Sevgilim sevgili oldugumuzu kimse bilmesin cabasindaydi ayni ortamlarda olmamiza ragmen iki yabanci gibiydik. birlikte gorulmemeye calisirdik. Sordugumda kimsenin bilmesine gerek yok nazsra inaniyorum faln diyodu. Szce bir erkek neden saklamak ister iliskisini
Cevabın nedir?
1- Aklında başkası da olabilir... Seninle olduğunu herkes bilirse anlarsa belki onunla arkadan arkaya konuşamayabilir. Aralarında ki ayarı verebilecek durumda kalmak istediği için.
2- Aşırı kıskanç? Böö? İstediği kadar kıskanç olsun aynı ortamdasınız neyin gerilimi bu? Saklamaya gerek yok ilk seçeneğime geri dön canısı.05 Yorumla- +1 yıl
Bir adam istediği kadar kıskanç olsun. Seviyorsa arkadaşlarına bahsetmez, göstermez o ayrı ama saklamak ilişkisinin olduğunu söylememesi sana da tuhaf gelmiyor mu? Düşün derim söylediklerimi. Kesinlikle seninle olan birlikteliği kafasında tam oturtmamış. Yelken açık dolaşmak istiyor her limana demir atabilecek konum yüzünden böyle.
En İyi Cevaplar
Menüye bakabilmek için
Diyette olduğu belli olmasın diye :D40 Yorumla
ikinci sevgiliyi kaçırmama için, erkekler çıktıkları kapıları tam kapatmazlar geri dönebilmek için ama karşıdaki kapıyada uğramadan bırakmazlar... gibi
33 Yorumla
Senin dışındaki diğer sevgilisiyle iliskisi bitmesin diye olabilir
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
45Cevap
+1 yılbelki kızlara, kadın milletine yüz vermeyecen arkadaş, delikanlı adam kız peşinden koşmaz, koşturur... bu ve buna benzer lafları arkadaş ortamında etmişse ya da ediyorsa, kendi de kızların peşinden koşuyorsa, o zaman kimsenin bilmesini istemez. ikinci ihtimal çok çapkınsa, diğer kızlarla pişti olmamak için seninle görünmek istemeyebilir. üçüncü ihtimal kendini senden soğutmak istemiş olabilir. benim fikrim böyle.
114 Yorumla- +1 yıl
valla sizin gizi bir kızdan kendini soğutuyorsa bir salaklık vardır herhalde. ah ah ben de yorum yaptığıma bakma çapkınlığın ç sinden anlamam. ben bile kendimi haydar dümen ve Mehmet çoşkundeniz gibi hissetmeye başladım. ama benim ki ukalalık, şu yakışıklılığınla bir kız bulamamamışsın, millete akıl veriyon. ne diyi Honduraslı allah akıl varsin. otur sıfır.
- +1 yıl
özeleştiri yaptım sadece. moral motivasyonun için sağol.
- +1 yıl
seni se bir anlayamadım. bir dakika önce hüngür ağlıyordun, şimdi gülüyorsun.
- +1 yıl
ben onu ağlıyor zannediyordum.
- +1 yıl
bazen yaptığım yorumlara itiraf ediyim ben de gülüyorum. hele gizli kullanıcıda sorduğum sorulara yıkılıyorum, kalp krizi geçirecem. gülmeyi ve güldürmeyi seviyorum.
- +1 yıl
yorum yazmak ya da çok konuşmak iyi değidir. az konuşup öz konuşmak iyidir. dinlemek iyidir. çok konuşan ya saçmalar ya da boş konuşur. bir konuşacan, pir konuşacan, bir kelime yazacan, bir kitabın anlatamayacağı-mübalağa ediyorum-anlamı ifade edecen. yorum yazmak iyidir ama risklidir. risk almadan da bir şey olmaz ama.
- +1 yıl
ama ben bu konu da şaka yapmıyordum, sana benden sirayet etti galiba.
Kendisi bir dindar profili çizmiş olabilir yakın çevresine. E haliye dindar olmanın gereği zina yapmamaktır. Bir an gaflete düşüp, seni hayatına almış belli ki, ardından da pişman olup, kimsenin görmesini istememiş. Nazar mazar hikaye, birilerinden çekiniyor...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tabi ki başka kızlara karşı "sevgilisi yok" modunda görünmek için..
Yani diğer seçenekleri de değerlendirmek istiyor senin uyanık.. :)
Bas tekmeyi gitsin kızım.. Poktan adam o..42 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbaşının bağlı olduğunu kimse bilmesin diye.. Yani önündeki fırsatlar kapanmasın diye.. çevre bilirse sizinle beraber olduğunu artık çok şansı kalmıyor demektir.. çok yanlış bir durum işte bu.. erkek arkadaşını seçerken daha dikkatli olman lazım..
30 Yorumla Doğru demıs bende nazara cok ınanıyorum ne zaman güzel bısey olsa hemen nazarlanıyo
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGururla haykırırım ben neden saklayim ki hatta eski sevgilime beşiktaş meydanında ben bu kızı çok seviyorum diye bağırdım kız utanmıştı ama haketmiyormuş :(((
20 Yorumla Başka bir sevgilisi vardır, onun duymasını istemez, erkekler 'Sevgilim var uleeen' diye basbas bağırırlar, bununla gurur duyarlar :D bu işte bir terslik var, çıkar ortaya merak etme..
20 YorumlaBu kim Nerde tanıştınız bir ara getir tanışalım Gibi Soruları sevmediğinden.
14 Yorumla
+1 yılCocuk prestijli bir aileye sahip olabilir ve ailesinden ya da bazi kisilerden saklamak istiyo olablir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa senle öylesine çıkıyordur, bazı yakınlaşmalar yaşayabilmek için falan. Ya da bazıları etrafına söylemek istemez utanır öyle yetişmiş, alışmıştır.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYa doğru söylemiş olma ihtimali yüksek Zaman'ında totem olarak denemişliğim var ama ayrıldım işe yaramadı asdfgg
10 Yorumla Niye çünkü başının bağlandığının bilinmesini istemiyor.. Başka alternatifler yok olacak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılBen hayatımda bu derece saçma bir bahane görmedim :)
10 Yorumla Nazar falan bahane. Kim bilir seninle birlikteyken daha kac kisiyle takılıyordur ayni şekilde.
20 YorumlaYavsadigi digwr kizlar duymasin die. Pirince giderkende evdeki bulgurdan olmak istemiodur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Kendini düşünüyor... Seni düşünüyor... Kimsenin ağzına sakız olmak istemiyor...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılacele etmemek için dir belk sen doğru insan deilsin
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. valla iyi yapıyor syleyince millete, göz filan değiyor
20 Yorumla
+1 yılYalan. Adam dediğin tutup elinden bu benim sevgilim diye gösterir..
23 Yorumla- +1 yıl
Ne yapacaksın şimdi peki
Üzgünüm ama seninle ciddi değilmiş. Kısmeti kapansın istememiş.
10 Yorumlaya utangaçtır ya da başka bir sevgili daha yapmak içindir
20 YorumlaGeleceklere yol açık olduğunu göstermek için tabikide :D
10 Yorumlakullanip atacak da ondan kimse bilmesin diye sessiz😀
10 Yorumlabence kovaladığı başka birileri var , tamamen saçma.
10 Yorumla
+1 yılsevgilisinin değil de, yedeğinin olduğunun bilinmesini istemez. yani onun adı sevgili değil.
07 Yorumla- +1 yıl
yedek olduğunu söylemedim, belki de as kadroda sen varsındır ama bu durumda bir yedeğin vardır. bilirsin erkekleri, güvenilmezdirler falan.
- +1 yıl
bu da demek oluyor ki, öncelikteysen problem etme gerisini.
- +1 yıl
yedek olmadıktan sonra, çok önemli değil kanımca. çünkü gerçekten zaten bilmediğin ya da bilemeyeceğin bir konu :)
Bı haltlar yıyodur baska sevgılısı vardır bla bla bla
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim böyle birşey yapamaz böyle şeyler yapan bir sevgilim olmaz gerçi o ayrı 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş ikili oynuyo ccidden anlamadın mı yoksa safmısın
01 Yorumla
+1 yılBence bunun cvbini sende biliyosun sadece itiraf edemiyosun
02 Yorumla- +1 yıl
Bazen bilmemek yaninda mutluluk getirir
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Ayrıldıgında çevresi bildigi için istemez o yüzden bizzat Liseli kız istemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. gizlilik iyidie masallah yerin kulagı var
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılValla ablaminki onu kandiriyomus ondanmis.
10 Yorumla Diğer taliplerinide elinde tutabilmek için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sevgilim olsa saklamam
10 Yorumla
+1 yılBen hicbir zaman soylemedim gizemli severim
20 Yorumladalga geçilmesin diye
131 Yorumla
+1 yılYeni denizlere yelken açmak için
10 Yorumla
+1 yılGizli işler yapması zor olur herkes bilirse 😄
20 YorumlaUtanıyordur kızdan.
21 Yorumla
+1 yılbirinden saklıyor muhtemelen seni sevmiyor
03 Yorumla- +1 yıl
birilerinden neden saklar? ben bir erkek olarak bir kızla ilişki durumu falan neden yapmam mesela. sevdiğim biri vardır o görmesin diye veya seni kullanmalık olarak gördüğümden diğer gerçek ilişki yaşayacagım kızdan olmamak için
+1 yılRahatça flörtleşelim diye
10 YorumlaBaşka bir sevgilisi vardır
00 Yorumla
+1 yılBaska kizlarla konusuyordur
00 Yorumla
+1 yılCunku hayatında bir kadın daha var o yüzden
00 Yorumlaaldatiyordur
10 Yorumla
+1 yılAdam kısmetim kapansın istemiyor işte
00 YorumlaAynı ortamda baska sevgilisi oldugundan olmasın
00 Yorumla
+1 yılbunu anlamak zor değil
04 Yorumla- +1 yıl
boşverr
+1 yılÇünkü başka bir sevgilisi daha var anlamadın mı?
00 Yorumlacannı ıstemıyodur zorla degil
00 Yorumla
+1 yılmakara kukara
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. başka biri vardır
00 Yorumlabaşkaları da vardır
00 Yorumla
+1 yılDiğeri duymasın diye
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek neden sevgilisi oldugunu kimsenin bilmesini istemez saklar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne