Bir erkeğin ısrarla öpmek istemesi?

Merhaba, biriyle görüşüyorum ve bunun hakkında hepinizin fikirlerini almak istedim.. çok uzun zamandır sosyal mesya swarm hesabından ekli olan biri var ve arada hal hatır sorarak konuşuyorduk. aynı il içinde farklı illerde yaşıyorduk ve ben bir akşam arkadaşımda onun bulunduğu ile gezmeye gittik , ordayken görüşelim dedik ve hep beraber oturduk. o günden sonra sürekli olarak görüşmeye başladık , beni kendi bulunduğum ilden alıp bulunduğu yere götürüp tekrar evime kadar bırakmaya başladı , arkadaşlarımla ve kuzenlerimle tanıştı ve henüz 10 gündür görüşüyoruz. sürekli arıyor, mesaj atıyor, kırmamaya çalışıyor ve nazik konuşuyor.. fakat dün akşam arabadayken önce sarıldı ve kokumu çekti. daha sonradan öpüşmeye başladık , karşılık verdim tabi ama çok uzatmak istemedim. yavaşça itekledim ve yanlış anlamak anlaşılmak ürkmek istemiyorum dedim ve beni eve bırakmasını söyledim. eve bırakırken de yolda şakalaşırken de yine öptü , eve gitmeden arabayı bir yerde durdurup tekrar öptü.. karşılık verdim çok ileri gitmeyecek şekilde ama çokta hoşuma gitmediği için sinir olduğumu fazla belli etmedim.. evet arkadaşlar bu konu hakkında rica etsem görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? dün gece öncesine kadar kafamda şüphe yoktu ama dün gece kafamı çok karıştırdı. niyeti nedir? ısrarla öpmesinin sebebi nedir? Eklemek istediğim birşey de kafede otururken bir muhabbetten dolayı benim amacım farklı olsaydı seninle görüşmezdim , daha farklı kişileri tercih ederdim dedi.. amacı nedir? yoksa sadece hoşlandığı için mi? çok uzun yazdım ama hepinizin yardımına ihtiyacım var , şimdiden teşekkür ederim.
Bir erkeğin ısrarla öpmek istemesi?