Ciddi - sert görünen kızlar hakkında düşündükleriniz ve aslında olan?

merhaba arkadaşlar. ben başlıkta bahsettiğim konudan resmen muz-da-ri-bim. ne bileyim bir kız arkadaşımla dolaşmaya çıkarız onunla birçok kişi tanışmak ister. bana gelen giden olmaz. sert tavırlarındandır derseniz, örneğin beni reelde görmeyen biri sosyal bir paylaşım sitesinde 3-5 kızın olduğu fotoğrafımızı görür, oradan tanışmak isterler arkadaşlarımla. bana bu da gelmez. kimseyi yadırgamak için demiyorum da öpücüklü ısırmalı fotoğrafım olmadığı için mi? ki bunun için de beni tutan bir şey yok, kişiliğime duruşuma ters. kendini beğenmiş gibi yorumlamayın ama ahım şahım güzel kızlar da değiller ve aramızda fiziği osu busu en çok konuşulan, kıskanılan da benim. takma ucuz malın talibi çok oluyor derseniz, bu durum gitgide canımı sıkmaya özgüvenimi kırmaya başladı. insan beğenilmek ister en nihayetinde. aramızda bir şeyler olsun diye çok heveslendiğim biri yok. ama olur da buluşmaya falan gidersem, hem karşımdaki sıkılıyor hem ben sıkılıyorum ki burnumun kafdağında olmadığını daha konuşmanın başındayken bile anlayabilir çünkü düşünerek, oyunlar kurarak konuşmuyorum. benim durumumda olan kız var mı, veya benim durumumda olan kızlarla arkadaşlık kuran kurmaya çalışan erkek var mı? düşüncelerinizi alabilir miyim?
Ciddi - sert görünen kızlar hakkında düşündükleriniz ve aslında olan?