Gördüğüm rüyaların genelde çıkıyor olması neden kaynaklıdır? Peki bu balıklar ne anlama geliyor?

En basitinden seneler önce sevgilimin beni aldattığını rüyamda görmüştüm ve bunu yüzüne vurmuştum. Ve rüyalarımdakinin aynılarını itiraf etmişti ve aynılarını yaşamıştı m. Simdide 4 yıllık sevgisinden ayrılmıştır aylr önce. Haliyle ayrıldığı kurulunca kıymetler açıldı falan. 4 kişi farklı zamanlarda tabi beni tanımak istediğini söylemişti.. olumlu bakmıyordum. Ama mantığında bir taraftan dene diyordu içim ısınan kişiyle. Çünkü tanımak isteyenler genelde çevresi tarafından sevilen terbiyeli işi gücü yerinde insanlar. Her neyse geçen gün eski sevgili çıkageldi. Barışalım diye tutturdu falan. Kolay değil 4 yıl yahu. Aklım karıştı benimde. Sonra bir rüya gördüm. Sus havuzları olan bir yerdı. Sağında solunda sus havuzları vardı. Sonra bir tanesine elimi daldırıyorum küçük bir balık tutuyorum. Sonra aaaa bu çok küçük deyip bırakıyorum suya. Sonra bir daha daldırıyorum elimi bu sefer iki elimle bile zor tuttuğum bir balık yakalıyorum. Sonra o balığı başka bir havuza bırakıyorum ve bıraktığım an o balık ve havuzda ki diğer balıkların hepsi ölüyor. Sonrada uyandım. bir mesaj mı bana bu ya bıktım vallahi :(
Gördüğüm rüyaların genelde çıkıyor olması neden kaynaklıdır? Peki bu balıklar ne anlama geliyor?