ya troll diyorsunuzda cidden zor durumdayim troll degil hatta karnima KS yazdim
Çocuk peydahladim?
ya troll diyorsunuzda cidden zor durumdayim troll degil hatta karnima KS yazdim

Bence gec kaldin fazlasiyla. Onceden dusunecektin olanlari. Şu an aldirmakla kesip atamazsin. En iyisi adam akilli dusunup, cocugu yaptigin adama gidip konusmak. Git konus nikah filan kiyin bisey yapin. Ayrica cok kaba konusuyorsun. Cocuk peydahlamak nedir ya😑
ayrica ilerde ne derim derdini etme. Asil cocugunu aldirirsan ilerde nederim diceksin. Belki gizlerim filan diye dusunuyorsan elbet ortaya cikar o. Yani elalemden duyucaklarina senden duysunlar. Ayrica evlenip dogurursan cesur ve fedakar anne olarak gecer ismin, korkak ve edepsiz olarak degil.!
ilerde adim kotuye cikacak ben boyle yasayamam anlamiyorsunuz beni
Anliyorum seni, ben olsam bende kararsiz kalirdim. Ama inanki Şu an onunla evlenmekten baska caren yok. Annenlere caktirma ama oglana soyle nikah kiysinlar. Kac yasindasinki?
ben yurta biraksam diyorum dogurcagimda allahtan ailem turkiyede olacak benim gibi igrenc annesi ve igrenc babasi olacagina yurttan temiz aile alsin diyorum aldirmaklada kararsizim ya iyice kafam karisti inan cok kotuyum işide biraktim hergun odamda agliyorum
Tamam anladim kuzumda emin ol o yuku tasiyamazsin yani yurda koymanin. Allah ne hesaplar sorcak sana. Bence kendin bakman en azindan cocuk der sahip cikti annem diye. Bence daha hayirli olur. Ben senin yerinde olsam hemen kimseye caktirmadan nikahi kiydirirdim. Hamile olsanda bisey diyemezler ozaman. Evlisin sonucta. Dogur cocugunu otur evinde
İyi halt ettin. Sakın aldırma. Bir hayat, can söz konusu. Eğer aldırırsan cinayet işlemekten bir farkın kalmaz. Sen bir insanın hayatına engel olamazsın. Yaşamak onun hakkı. Madem öyle yapmadan önce düşünecektin. Paşa paşa söyleyeceksin. Bir şekilde söyle. Hemen evlendirsinler seni sevgilin her kimse. Evlenin yuvanızı kurun. O çocuğa da bakın. İlk annene söyle. Söylemezsen daha kötü olur. Söyle ailen seni satmaz bir şekilde yardımcı olur. Ayrıca aldırmak o kadar kolay degil ve kaç aylık bebeğin karnın şişmiş aldıramazsın.
Bu saklanıcak bişii degil bir canlı getirmek üzeresin hayata bu normal bir durummuş gbi davranmayı bırak. Karnın bu kdr şişmişse 3 ayı gecmiştir kiii onu aldırmak demek öldürmek demektir. Hesabını veremezsin akıllı ol kardeşim olan olmuş anan baban ne kadar kızarsa kızsın senin için ugras verecektir bunu unutma
evlenin en iyi fikir bu
ilerde cocuklarima ne diycem
evlenin uzatma bu saatten sonra çoçugu almazlar
evlenin tamam mı gerekirse gizli evlenin
ya da ailene söyle istesinler seni
Allah rızkını verir bebegin
Cevap
44Cevap
Ya evlenin ya da cocugu doğur devlete ver onu aldırmak cinayettir, Yıldırım nikahi kıyın işte sevgilin de cocugu hem istiyor hem evlenmiyor mu? Kusura bakmasında balık isteyen kuyruğunu suya sokacak yani o bebeği istiyorsa evlenmelisiniz yok istemiyosa bir şekilde doğur ve devlete teslim et yapacak en mantıklısı bu şimdilik ne yazıkki ama asla aldırma derim
biryandanda devlete birakayim diyorum ama sevgilim dogur diye tutturmus devlete biraktigimda gider devlete herseyi anlatir cocuguda alir ailelerimize soyler
Cocugu istesen de aldiramazsin zamani gecmis aldiramazsin sen daha konusmayi da bilmiyorsun sevgilinle birlikte yaptigin cocugun icin nasil böyle bir sey söylersin sevgilin de istiyor sen istemiyorsun bunun icin bir seyler kullanmaliydin onu da yapmamissin bu cocuk olacak gelecek kabullen
Eğer bunlar gerçek ise.. Sen nasıl peydahladım diyorsun. Hamile kaldım desene.. O senin kanından canından.. Nasıl aldırırsın.. O senin yavrun.. Öte dünyada nasıl vereceksin bunun hesabını.. Allah ıslah etsin seni.. Babası kimse git evlen.. Bunun vebalini kaldıramazsın.. Aldırma sakın..
Sen manyak mısın ya? Çocuk aldırılır mı? Hele bu kadar ay geçmişken... Cinayet işlersin ve bunu alan doktor da cinayetten yargılanır... Bok yemişsiniz temizleyin evlenin... Ailene acıyorum doğrusu senin gibi evlatları olduğu için çok utanacaklar.. Cinselliği yaşamak senin özgürlüğün ama döllenip çocuk yapman senin özgürlüğün değil o yavrunun özgürlüğü..
10 ya da emin değilim 12 haftadan sonra nerde olursan ol kürtaj yasak. Kaldıki karnın bu kadar sistiyse 10 haftadan fazla süre gecmis demektir. Troll soru oldugunu dusunuyorum, siskinlik icin de soda onerebilirim iç geçer :)
inanmiyorsan karnima Kizlarsoruyor yazayim ne trolu
ya ben aldirmak istiyorum mutlaka vardir caresi olmali
Yaptığınız boku temizlemenin yolu nikahtan geçiyor çocuğun altına yattigin gibi tutup kolundan nikah dairesine goturcen hee yemiyorsa evlenmek kendine hakim olacaksın az delikanlı olun o çocuğa yazık degilmi lan bide aldirayimmi diyor utanmaz günah kızım günah
Ailene bence bu durumu söylemelisin o çocuğun günahı ney aldırma bence çok günah söyle ailen kızsada eminim kabul ediceklerdir. Sakın çocuğu aldırma o masum bunu unutma sen anne olucaksın hiç bir anne çocuğuna kıyamaz.
Aldırma sev onu minicik..😊😊😊😊 ailenizle konusun dovecek deliller ya. O senin bebeğin doğunca ne kadar tatlı olacak kim bilir. Hamburger felanda yeme sismanlarsin sağlıklı şeyler ya. Minik için.
Olan olmuş bir şekilde kurtul. ailene söylesen hem seni hem karnındqkine acımazlar. şunu unutma karnındaki bir can madem zevkle seviştin şimdi acı acı bağırma
asıl sen bizle dalga geciyorsun hamilelikte alınan kilo ile şişmanlayınca alınan kiloyu ailen ayırt edemiyor mu? ve karnın bu kadar büyümüs bu saatten sonra aldırmazsın ne aldırması? üstelik peydahlamak ne kelime yaa umarim trolsündür
troll degil inanmiyorsan karnima KS yazayim.
Anneminde karni benden felaket oda kilo aldi
Hamile karni degil bu sacma sorular paylasmayin lutfen.
Ciddiyim saygili ol
yan yattigimdan inandirmak zorunda degilim cok cahgesizim
Ailenle konus. onu yaparken dusuncektiniz. bir kac aya dogurcaksin zaten. kalbi eli ayagi vardir simdi nasil kiya bilirsin
10. Haftadan sonra cocuk alınmıyor nerede olursan ol. Yalanın oradan belli.
ciddimisin bak yalan atma
Bisey bilmeden konusma aldiriliyor internette okudum
koskoca internetteki tüm yazilanlar yalanmi söyliycek
Peydahladim ne kadar kaba. Hem coxuk buyudukce aldiramazsin.
internet yaalanmi soylicek fransiz internetinde yaziyor burasi fransa turkiye degil
Bugünleri de mi görecektik 😳 Ailene söyle aldıramazsın iş işten geçmiş
allah rızası için yardım edin. çocuk peydahlamış. babası kim? hüseyin peyda...
allah kurtarsın... gülücük bile atamadım o denli ciddi bir konu hea.
En france c'est 3 mois maximum.
Hatta bazen uc ayliklen bile almıyorlar.
Rehberi şeytan olanın, derisi dümbelek olur demişler.
Neden söylemedin aldırma süresi geçmiştir bence evlenin
iyide yazın gıtcekler dıyon zaten yeterı kadar buyumus aldıramazsın aldırmada zaten
aldiriliyormus duydum internette
Ölüm riski olabilir
önce oooh oooh demişin şimdi ah ah diyosun. iki dakikalık zevk için değermiydi be. hem kendine yazık ediyosun. doğurursan hem ailenden olacaksın hemde çocuk zina ve arkadaşım olacak yazık.
Oha yarın dogurursun. Bu ne böyle nasıl aldircan bu çocuğu
gerçekse yardımcı olmaya çalışırız ama fake isen insanların vakitlerini boşuna alma
Vakit almiyorum inanmazsan karnima KS yazayim
yutdışında mı yaşıyorsun? bebek şu an kaç aylık? ailen geniş mi yani görüşleri falan
bunu yapmanı istemedik
Eleştirenleride anlamıyorum gerçekten herkes namus bekçisi olmuş. Yapılmış bir hata hatta bunu hata olarak kullanmak bile yanlış kime göre neye göre. Ki insanın içinde bulunduğu durumu kimse bilemez insan asla yapmam dediği şeyi bile yapabiliyor. Zaten mükemmel kusursuz bir varlık olsaydık peygamber olmaz mıydık. Hatalarımız olsun ki doğruyu gerçeği öğrenelim ve allaha yalvaralım. Canım bu bebeği aldıramazsın ben sana doğur derim doğurup birine verebilirsin çocukları olmayan aileler çok fazla tabi bunun pişmanlığını sonradan yaşamayacaksan.
nereden bulabilirim. peki. ozle aileleri. sevgilim herkese anlatir oxaman
bir tanıdığım bebeği doğar doğmaz hastanede sahiplenmişti. şimdi çocuğuyla çok mutlular el bebek gül bebek bakıyorlar. fransayı bilmiyorum canım ama bir yere başvurman gerekiyor yetim yurdu falan olabilir oradan direk aileler sahipleniyor
Sana okadar tesekkur ederimki her gun dua edicem inan Şu an agliyorum bu vicdanim cok kotu turkce kelime bile kuramiyorum hem uzgunum h
riskli. bu kadar büyüdükten sonra aldırırsan ilerde cocugun olmayabilir git bir muayene ol doktor net bir cevap versin ama bence katil olma dogur
Kendi masum çocuğun hakkında bu kadar kaba konusamassın.2. si madem bir b. k yedin şöyle işte annene babana nasıl olsa öğrenecekler.
Aldırma evlenin onunda bir canı var. Hem babasıda istiyor bebeğin doğmasını.
çocuk olduğu belli onun mk böyle kilo mu olur ailen kafası güzel geziyor herhalde
Eni sonu öğrenilecek ailenle konuşmalısın arkadaşında deli bence..
ailem beni keser
Kardeşim ne diyebilirim ben sana şimdi.. yapmayacaktın o hatayı sanırım şu dakikadan sonra alınmaz o çocuk ayrıca alınsa bile nasıl kıyacaksın ona? Ailene durumu anlatmaktan ve çocuğun sahibiyle evlenmekten başka çaren yok kusura bakma
Bu kadar sistikten sonra aldiramazsin. Dusurursun anca.
Valla bizde yapıyorduk baktım regl 1 hafta gecikti bir daha dokunmadım 😄😄
ya bak daha çok beklersen o çocugu aldıramazsın bence bbian önce aldırmalısın zaten çok sürmez git aldırt yoluna bak :)
.
Karnın bu kadar şiştiyse nasıl aldırmayı düşünüyorsun
Aldır Ailen tepki verecektir erkek arkadaşını da sepete kurtul
doğur ya yazık günah o bebeğinde yaşamaya hakkı var hayatını elinden alamazsın bir yolunu bul sevgilinle evlen
Valla ne diyim allah kurtarsın. Keşke ailenle konuşup aldırmasan.
yazık edersın ama sen bılırsın senın hayatın umarım bır daha hata yapmazsın
O Karında Bebek Varsa, Ahmet ÇAKAR'da 4 Tane..
Bu zamanın kızlarıda namusluyum derler ama her haltı yiyolar
İyi halt yedin ayıkla bakalım pirincin taşını
Bu karın kocaman. Aldıramazsın bence.
o cana nasil kiyacaksin?
onu yaparken düşünecektin
Artık cinayet e girer.
Nasıl yaptıysan öyle çözümü düşün.
Bizi trolluyoda olabilir bu ama katılıyorum sana
@ENRIQUE1990 trol degil inanmiyorsaniz karnima kizlarsoruyor yazayim
Bir tane daha peydahla bence
allah kolaylık versin kardesim zor
Bu kadar büyüyen bebek alınmaz
internette okudum bir caresi olmali
Eğer ölmek istiyorsan aldır. Karnın bu kadar şişmişken aldırmak hayatını riske sokar. Ve bu göbek rahat 4 aylık var
O başlık ne la öylee😂
evlenin yapcak bişi yok
evlenemem ya cocugu yok etmem lazim kimse anlamiyormu adim kotuye cikacak birak akrabalarimi ailemin yuzune bakamam
bu kadar büyük aldırılır mı?
ya fransada yasiyorum internette yaziyor fransiz interneti
nasıl aldırcan a q 9 aylık olmuş bebek
internette yaziyor ben fransada yasiyorum fransiz internetinde yaziyor internet yalan mi soylicek ben ailemin yuzune bakamam baska cagrem yok
Ziki yemeden önce bunları düşünmen lazımdı.
Neden evlenmiyorsunuz
bu şişkinlik 4 aylık olmuş alınmaz kuzum
kaç aylık hamilesin biliyormusun bari.
Ailene söyle doğur o zaman te allahim
Kız babası olmak istemiyorum kesinlikle
Her aile terbiyeli yetistirmeli sen boyle diyemessin. o zaman o halti kız kıza mi yedilerde kız babası olmak istemiyorum diyorsun bu haltin içinde erkekte var ama direk kızlar suçlu oluyor bu ailesinin eksiği doğru düzgün yetişememiş.
@Ayataaliya pardon ama bu sözlerim neden gerdi bu kadar seni?
İstediğimi yazarım sana ne bundan?
Allahım yarabbim ya
@Ayataaliya
www.kizlarsoruyor.com/.../q5057662-bu-sorum-erkeklere
Al bakalım daha az önce yine bir hemcinsin tarafından sorulmuş rezil bir soru
www.kizlarsoruyor.com/.../q5057530-sevgilim-benden-3gli-ariyip-seyni-gorcem-dio-yoksa-birakicak-mis-ben
Bu da bir diğeri
Sana sadece bugün sorulmuş belki 10 tane soru linki atarım
Bacağının veya memelerinin resmini atıp da nasılım diye soranlar da cabası
Umarım biraz olsun anlamışsındır neden kız babası olmak istemediğimi
Öyle Afra tafra yapacağına anlamaya çalışacaksın karşındakini
Evet çok haklisiniz ama diyorum ya her kız boyle değil bunlar ailelerinin eksiği iyi yetistirememisler o zaman siz çocuk babası olmayın çünkü o fotilarin altına gene kızlardan çok erkekler yorum atmışlar neyse tartışmak istemiyorum demek istediğinizi anladım ve katılıyorum da ama direk niye kıza sucluymus gibi yaptınız yani bende burada erkekte kızda suçlu demek istedim ama sizde haklisiniz.
@Ayataaliya mesele kızların seks yapması filan değil mesele aptallıkk ve karraktersizlik
Erkeğin yaptığını doğru bulduğum filan yok
Ama kızlar aptallık ediyor erkekler de değerlendiriyor
Nasil Hicbir futbolcu boş kaleye bilerek gol atmamazlık yapmazsa buradaki durum da bu
Evlatlik kabul edebilirim
Büyümüş çocuk nasıl aldırcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar