Arkadaşlar sevgilim bulusmamizda dudagimdan öptü zorla ve ben farkedince geri cekildi detaya bakın lütfen?

Bulusmamizda el ele tutustuk sarildik ve sonra bir yerde sakin bir yerde sariliyorduk vedalasicaktik. Ve beni zorla dudagimdan öpmeye çalışti. bir an ne oldugunu bile anlayamadim anlayinca baktim dinra geri cekildu kavga ettik. Napıyosun dedim. Falan Özür diledi bir an kendimi kaybettim dedi. Kavga ettik. Kötü bisekilde vedalastik. ben kizdim sinirli davrandim ve vedalastik. Sonra mesaj atti. Özür dilerim yazdı defalarca. Sonra da ben seni elinden tutarken de gözlerine bakarken de sarilirken de hep ayni seyleri düşünürüm ayni seykeri hissederim fesatlik düşünmem merak etme kalbin rahat olsun diye dedi telefonla konuşurken. sonra iste ben senin hep elinden tutarim sarilirim ve öperim dedi. Başka bisey hissetmem de düşünmem de rahat ol. diger erkekleri nasıl görüyorsun sen o ortami erkekleri gormussundur ben disardan okudum o yüzden bilmiyorum sen daha iyi bilirsin ama ben öyle değilim. Ben fesatlik düşünmem. dedi sizce ne düşunmeliyim ne yapmalıyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ben sen sinrili sinrili gittin ben gidemedim dönmeni bekledim. Sinirli kizgin kizgin gittin ve ben arabaya gidene kadar nasil yürüdüğümu bilmiyorum dedi sarhoş gibiydim dedi. Teyzeme gittim sonra dedi. Teyzem de dedi noldu sana hic dedim falan anlatti oyle işte. O gün bana tokat at kendime geliyim dedi attim. Sonra iste sinirliydim vedalastik. Simdi cok iyi aramiz Allaha Şükür.
Arkadaşlar sevgilim bulusmamizda dudagimdan öptü zorla ve ben farkedince geri cekildi detaya bakın lütfen?