Hep dedikodum yapılıyor?

ben unv 1 sınıfa gidiyorum bir kaç arkadaşım dışında başka aradaşım yok ve kimse ile samimi degilim. sınıfta çok soguk oldugum için beni sevmeyen kişiler hatta hepsi neredeyse ben güzel bir kızım. bu arkadaşlarımdan birisi sınıftan birini seviyor ve çocuk nereye gidiyorsa benide yanında goturuyor okulda takip ediyor derste kendi bakamıyor bana bakıtıyor ve bunu bir kaç kişi yanlış anlamış ve dedikodumu çıkarmış o çucugu ben seviyormuşum ve çocuga gidip demişler bende yeni ögrendim. sınıfta surekli bana karşı bir dedikodu ve laf atma var bn susuyorum çocugu seven arkadaşım susmuyor kavga ediyor ve beni de goturuyor ben nu olaylar girmek istemiyorum bana senin yuzunden diyo bide cevap verme diyorum veririm dio. sonra ben boyle dedikodu çıktını görünce o çocukla muhattap olmamak için bunun arkadaşına instagramdan istekı ve mesaj attım benim sevmedigimi daha once kimse ile çıkmadıgımı soguk oldugum için boyle dedikodu çıkarttılar dedim. ama çocuk giriyormuş bana cevap vermiyor ve onaylamıyor şu an hiç alakam yokken olayla ben sınıfta herkese yazan kız oldum nasıl baş edicem ben bunlarla hep beni sanıyorlar ve hakkımda herkes konuşmadıgım halde bir sürü dedikodu yayıp dalga geçiyorlar yardım edin
Hep dedikodum yapılıyor?