ama sevgilim şunu aldı bunu aldı bunu aldı alsın ne güzel ama bunu nispet yapar gibi anlatıyor daha doğrusu nispet yapar gibi değil yapıyor kendince. bir süre aniden bir şeyler anlatmıyor mesela bu seferde anlıyorum ki kavgalılar ya da sevgilisini onunla bununla kıyaslayan var. iyi değil aynısını erkekler de yapıyor.
Erkek olsun, kız olsun nefret ederim. Bir arkadaşım şu kıza şöyle yaptım böyle yaptım diye anlatmaya başlasa sustururum dinlemem. Hangi kızlarla neler yaşadım kimse bilmez mezara gidecekler. Sana güvenen birinin sırrını saklayabilmek adamlıktır.
Eve ortamı kurduk arkadaşla kızları aldık eve içki sohbet muhabbet falan. Biraz içtikten sonra arkadaş kızı aldı gitti odaya biz hala eski sevgilisinden konuşuyoruz mk. Yarım saat daha bekledim sonra heralde vermeyecek dedim kalan voktayı dikledim. Sen burada yat ben gidiyom dedim. Beraber yatmayacaz mı dedi. Ulan madem verecen niye beni patatese çevirdin dedim, odaya falan zar zor gittiğimizi hatırlıyorum da sonra ne oldu bilmiyorum mk belkide tecavüze uğradım
En İyi Cevaplar