ÖĞRETMENİMLE NELER YAŞIYORUM BÖYLEE?

Şimdi başımdan geçenleri anlatacağım ama lütfen kötü yorumlar yapmak yerine anlayışla karşılayıp mantıklı cevaplar verin. Ben lise son öğrencisiyim 18 yaşındayım. geçen sene okuduğum bölümden memnun olmadığım için, ailem benim geleceğim için benim okulumu değiştirdi. meslek lisesinden özel okula geçtim. İlk önce sayısal bölümdeydeydim. hızlandırma süreci geçtikten bir süre sonra eşit ağırlığa geçmek istedim ve yeni sınıfıma geçtim. İlk dersim matematikti ve matematik hocamız 25-26 yaşlarında uzun boylu yakışıklı genç bir hoca. bu hoca ben eşit ağırlıktayken de benim dikkatimi çekiyordu ne hocası acaba demeden edemiyordum. yeni sınıfımdaki ilk dersim onundu ve ben bilmiyordum tam sınıfa girecekken durun hocam bende bu sınıftayım dedim. soğuk bir yapısı vardı anlamıştım. derste sadece dersini anlatır öğrencilerle pek içli dışlı olmaz pek gülmezdi. nadir olarak güldüğünde ise o kadar güzel gülerdi ki.. neyse kendimi tanıtmamı filan istemedi. ben onun dersinde sadece onu izliyordum. nişanlıydı elindeki yüzükten anlamıştım. öğrtmnler masasının hemen önünde onun dibinde en önde oturuyorum. okula gelmediğim günlerde beni soruyormuş arkadaşlarım söyledi. Tabiki buna bir anlam yüklemedim öğrencisim sonuçta çok doğal. derken soru sormam gerektiği için yanına gittim. sınıf boştu okul dağıldıktan sonra genelde kimse kalmaz okulda soru için. yanına gittim. ayakta soracaktım. otur dedi. yanına sıraya oturdum soruyu sordum. ben soruya dalmışken bana baktığını hissediyordum. bir an dudaklarıma kaydı gözleri tabi ben çok utandım. biraz yaklaştı bana, kendimi geri çektim ve kalkıp sınıftan çıktım. son zamanlarda bana gülüyor her seferinde soru bahanesiyle bana dokunuyor, beni kaldırıp soru soruyor , yoklamada bile adımı okumadan var yazıyor falan. öğrencilerine çok soğuk davranıyor normalde. bana karşı öyle değil fazla yakın. neden böyle davranıyor. Nişanlısıyla arası nasıl bilmiyorum. Matematik derslerime o giriyor ve çok çaresizim sizce ben na yapmalıyım. nasıl davranmalıyım?
ÖĞRETMENİMLE NELER YAŞIYORUM BÖYLEE?