:)
çok tatlı oluyor
benim eski sevgilim. Hala seviyorum it gibi . Almanyada münihte büyümüş . Kadınsı oluşu , olgun davranışları yanakları saçları bakışları ellerinin titremesi utanması gözlerime bakıp yanağımı sıkması . ve en güzelide karşılıklı olan pencerelerimizde gecenin köründe uyanıp beni seyretmesi .
Cumhuriyeti kurmasını,ileri görüşlü bir lider olmasını. Mustafa Kemal Atatürk.
bakisini .. gülüsünu .. ve beni kiskanmasini cok seviyorum kisacasi herseyini :)
biçok şeyi güzel geliyor hali hareketi ama en çok bakışları ve gülüsü
Cevap
45Cevap
Kibar davranıyor
Ayakları üstüne basan bir genç,sorumluluk sahibi
Entellektuel
Bana ayak uydurabiliyor (Fazlasıyla sosyal olduğum için ayak uydurulması zor bir insanım)
Gezmeyi eğlenmeyi seviyor (benim gibi)
Düşünceli
Beni önemsiyor ama sıkmıyor
Ve ben yanağına bile dokunduğumda, dokunuşumla içi geçip gözlerini kapatıp başka diyarlara gidip kayboluyor. Bende onun kaybolmasında kayboluyorum.
beni görmezden gelmesi sanırım, cunku buna ragmen vazgecemıyorum ondan
sahip çıkışını sevmiştim en çok ama bize sahip çıkmadı :(
şu bu değil ya ben onun her şeyini hayranım dostum sevglim aşkım her şeyim ya ^^edam benim bak özledim bekle ki arasın :ı
saçları,gamzesi,konuşması,hareketleri,gözleri, çocuksu halleri. Kısacası herşeyini seviyorum onun.. :)
ya bne onun bana bakışına heleki bide Burnunu sıktığımda Tavşan gibi burnuyla oynaması yokmu :D ahaha :D bayılıyooorumm :D ehuehue :D
Gülüşü
Ses tonu
Hazır cevaplılığı
Zekası
Şaşırtıcı derecede herşeyi bilmesi
Ballı ekmek sevmesi
Sadakati
Geleceğin en iyi Anası olacağının gözlemlerle sabit olması :D
Benimle farklı konuşması..Mesela bazen ''hıhı'' demesi...
Kafamı çevirip ona baktıgımda utanıp yüzünü çevirmesi ,:D
Bakışları sıcaklığı samimi duruşu en çok bunlar etkiler ses de önemli tabi
o derin huzur dolu bakışları ve sımsıcak elleri ...
hayatıma sürpriz gibi gelişi ve aynı şekilde bir sabah yok oluşunu seviyorum.
Bana bakinca gozlerini cekmemesi , okuz okuz bakmasi afedersin.
bakışlarındaki derinlik... Beni sevmese de genel bakışına hastayım :))
geleceğimizle ilgili önemli bir haber verdiğimde o sevinci bana sarılması gözlerinde ki ışıltısı Şımarıklaşması yokmu beni deli ediyo. Onun mutlu olduğunu görmek beni daha cok mutlu ediyor.
her halini sevdim. en temiz ve en kirli halini, bana sadık kalan yanını, bana ihanet eden yanını, kalbinin bana verdiği tarafını, vermediği tarafını ve benim olmayan halini bile sevdim
bana telefonda sessizce seni seviyorum demesi gerçekten çok hoş :))
Şimdi konuşmuyor olsak da ben hala seviyorum o sevimli yüzü.
Bunun yanıtını bulduğunda doğru kişi olduğundan emin olabilirsin..:)
Benden Başkasına Bakmadıqı O Gözlerini ve Samimiyetini Sıcaklığını Seviyorummmm .)
gülüşü bana aşkla bakışıııı şiir okuyuşuu ağlayışı kızması su içmesi yemek yemesi her şeyi yaaa her şeyii
Gözlerime baktigi zaman içimdeki tim dert sıkıntı nin bir anda yok olması ve sadece atmosferin ask kokusu yla dolması gibi
fiziği ve çekinmesi olmayışı, her şeyi pat diye söylemesi ve toplumda sesini çıkarabilen kendine güvenen biri olması beni bitiriyor.
sesini çok tatlı geliyor kulağıma o bakışları gülümsemesi rengi yüzü gözleri saçları duruşu elleri burnu herşeyi bir bütün sanki çok seviyorum onu
şeyıni sevıom eeemmm eee ole bırı mı vardı laaa yoktu ki
yüzündeki o mahsumluğu, güzelliği.. Resmine bakıp gülümsememi sağlayan tek kişi..
bana olan baglılıgı yalan söylememesi beni içten sevmesi benle ilgilenmesi sözümden çıkmaması daha ne olsun ki..
Gizemi. Doğruyu söylemek gerekirse kim olduğunu bilmiyorum. Bakalım kader karşıma kimi çıkaracak. İlk ve allahın izniyle son aşkım olacak.
sesi ve dudakları o yanımda değilken ilk aklıma gelen şeyler bunlar. sonrasında bakışları ve gülüşü
tipinin adamı oluşu sözünden hiçbirşekilde dönmeyişi
kısa we öz cewap wercem..
Nerde nasıl davranacagını ve agır baslı olmasını seviyorum..
İyi hissettiriyor çünkü.Annem gibi iyi hissettiriyor.
Yemek yerken ağzını şapırdatması, bide çok yeşil olmayan sümükleri.
Güldüğünde beni benden alan gamzeleri ve angelina jolieninki gibi dudakları.
bende onun göz kırpmasını, eliyle ağzını kapatıp gülmesini çok seviyorum :D
sinirleninceee o yüz şeması beni benden alıyo .P eşşegin
sinirlendiğimde bile yüzümü güldürebilmesi.. ve ona sarıldığımda kalp atışlarının yükseldiğini hissetmekk.. bütün ömrüme bedelll:)
Önceki gün ne yaşanmış olursa olsun beni görünce son derece tatlı bir şeklde gülüyor ve aşkım çok tatlısın tarzı seyler söylüyor bayılıyorum :)
sesini link
Ben hoslandigim kizin sevgilim olabilme ihtimalini seviyorum.:)
bana bakınca ifadesinin değişmesi bence çok hoş :)
Aşık oldugum zaman... Bakışlarından cok etkilenirim...
kibar olması-pis pis sırıtması:D
O olması yetiyor, anlayana ;)
benim ona baktığımda onun bana bir anda olsa baktigini görmek beni cok mutlu. ediyor:)
Yüreğini Seviyorum :)
Yardım severligii ve merhamet li oluşunu
gülüşü ve gözlerinin içinin parlaması :))
Gözleri , saçları ve elleri
Karakterini zekasını <3
Aklını ve kalçalarını seviyordum meleğim.
ağzını gözünü burnunu heryerini seviyodum :(
gözleri,ağzı,yüzü, burnu :D
Gözleri mas mavi hoşlanıyorum ama haberi yok :)
gülüşü ve bakışları çok güzel...
Sempatik tavırlarını :)
benim için şarkı söylemesi :)
uzun boyuna hastayım <3 1.75
romantik olusu kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar