Badboy bir sevgilim var. Nefes aldırmıyor?

Selam arkadaşlar. Direk hikayeye gireceğim. Sevgilim tam bir kötü çocuk. Bildiğiniz kitaptakiler gibi. Tanışmamız falan. Ona çok aşığım. Ama bana nefes aldırmıyor. Bir arkadaşım var adı Serkay. Tek onunla konuşturuyor. Birde kendi arkadaşları Cem, Mert, Arda ve Bora. Aslında eğlenceli kişiler özellikle Cem. Sadece kızlarla konuşabiliyorum özgürce. Ne zaman dışarı çıksam arkama adam takıyor. Saat başı görüntülü arayıp ne yaptığımı soruyor. Beni çok seviyor biliyorum. Yaşadığımız olaylarda kanıtı zaten. Benim için çok şey yaptı. Beni korudu. Bu hoşumada gidiyor. Ama bazen özgürlüğümün alındığını düşünüyorum. Bir gün kavga etmiştik ve ona tokat atmıştım. Hiçbir tepki vermemişti. Akşam geldi ve babamdan izin alarak (!) Beni kaçırdı. Tabi izni olduğunu bilmiyordum. Beni şu an yaşadığımız eve getirdi. Evli değiliz ama evli gibiyiz. Henüz birlikte olmadım ve bu konuda biraz endişem var. Ha size kıyafet yasağımdan bahsetmedim. Şort, kısa elbise, vücut hatlarını gösteren tayt, bikini yok. Bir lise eteğim var. Eskiden çok kısaydı. Dizimden 2 karış üstündeydi ama beyefendi beni bu konuda nazikçe (!) Uyarmış (Nazikten kastım sırtımda ve kolumda bir morluk vardı günün sonunda) (Sonra pişman olup ilaç getirmişti ama. Hemde en sevidiğim şeyle DONDURMA (evet kendini affettirmeyi çok iyi biliyor) bana yenisini almıştı. Oda dizimden 4 parmak üstünde ama yinede beni yanından ayırmıyor. Çok yakışıklı ve kızlar yanından ayrılmıyor. Sinirlerimi bozuyor ama o sürekli bana ait olduğunu bir şekilde belirtiyor. Geçen hocaların önünde (daha doğrusu kantinde ama hocada vardı.) Beni öptü. Başı beladan çıkmıyor. Hergün biriyle kavga ediyor ve gittiği her mekanda gözler üzerinde. İnsanlar yakıştığımızı söylüyor. Bu be mutlu ediyor. Ona gerçekten aşığım. Ama dediğim gibi kendimi çok sıkışmış hissediyorum. Ne zamam ona bu konuyu açsam tartışmaya açık bir konu olmadığını ona ait olduğumu söylüyor. Bunu içimi dökmek için yazdım. Burada daha yazmayı düşünüyorum. Görüşmek üzere👋
Badboy bir sevgilim var. Nefes aldırmıyor?