Meaela 18-22yas arasinda olmasini isterdim genc olacak hayat kaynagim olacak ama cesaretli ozguvenli olacak bir kuzla beraberlik dusunuyorum
Kendimden cok kucuk kiz istemem sucmu
Kendimden cok kucuk kiz istemem sucmu
finansor sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Cesaret özgüven vs olur da o yaşlarda sadakat olur mu bilemedim... Kendisini arama tanıma evresindeki biriyle çıkmak pek mantıklı bir şey değil çünkü. O süreçte özgür olmak en iyisi bence... Yani aradığın bir ilişkiden çok ciddi bir ilişki ise bu düşüncen suç olmasa bile iyi bir düşünce değil hem senin açından hem de onun açısından... Ciddi olmayan bir ilişki istiyorsan bu kez de aklı başında olmayan bu insanları aşk oyunları ile kandırman da adil değil. O yaşlarda akıl başta olmaz kolay kolay...
Ben 18im babam 37 😂 Hiçbi kız kolay kolay kendinddn 10 yaş büyk biriyle çıkmaz beraber olmaz ki bence olmamalıdır da sonuçta erkek o kadar büyük olunca kıza her istediğini yaptırabilr
Valla ben kendimden 10 yaş büyük birine aşkım diyemem ki se kusura bakmasın özgüvenle alakası yok bunun herkes yaştlarıyla oyun oynamalı o kadar 😂😂
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
30 yaşındaki birine göre çok da küçük sayılmaz
Para sorun yok bulurum ama hayatimda hic parali iliski yasamadim kendime sayginligima yakistirmam bunu
Seksi sevmeyen erkek yalan soyler
Genc olursa daha iyi
Ama gercek ihtirasli seks ask olmadan karin doyurmus olmak icin yenen yemege benzer
Ben ise doya yoya yenen rimantik ask yemegi isterim limitler olmadan hemde
22 yas cok kucuk degil eger cidden 30 yasinaysan 10 12 yas araligi normal iliskilerde
38 yaşındaymışsın çıtır olsun kafası sanırım. Ben bile 30 yaş üstü istemem. Kendinize uygun yaşlardaki insanlarla ilgilenin
Yaşa takıntılı olma bence. önemli olan kafaların uyuşması. benim erkek arkadaşım da benden 8 yaş büyük.
Aşkı değil de gençliği ön planda tutman evet biraz suç.
evlenceken gel var emen ona katıl ne ararsın burda kadıl ona
Yaş farkı fazla değil
22-25 daha uygun
Degil ama o seni istemez
suç değil tabiiki
Olabilir..
Yaşın 30 mu,
Oo 😒 Yaşına göre çok fazla.
27 28 desen anlarım da18 22 fazla.
Biraz fazla yaş..
degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?