Sevgilimin yalanını yakaladım fakat inkar ediyor, ne yapmalıyım?

1 yıllık bir ilişkimiz var. Daha önce de ufak tefek yalanlarını yakaladım ama önemsemedim. Son yalanı geçen haftalarda oldu ve artık ona hiç güvenemiyorum, ne yapacağımı bilemiyorum. İkimiz de facebook kullanmıyoruz. Fakat o benden gizli bir face hesabı açmış, kendininkine benzer bir isim yazmış aynısı değil. Sadece 4-5 kişiyi arkadaş eklemiş. Daha sonra bilgisayarını karıştırırken mail hesabında face bildirimlerini gördüm, telefon bilgileri falan hepsi yazıyordu. Bunu ona sorduğumda inkar etti önce, face falan açmadım dedi. Sonra pardon kardeşim açmış bilmiyordum dedi, ama faceye girilen cihaz kendi telefonuydu. Sen bana inanmıyor musun, güvenmiyor musun falan demeye başladı en son sustum ben de. Sizce neden böyle bir şey yaptı? Facede eski sevgilisini takip ettiğini düşünüyorum, ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
konu geçen günlerde tekrar gündeme geldi. hala ölümüne inkar ediyor. kardeşim açtı onunla konuştum kapattı falan diyor. mailinden öğrendiğimden haberi yok. yani bu konuda kesin kanıtlarım olmadığını zannediyor. kandığımı sanıyor
Sevgilimin yalanını yakaladım fakat inkar ediyor, ne yapmalıyım?