Dengesiz birini seviyorum:(

bikaç yıldır tanışıyoruz arkadaş ortamından. sürekli ayrılıp barışıyoruz en başında ben çok ayrılırdım vatandaş uydum akıllı da biraz.. neyse onunda benimde hayatımda birileri oldu belki bir kaçıştı ama yine birbirimize döndük. ben ilgi gösterdim bu defa ama yine yaranamadım. tam bir dengesiz barışırken sevdiğini söylüyo unutamadığını başkasıyla denese de beni unutamadığını söylüyo. ve mesajlaşmayı sürekli arayıp sormayı sevmiyo beyefendi bende rahatsız olucak diye arayamıyodum insan sevgilisine rahatsız oluck diye mesaj atmaya çekinir mi demi :( ben öyleydim işte sırf benden sıkılmasın diye ama yine yaranamadım.kendisi Şu an ünivde 2.sınıf ben geçen sene liseden mezun oldum bu yıl yine hazırlanıyorum sırf yanına gitmek için istemediğim bir şehri bile düşünüyodum. benden uzakta yani biraz neyse 3 ay önce barışmıştık çok güzeldi herşey tatilde burdaydı 2.dönem için gtti üniye ben tabi o aramadan önce aramıyodum bir sabah bir gece konuşuyoduk hatta aramadığı zamanlarda oluyodu:( neden aramıyosun diyince bunalıodu resmen ayrılıyodum snra yalakalık yapıyodu. işte en son 2 hafta önce o ayrıldı. denedim olmuyo yalnız kalmak istiyorum diyo :( napmam lazım sizce? offfff
Dengesiz birini seviyorum:(