us t
00 Yorumla
+1 yılaynı ilin içindeki farklı iller. neresi gı orası
20 Yorumla
+1 yılBu arkadaş affetmez söylüyim nabız yokluyor :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 895 cevap paylaştı. Hepsinin yalanları aynı yavrum nıyetı başka
10 YorumlaZamana bırak anlarsin cok fazla yaklaşma o zaman
00 YorumlaBu gün ona ısrar eden yarın aboo 😂
10 Yorumlamanas destanımı bu 😂😂
20 YorumlaAzmış
00 YorumlaNormal istme
00 YorumlaHmn kötü niyet arama
00 YorumlaAzmış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi