Evliyim. iki çocuğum var. ve sevdiğim bir erkek. ne yapmalıyım?

Onuda çok seviyorum çok ama. Eşimde bana karşı çok iyi artık. Ama o ilişkiye başlamamın nedeni o zamandaki ilgisizliği idi. Ben eşimden uzaklaştıkça o bana yakınlaştı bu seferde. Ama ben sevgilime aşık olmuştum bir kere. İki çocuğum var. Sevgilim ayrılırsam çocuklarımıza kabul edeceğini söylüyor. Kendisi bekar olduğu halde. Ama benim buna cesaretim yok. Onada eşimede HAKSIZLIK ediyorum biliyorum. Kendi sevgim uğruna herkesi üzecem bunu da biliyorum. Anlık düşünmemeliyim ben eşimle ileride daima karşılaşacam ister istemez. Peki bu durumda sevgilim ne yapacak? Lütfen fikir verin. Eşim ayrılmak istediğimi söylediğimde sen bilirsin diyor ama benim cesaretim yok. Sebebi sevgilim ve çocuklarımla aynı evde olamayız sorunlar çıkacaktır ve ben kendi keyfim için herkesi üzemem
Güncellemeler
+1 yıl
Düşmez kalkmaz bir Allahtır. kimse kınamasın. Bende eskiden duysaydım ne kadar iğrenç bişey derdim. Ama işte öyle olmuyor. bir gün hiç aklına gelmeyen bir durumun başrolü olabiliyorsun. Ben kopmak istiyorum içimdeki çelişkileri bilemezsiniz. Ama siz hiç sadece varlığı ile sizi Mutlu eden birini gördünüz mü? hiçbişey yapmayın sadece aynı ortamda bulunun. bu bile yetiyorsa işte o aşkın kendisidir
Evliyim. iki çocuğum var. ve sevdiğim bir erkek. ne yapmalıyım?