Erkeklerde fön bence itici değil aksine oldukça güzel duruyor. Bunun yanında doğru taktiklerle erkek saçına fön çekmek oldukça kolay.
Erkekler için taktikler!
Doğru fön makinesi ile erkek saçına fön çok kolay
erkek saçına fön
Erkek saçına fön için doğru fön makinesi seçimi çok önemli. Saç tipin ne olursa olsun istediğin saç modelini uygulaman mümkün. Benim senin için tavsiyem Dyson Airwrap. Hız ayarı ile saçlarına hızlı şekilde şekillendirebilirsin. Dyson fazla ısı kullanmaması özelliği sayesinde saçları yıpratmıyor. İçin rahat şekilde günlük saçlarına fön çekebilirsin. Başlıkları sayesinde istediğin tarzda fön yapabilirsin. Erkek saçına fön yapacaklar için harika seçim olacaktır.
Dyson
Saçlarını fırça ile geriye tara ve fön makinesini bir süre beklet. Bu şekilde saçlarına ayrı bir hava vermiş olacaksın. Dyson fön makinesinin kolay tutuş özelliği sayesinde saçlarını zorlanmadan fönleyebilirsin. Saç spreyi uygulamayı unutmamalısın.
Saç spreyi ve saç köpüğü kullanılmalı
Saçlarına fön yapacaksan saç spreyinden yardım alabilirsin. Böylece saçalrın istediği şekli alır ve uzun süre şekli bozulmaz.
Saç fırçalarından yardım alınmalı
Saç tipine uygun saç fırçasını saçlarına fön çekerken kullanabilirsin. İstediğin saç şeklini kolayca verebilirsin. Kıl fırçalar fönde daha çok tercih edilmekte.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gayet hoş ve bakımlı göründüğünü düşünüyorum. Erkeklere genel olarak yakışan bir saç modeli.
Saç fırçasıyla geriye doğru tarayarak aynı zamanda saç kurutma makinesini tutarsan kolayca o saç modelini verebilirsin 🌺
En İyi Cevaplar