Kocami ilk kez bu kadar sinirli gordum napicam😞?

Esimle 3 aylik evliyiz. Dun esimin arkadasina gittik gittigimizde adamin karisinin erkek kardeside vardi esimle yasitlarmjs. Esim daha once bir kac kere gormus ben gormemistim nryse biz gittik evlerine tanistirdilar fallan cocuk beni optu sarildi bir anda anlamadim hicbisey esim cok sinirlendi cekti kolumdan yanimdan ayrilma falllan dedi neyse iste oturdul muhabbet sohbet derken falan adamin gozu hep uzerimdeydi her firsatta laf atiyodu falan esim dayanamadi sen benim karimami asiliyosun lan fallan dedi bagirdi cagirdi tutamadi kendini dovdu adami zar zor ayirdik sonra tuttu beni goturdu eve glwne kdr tek kelime etmedi konusmaya callilstim cok sinirliyim konusma kallbini kirarim dedi surekli kufurler ediyo cocuga basina is alicak diye korkuyorum daha once bu kadar sinirlenmedi hic. sizce cokmu abartmis napmalyim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kimseyi opmedim arkadaslar anlamiyorsunuz herhalde adam birden sarildi optu itmeyr calstim zaten esjmde beni yanina cekti. Benim elimden bisey gelmiyodu yani. Ben opmusum gibi konusmayin
Kocami ilk kez bu kadar sinirli gordum napicam😞?