Seni seven biriyle mi yoksa sevdiğin biriyle mi olmak istersin?
İki seçeneğin var. Ya seni seven biriyle ya da senin sevdiğin biriyle olacaksın. Hangisini seçerdin?
@gezegendekiumutsuz bizim şarkı oy oy. Şimdi @FosforluPakize beni seven biri ile olmaz çünkü ben duygularla oynamayı sevmem ömür boyu bu eziyeti çekmek istemem. Ama kendime bu eziyeti çektiririm. Yani üzülen olayım üzen olmayayım hesabı. Benim sevdiğim kişi gerçi benim duygularımla da oynayabilir ama o da kendinden bişey bulursa bende ortak bir yön olursa olabilir.
Sevdiğim beni sevmiyorsa gitsin, beni seven ama benim sevmediğimde onunla gitsin
Teşekkür ederim 😄
Rica ederim bebek 😄
Annaaa sen solin misin 😂😂 biz takipleşiyorduk dimi ben öyle hatırlıyorum, yeni farkettim profiline bakınca şimdi 😂😂😂
He azcuk solinim 😂😂 Aynen takiplesiyorduk ^-^
😂😂😂
Her insan kendisini sevenle her şeyin güzel olacağını bilir lakin, kendi sevdiği insanı ister.
Tamam, kendini seven biriyle belki daha uzun süre mutlu olabilirsin ama kendi sevdiğin kişiyle kısa süre bile mutlu olsan diğerine bedeldir.
Gönül hep böyle b**a konuyor.
Sevdiğim tarafından sevileyim kafi
Cevap
43Cevap
İkiside lanet bir durum ; beni cok seven bir kizla yurutemedim rahat batti lafin daha dogrusu ve sevdigim kizin "bana sen cok iyi insansin sevme beni" diyeli 1 saat oldu..
Benim sevdiğim beni sevmiyorsa onunla olamam.
Beni seveni de ben sevememişsem onunla da olamam.
Eğer sevdiğim de beni seviyorsa onu seçerim tabi ki :)
ya beni seven biri yoksa ve benim sevdiğim biri beni sevmiyorsa? :D
O en fenası 😂😂
Karşılık bulmadığın sürecek bir şeyler eksikken ikisini de seçmezdim.. Yalnızlık daha güzel, çünkü ikisinin de sonu hüsran..
sevdiğimle... sevdiğinin hatası kırıcılığı tolere edilir de seni seveni paramparça edersin sevgisizliğinle
beni beğeneni ben ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez yoksa ben zurnamıyım ha (ismail yk reisi analım) . d
Hiçbiri.. Biri olmadan diğeri eksik çünkü.. İstemem öylesini..
Beni seven biriyle olmak isterdim böyle bir durumda sanırım
Hem beni seven hem beni seven biriyle birlikte olmak isterim yoksa 2 tarafta uzuluyor
Beni sevenle olurdum çünkü o her türlü mutlu etmesini bilir :) ben mutlu olursam onuda mutlu ederim
Beni seven bırısı olsun Onun sevgısıne ben karşılık verırım ztn
Sevdiğim insan beni mutlu etmez ama beni seven insan için umut vardır. Beni seven insan diyorum.
karşılıklı sevgiyi tercih ederim gerçi artık görücü usulü oluyor her şey
beni seveni zaten sevdiğim icin seven kisiyle birlikte olurum :)
#VurDumanaGelimana
Beni seven olsun ben öyle ya da böyle severdim yeterki hissettirsin..
Sevmediğin biri olursa ona yazık olur. Sevdiğinle olunca en azından kendine yazık edicen ama başkasının kalbi kırılmayacak.
sevdiğin seni sevdimi olmadı o zaman seni seveni sev
Kimse bana şart koşamaz kendi seçeneğimi kendim yaratırım.
Seversem mutlu olamayız ama erkek severse mutlu olunur..
Sevdiğim biriyle onun beni sevmeyişi üzer beni tabiki ama en azından yanımda olucak yine
Insan sevildiginden emin olamaz bu yuzden benim sevdigim biriyle olmak isterdim.
Katılıyorum bu şarkıyla depresyona girmişliğim bile var 😂😂
Hayallerimin ve gönlümün sultanını evimin sultanı olarak hayal ediyorum.
Beni sevsin ama benim kadar değil yoksa sevgiden boğar özgürlüğüm gider olmaz yani
Seni seven birini kaybetmek sevdiğini kaybetmekten daha zor, cunkü genelde sevdigimizi insan elimizden kayıp gitmiş oluyor onu kaybetmiş olmuyoruz
Ben bu hayatta dengenin olmasından yanayım.
Karşılıklı olucak.
zor soru ikisinide istiyorum hem sevılmek hem sevmek bırı sagımda bırı solumda :)
ikisi olmuyor muydu ki =/
Cıks sadece biri =/
beni seven sevdiğimle olmak isterim.
Kimse olmasa da olur.
İkisi de eksik kalsın.
beni seveni severim felsefesi..
Ikisi ayni anda olsun 😊
Karsilikli olmali yoksa kimse olmasın derim
beni seven biri daha çekici duruyor
Bu aralar bunun kararsızlığı içerisindeyim
Sevgisini hissettiğim biriyle
karşılıklı olan biriyle
Sevgisine inanırsam, sevenle yola devam ederim.
Bence bu şıklar yetmez
kate upton olabilir bak fdsnjk
sevgi falan yalan biliyosunuz dimi😃
Beni sevmiyeni ben severim.
Beni seven biriyle.
Sevdigimle
Kimseyle.
O sevsin daha iyi 😏
İkisini de istemem.
seven
Şu an ki arabamın bir üst modeli
sevdiğimle :(