2 Yıldır Platonik Aşığım Yardım?

Sırf bu soruyu sormak için kayıt oldum denilebilir. Lütfen okuyun sonuna kadar :(
18 yaşındayım. Lisedeyim. 16 dan beri aynı çocuğu seviyorum.
2 sene boyunca hiç gerçek bir konuşmamız olmadı. Bana durup dururken taktığı bir lakap ve benim de ona tepki olarak taktiğim bir lakap vardı. Kavgalarımız olmuştu. (Örnek gerekirse kız mız demem kötü olur sonra falan diye tehdit etmişti , ben de bunu 3 metre -yaklaşık olarak 3 metre, 30 cm kadar sapabilir- itmiştim falan. Bu onlarca benzeri kavgaya sadece bir örnek) , acemi dönemlerimde yolladığım face ark isteğini reddetmişti, wp tan engellemişti falan.(Gerçi o olayda az buçuk benimde suçum vardı ya neyse jxjx)
Sonra sular durulmaya başladi. Daha sonraları arkadaş olduk. (Arkadaş dediysem lafın gelişi, ödev ve ders sorup hocaların dedikodusunu yapmaktan başka bir halt yoktu) sonra neden bilmiyorum 3 ay kadar hiç konuşmadık ve sonra yine az biraz da olsa ufaktan konuşmaya başladık.
Her neyse.

Geçen ay ben buna farklı şehirde yaşayan onu tanımayan bir kızmış gibi instagtamdan mesaj atıp dertleşmeye çalıştım. Pek guvenmedi o yüzden pek bişi söylemedi.
Geçen hafta tekrar aynı kızın (fake) profilinden mesaj attım, bu sefer numarasini verdi wp tan konuşalım dedi. İlk başta ciddi çok güzel konuştuk. Dedi ki;
"Bi kız var. Onu unutmak için başka kızlarla çıktım ama unutamıyorum çıkmıyor aklımdan"
-kızla ne yaşadınız da unutma ihtiyacı hissettin?
"Hiçbişey zaten sorun da bu. Konusmuslugum bile yok. Açılmadım da.1 yıldır hoşlanıyorum."

Sonra 20 dk boyunca yazmadı. Yazdığında da onceki laflarıni carpitmaya başladı. Zaten artık geçti, şu an başka birisini seviyorum, boşver, sanane, o kız egoist, benden 1 yaş kucuk falan dedi. Açıkçası inanmadim o kısma pek. Ne bileyim..

Sizce benden mi bahsediyodu?

Ayrıca 5 gün önce ilk kez bana mesaj attı. (Gerçi konu ödevdi ama olsundu). Ben de 2 gün sonra sanki başka birisine atıcakmis gibi 'yanlışlıkla' ona mesaj attım.

Herhangi bir hesaptan eklemeli miyim ya da Naber vs diye mesaj atmalı miyim?
2 Yıldır Platonik Aşığım Yardım?