Sevgilim youtubeden twerk yapan kızlara bakıyor :( bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim?

Garip bir sevgilim var dışarıda şort mini etek giyen kızlara bakmıyor ama youtubeden twerk videolarına bakıyor bir kaç tanesine abone olmuş hatta kız çok tatlıymışta öyle diyor beyfendi. Abaza filanda değil sevgilim arkadaşlarımda bulmuşun mis gibi çocuğu idare ediver diyorlar ama ben kıskançlıktan deliye dönüyorum kanalına abone olduğu kızlarla kendimi kıyaslamaya başladım :( Huyundan nasıl vazgeçirebilirim yoksa arkadaşlarımın dediği gibi tek kusuru bu olsun diyip görmezden mi gelmeliyim?
Sizce sevgilim benden mi soğuyor? Bu özellikte ki bir erkek terk eder mi?
23 yaşında, bazen cool oluyor bazen çocuksu, yalan söylemiyor, açık sözlü, işi var, giyimi filan düzgün, pahalı giysiler giymeyi seviyor vs. daha önce 5 kez denedim sevgilimi hiç görmediği arkadaşlarımla test ettim hiç muhattap bile olmamış kız arkadaşlarımla ama twerk videolarına baktığını yeni öğrendim sizce 6. ya deneyeyim mi sevgili mi gözü dışarıda mıdır sizce?
Sevgilim youtubeden twerk yapan kızlara bakıyor :( bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim?