İntikam almak isteyen erkek

1 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ancak bu süre boyunca erkek arkadaşım tarafından sık sık eski sevgilisinin adını duydum. Yani sanki o da bizimle gibiydi. E tabi aramızı bozmaya çalıştığı da olmuştu. Kız gayet iyi düzgün bir kız aslında ona laf etmek bana yakışmaz, ama zamanında erkek arkadaşımın canını çok yakmış. Erkek arkadaşım hep onunla görülcek bir hesabımız var derdi. Onu da çok sevmiş ama canı yanmış işte fazlasıyla. Bana sen hayatıma girdikten sonra bambaşka oldu herşey dedi. İnsan hayatta bir kez çok seviyorsa benimki sen oldun dedi. Ama 1 hafta önce ayrıldık. Sebebi de eski sevgilisi. Kızdan intikam almayı planlıyo sanırım. Aklım almıyo, seven bir adam neden hala eski sevgilisinin kinini taşır içinde? ya da beni gerçekten sevmiyo mu? Kız ailesiyle tanıştırmak söz falan yapmak istiyomuş askerlikten önce. Erkek arkadaşım beni askere sen göndericeksin sen bekliceksin, o akşam bitiricem onla olan hesabımı dedi. Ama askerliğe daha 9 ay falan var. Ne yapmayı planlıyo? ya da sizce gerçekten seven bir erkek hala eski sevgilisinden intikam almak ister mi? İçim anca öyle rahat edicek falan dedi. Lütfen yardım edin. Napmalıyım?
İntikam almak isteyen erkek