Aşık olduğum erkek benden 14 yaş küçük ne yapmalıyım :( ?

Merhaba arkadaslar. İş yerinde daha önceden kendisini kardeşim olarak görüp o şekilde yaklaşan biriydim. ve gerçekten aşık değildim. fıtrat olarak da çok anaç bir tarzın vardır hep. fakat bu kişi odama çok sık gelmeye başladı. ve benimle sohbet etmek istiyordu her fırsatı kolluyordu. Bana bakışları çok derindi.. gözlerinden bana ilgi duyduğunu hissetmistim. önceleri geçer gider geçici bir durum atlatır diye ustune düşmesin. benim tavrim değişmemişti aynı şekilde kardeşim gibi yaklasiyordum. aradan 6 ay geçtikten bir gün onu rüyamda gördüm. ve ertesi gün ne oldu anlamadım ben ona aşık oldum.. offf çok zor bir durumdayım. o benden 14 yaş küçük.. ben 36 o 22 yaşında... ve ne olduysa oldu. önceden rahat konuşan ben gitti onun karşısında şaşkın tavırlar sergiledim., yüzüne gözlerine bakamadim, ozguvenim ve iradem onun karşısında kayboldu. onu gördüğüm de büyük mutluluk duyuyorum. onunda beni gördüğünde mutlu olduğunu biliyorum. ve bir gün ona whatsap üzerinden acildim. ve oda bana aynı duyguları olduğunu itiraf etti. ne yapmalıyım.. onunla 3-4 kez bulustum. çok mutluyuz. çok iyi anlasiyoruz. onun gözlerinde kayboluyorum.. fakat olmayacak bir aşkın içinde bulunmak istemiyorum. mantıklı bir insanimdir. ama mantığını kaybettim ne yapmalıyım lütfen yardım. edin..
Aşık olduğum erkek benden 14 yaş küçük ne yapmalıyım :( ?