merhabalar yeni evliyim bunaldım eşimin pintiliğinden çamaşır makinesi çalıştırırım hergün çamaşır mı yıkanırmış 2 tane lambayı açarım hepsini açma der es kaza kapatmayı unutursam şu kadar para gitti der evi temizlerim çok temizlik malzemesi kullanıyormuşum kendime bişey alınca konuşur evin eksikleri için alışverişe gidelim diyince ne gerek var der hii bu arada çalışıyorum üstünede ona para veriyorum kafayı yemek üzereyim dün en son yıkamıycam hiçbişeyini pis giyin dedim ne yapayım akıl verin çıldıracam
Cevabın nedir?
Yanlış anlama lütfen fakat zaten bu tür adamlar yüzünden dolayı böyle bayanlarımız kötü yollara düşüyor, arkadaş sen o kadını mutlu etmeyeceksen, destek vermeyeceksen neden evleniyorsun o zaman? Görmezden gelmeye çalış, çünkü emin ol senin çektiğinin kat be kat fazlalarını çekenler var. Elinden geldiğince mutlu etmeye çalış gerekirse konuş, ailesi ile görüş ona göre adım atarsınız zaten.
16 Yorumla
Soran+1 yılgörmezden gelmeye çalıştım devam ediyo artık dayanamıyorum
Soran+1 yıl22 yaşındayım 8 aylık evliyiz eşimde çalışıyor
- +1 yıl
Peki sencede erken değil mi? Çünkü gerçekten daha olgunlaşma bile emin olun 25'den sonra oluyor, evlendin mutlu olacağını sanıyorsun fakat tüm yük senin üstünde olacak, çocuğunuz olacak belki ilerleyen zamanlar da onunla ilgilen, ev ile ilgilen daha fazla yıpranacaksın? Bunları düşünmeden evlendiğini biliyorum, neden böyle bir hata yaptın hiç aklına gelmedi mi bunları düşünmek?
Soran+1 yılböyle olacağını bilemezdim ki
En İyi Cevaplar
Eli sıkı olması evin geçimi için iyi, saçma sapan şeylere para harcayıp ay sonunu getiremiyor bazıları , karısını muhtaç ediyor. Borcunuz var mı? Bilmiyorum, yeni ev kurmak zor. Senin anlattığın gibiyse biraz abartmış. Tatlı dille konuşup rahatsızlığını dile getir.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır borcumuz yok takmıyor ki konuştuklarımı
Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Şimdiki erkekler çokrahata alıştıralak yetiştiriliyor evlenin kadın bana para kazansın ev işimi yapsın çocuğa da o baksın gecede gönlümü zevkimi yapsın
Boşanıncada öldürüyorlar rahatları elde gidince
En iyi çözüm hiç evlenmemek ve hiç bir
erkekle flört etmemek20 Yorumla
Onemli olan insanin kendi vicdani canim ya.. sen abartmiyosan israf yapmiyosan..
Esinde sorun var bunu onunla sakin bir dille konus. Seni anliyorum ama Allah icin israf mi yapiyorum ben de..
Sikintili bir durum Allah yardimcin olsun. .01 Yorumla
Soran+1 yılben gerektiği kadar yaptığıma eminim onun için söyledikleri normal
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
43Cevap
+1 yılgörücümü evlendiniz sen ona şunu diyeceksin evi bok mu götürsün benim için hoş ben harcayacağım sen kazanacaksın istemiyorsan ananın evine hade ben çalışır kendim harcarım o zaman de bence sen haklısın o ev geçindirmesini bilmiyor kazandığı gidiyor alışacak korkma
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır görücü değil ama böyle değildi ya da fark ettirmedi çok haklısın baba evinde alışmış harcamamaya herşeyin bedava alınması çok doğru tespit babası getirecek sanki bize
- +1 yıl
alışacak sende tutumlu olmayı öğreneceksin olacak
+1 yılhaberin yokmuydu evlenmeden..
yoksa degişir zamanla alışır sana01 Yorumla
Soran+1 yılböyle değildi
ayağını yorganına göre uzatmak deyimini yerine getiriyorsa eyvallah ama, gerekli gereksiz herşeye pintilik yapıyorsa olmaz. daha uzun bir ömür var hiç çekilmez. Bunun ayrımını yapabilirsin. sen de üstelik çalışıyorsun, yakında senin maaşını da ister eğer pintiyse. çocuk yapmayın aman, biraz daha bak, baktın olmuyor, kopta gel :))
03 Yorumla
Soran+1 yılgereksiz pintilik yapıyo maaşımın yarısından fazlasını alıyor zaten
Soran+1 yılhemde çok sıkıntı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGelir olarak sıkıntı varsa belki adam psikolojik olarak etkileniyordur ama maddi sıkıntınız yoksa hastalık olmuştur artık zor düzelir takıntı yapmıştır..
03 Yorumla
Soran+1 yılmaddi sıkıntımız yok çok şükür
- +1 yıl
ozaman iyice takıntı yapmış kendine ya da çocukluktan gelen bir davranış olabilir aileden gelen.. iyi bişi değil sürekli kontrol etmesi..
Soran+1 yılmalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşına al konuş neden böyle yapıyor öğren.
Yani tasarruf ettiğiniz parayla ilerde bişey mi almak istiyor araba ev ya da ilerde iş kurmak için mi biriktiriyor öğren. Ondan sonra baskı yap
Biz çamaşır yıkıyarak da alabiliriz tarzında büyük değişimgöreceksin :D03 Yorumla
Soran+1 yılarabamızda evimizde var
Cevap sahibi+1 yılee niye böyle yapıyooo
parayı mezara mı götürcen dee.
İçki içiyo mu ya da karı kız ayağı var mı parayı nereye yediriyo
Soran+1 yılevet mezara götüreceğini sanıyo içki arada kız bilmiyorum yoktur heralde saklıyo parayı
+1 yılOrtak yol bulmaniz lazim. bu sekilde hayat gecmez.
Para konusuna gelince. Para bir yerde toplanmali bence. Öyle o benim param bu senin paran derseniz o evlilikten hayir gelmez.03 Yorumla
Soran+1 yılortak hesap açmıştık ona yatırıyorduk hepsini kendi hesabına almış yeni öğrendim
- +1 yıl
Para kavgasi olmaz bir evlilikte. ama öyle herkes kendi bildiginide okumamasi lazim.
Adamin bu kadar cimri olmasi hic iyi degil. Tasarruf ayri birsey cimrilik ayri birsey. seninki tasarrufu birakmis abartmaya baslamis.
Cocugun yoksa iyi düsün derim. Bosanmak care degil. Aslinda en kolay yol bosanmak. ama mücadele edersin ve hicbir cikmaz yolun kalmazsa sonucuna karsi tarafta katlanmasi lazim.
Karar senin.
Soran+1 yıldeniycem
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çocuk yoksa bas tekmeyi gitsin kardeşim..
Ben tutumlu biri olduğum halde sen anlatırken o-ha dedim.. O kadar da olmaz..02 Yorumla
Soran+1 yılçocuk yok o kadar da oluyo malesef
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılMakineleri gece saatlerinde çalıştırırsan daha az elektrik gelir. Biraz dikkat et yeterli. Çok abartmana gerek yok. Peki sence sen çok bol mu kullanıyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten çalıştığım için ancak o saatlerde çalıştıra biliyorum hayır fazla hiçbişey kullanmıyorum
Soran+1 yıl@adanus001 öyle yapmayı düşünüyorum
+1 yılEvlenmeden evvel ki müstakbel kocanı kaçırıp yerine başkasını mı verdiler?
Pinti hep pintidir, daha evvel neden fark edemedin.06 Yorumla
Soran+1 yılhiç fark ettirmedi
- +1 yıl
Onun istediği gibi hareket etmeye çalış.
Sonuçta ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Soran+1 yılen sonda deliririm heralde
- +1 yıl
Önce dene sonra duruma göre bakarsın.
Soran+1 yıldeniycem
- +1 yıl
:) :)
bu davranışları evlenmeden önce varmıydı yeni mi oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce böyle değildi
- +1 yıl
İşiyle ilgili sıkıntılar olabilir belki de sana söylemediği maddi anlamda zorluklar gerçekleşebilir bence onunla bu konuda konuşmalısın ya da ne biliyim bazı şeylerin gerçekten eksik olduğunu ve olması gerektiğini söylemelisin arkadaşlarıyla dışarı çıkacağınız zaman hiç olmayacak şeyler giy o da bu ne falan derse hem şikayetçi olduğunu belirten hemde ihtiyacın olduğunu anlatan bir konuşma yap ;)
bir gün hiç bişi yapma camaşır yıkama ütü yapma makineyi açma öbür gün seni anlar
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapacam artık
Hiç cekilmez hiç. Evlenmeden once bilmiyormuydun nasil oldugunu
03 Yorumla
Soran+1 yılgöstermedi bu yüzünü
Soran+1 yılbabası ödedi zaten
Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Yıkama üstünü su ve elektrik gitmesin diye yıkamadim de
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapacam bundan sonra
+1 yılEn nefret ettiğim tip paran var karıştırma temizlik imandandır gereksiz yakmadıkca israf değildir abartmış var öylesi adam param yok der maaş günü borc ister bide yüzsüz olup
08 Yorumla
Soran+1 yılbende çok temizim fazlasını yapmıyorum gerektiği kadar
- +1 yıl
Sen bayansın erkekler bir dağ görünüyor ama dağı dağ yapan sizsiniz istediğin sekle sokarsın biraz adamı yont. Ben 1 liralık bir cuval için üzülen pinti gördüm 😀 kimseye cay vs ısmarlamaz bunlar asosyal yapılı cag dısında yasarlar
Soran+1 yılöyle mi diyosun :)
- +1 yıl
Evet bayanlar erkeği istediği gibi cevirebilir akıllı olan bunu yapıyor
Soran+1 yılçevirmeye çalışayım bakalım
- +1 yıl
Sen mum edersin onu yetr ki aklına koy
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHenuz cocuk calismalari yoksa yol yakinken kurtul derim. Pinti adamla bir omur gecirilmez. Ustelik evde yatip para yiyen bir kadin da degilmissin, ayip ve igrenc.
014 Yorumla
Soran+1 yılçocuk düşünmüyorum henüz geçmiycek galiba şimdi ya kadar bir kuruş bile istemedim
Cevap sahibi+1 yılSenin gibisini asla bamayacagi kadar iyi birisin, ona yuk olmuyorsun ve yine de pintilik yapiyor. Bu evliligin yurume ihtimali yok. Para surekli sorun olacak ve birbirinizden igrenip nefret etme noktasina geleceksiniz. Seni sevmedigi zaten apacik ortada. Seven insan, kendi parasini yese bile gozu gormez ama o senin parana bile karisiyor. Hazir ortada hicbir sey yokken ayrilik konusunu konus esinle. En azindan ayrilmasaniz bile ciddiyetini gorur ve kendisine cekiduzen vermeye calisir.
Soran+1 yılnefret etme noktasına geldim zaten
Cevap sahibi+1 yılErkek halimle ben bile utandim, tiksindim. Seni dusunemiyorum bile.
Soran+1 yılallah bana sabır versin
Cevap sahibi+1 yılAmin. Mutlaka karsina al konus ama kendine gelmeye niyeti yoksa koy kapinin onune.
Soran+1 yıldeniycem
Cevap sahibi+1 yılBenimkine oyle bir sey yapsam dove dove adam ederdi beni. Dovuscu kadinla birlikte olmanin zararlari. Keske eslerine saygi gostermeyen adamlara denk gelse benimki gibiler.
Soran+1 yılöyle mi olmak lazım :)
Cevap sahibi+1 yılBence oyle. Zamaninda cok aldi ayaginin altina, simdi ona gore dunyanin en ideal erkegiyim :)
Soran+1 yıloh ne güzel
Cevap sahibi+1 yılZamaninda aklin basinda degilken cok vurdum umarim cocuklarimiz saglikli dogar diye alay ediyor bir de :D esine istese dahi gucu yetmeyecek tek erkek benimdir muhtemelen :D
Soran+1 yılne güzel :)
Cevap sahibi+1 yılUmarim seninki de oyle olur ya da basini agritmadan sutlarsin :)
eşinle otu konuş bu işin böyle olmayacağını söyle, pintiliğinden bıktım usandm de
03 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyince de trip atıyo konuşmuyo
Soran+1 yılvermeyi düşünmüyorum zaten artık
+1 yılbence bunu eşinle daha açık konuşmalısın bu ufak nedenler erkenden boşanmaya yol açmasın aman.
04 Yorumla
Soran+1 yılvala bilmiyorum ne olacak
- +1 yıl
kesinlikle konuş sakın ha yakma yuvanı
Soran+1 yılumarım yıkılmaz çünkü bunaldım
- +1 yıl
Çocuk yapın düzelir
+1 yılbunları evlenmeden önce düşünecektin. evlenmişsin artık katlanacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılsaol ya
- +1 yıl
önemli değil gerçekleri söylemek görevim
+1 yılKonuşmak her şeyin başıdır. Eğer adam gibi tartışmadan konuşursanız orta yol bulunmuş olunur
01 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmaktan da bıktım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün çamaşır yikanmaz ama 2 kisisiniz haftada 1 anca dolar makine tutumlu olmalısın ama onun da öyle demesi yanlış bişe şimdiden böyleyse allah bilir hiç dışarda yemiyosunuzdur
016 Yorumla
Soran+1 yılhergün yıkamıyorum zaten o abartmak için hergün diyor
Cevap sahibi+1 yıl4 mu Oha hadi bir renkli bir beyaz actin 2 olur 4 nedir ya
Soran+1 yıl@denizznby eşin bişey diyo mu
Soran+1 yıl@denizznby bende ayarlıyorum hepsini aynı anda yıkarsam mahfolurlar düzgün kıyafetleri elde yıkamaya koyuyorum diğerleriyle yıka diyo ne gerek var bunaldım
Cevap sahibi+1 yılAdam haklı 2 den fazla makine açılmaz boşa israf bu cimrilik falan değil ha battaniye türü şeyler yikarsin veya perde falan o zaman çok kere açılır
Cevap sahibi+1 yıl@denizznby beyazlar ayrı dedim zaten
Cevap sahibi+1 yıl@denizznby boya veren şeyleri atmayacaksin onun harici sıkıntı olmaz
Soran+1 yıl@denizznby evet çok haklısın doğrusu da bu zaten herşey herşeyle yıkanmaz
çamaşır yıkmam a, bulaşık yıkama temizlik yapma bir süre bir sey alma aklı baına gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılonunkileri yıkamıycam zaten
+1 yılişin zor abla. tasarruf iyi birşey ama ; pintilik kötü. otur konuş
08 Yorumla
Soran+1 yılçok zor
- +1 yıl
bir evlilik tum hayat boyunca böyle gitmez. bilesin
Soran+1 yıloffff
- +1 yıl
off lama çözüm bul. hayat senın
Soran+1 yılhayatımdan bıktım vala
- +1 yıl
moral bozma konuş düzelir. burdan dıceklerım anzak bu kadar.
Soran+1 yılpeki teşekkürler
- +1 yıl
sen dediğimi uygula
+1 yılAynı ben 😂 nereli eşin oda benim gibi hataylımı 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılaaa evet hepsi mi aynı ya
+1 yılNe pis kocan varmışbee
O ne derse desin sen temiz ol şekerim06 Yorumla
Soran+1 yılkendininkileri yıkamamayı düşünüyorum
- +1 yıl
Ama çevredekiler ya da kocanın yakınları karısı pis diyecek
Soran+1 yılpintiliğinden yıkamıyorum derim bende
- +1 yıl
Arkandan konuşurlar demek istedim.
Bence pes etme ve yola getir temiz olmayı ne için para kazanıldığını öğrensin beyinsiz
Soran+1 yılkonuşurlarda ne yapayım
- +1 yıl
Hepimizin bildiği üzere sorun sende değil kocan da.
Sen baskın olup onu yola getirmelisin bence
kazancı nasıl borçlarınız mı var da bu kadar takıyor
012 Yorumla
Soran+1 yıliyi hayır borcumuz yok
Soran+1 yılevet değil
Soran+1 yılona göre normal
Soran+1 yılsanırım
Soran+1 yılinşallah
Soran+1 yılumarım teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Bekara karı boşamak kolaydır ama en doğrusu boşanman :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet demesi kolay :)
evlenmeden öncede pintiyse kocan kendi düşen ağlamaz derim :)
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle değildi ya da bana göstermedi öyle olduğunu
Soran+1 yılsaol allah bana sabır versin
Soran+1 yılinşallah
Yapacak bişey yok.. bu yastan sonra değişme o dana..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin cimri si mi çapkınimi desinler gözüm kapalı capkini derim pinti adam çekilmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılçekilmiyor valla
Cevap sahibi+1 yılÇekilmez kız allah kolaylik versin
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsen çok aradınmı bu pinti adamı öyle saçmalıkmı olur. Allah sana sabır versin
00 Yorumla Boşa ya o Ada'm çekilmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılkeşke o kadar kolay olsa
+1 yılGörücü usulü mü evlendin?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Görmen gerekeni görememişsin ondan sordum. Allah sabır versin.
Soran+1 yılmalesef amin
+1 yılsende ona aynisini yap
06 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım
- +1 yıl
sana nasil davraniyosa aynisini yap onu kisitla mesela ise gidice disarda yemek yiyorsa yeme de evde yemek var de veya ne bilim birsey almaya kalkisinca sende hayir ne gerek var ala onu gibisinde birseyler de bence en etkili cözüm kisacasi kendisini ona gösterki ne yaptigini anlasin
Soran+1 yıldeniyim bakalım
- +1 yıl
insallah bir degisme olur :) bol sans
Soran+1 yılinşallah teşekkürler :)
- +1 yıl
önemli degil :)
+1 yılYolun basindayken ayrıl oylesiyle ömür geçmez
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ya
+1 yılBu cimri herifle neden evlendin ki sen?
03 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum malesef
- +1 yıl
O zaman katlanacaksın.
Soran+1 yılsevgi de bir yere kadar ama
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Git ya da alış. Kararını ver
01 Yorumla
Soran+1 yılbakacam
+1 yılÇok mu aradın bu cimriyi :/ işin zor
01 Yorumla
Soran+1 yılo beni buldu malesef
Hic birsey yapma oyle otur evde
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle olacak galiba
Soran+1 yıldün öyle dedim yemek yeme tasarruf yap
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Yardımcı olabilirim eşin için size
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
En nefret ettiğim erkek tipi
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılİşin zor gerçekten böyleleridemi var
03 Yorumla
Soran+1 yılmalesef
- +1 yıl
Yani rahatsız olduğunu söyle acıkca konuş ileride daha kötü boyutlara gitmemesi adına
Soran+1 yıldeniycem tekrar
+1 yılHiç sevmem pinti insanları
01 Yorumla
Soran+1 yılbende
+1 yılEvlen diye zorlayan mı oldu.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama böyle değildi
+1 yılSöylediklerini yap
Zamanla akıllanır01 Yorumla
Soran+1 yılumarım
Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. Verilebilcek tepkiyi vermişsin
010 Yorumla
Soran+1 yılbana mısın demiyo ama
Soran+1 yılöyle yapacam artık
Soran+1 yıldüşünecem
Soran+1 yılne noktası
Soran+1 yıldoğru
Boşanın anlasamiyorsaniz
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke o kadar kolay olsa
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirde eşinden seni dinlemek isterdim
012 Yorumla
Soran+1 yılemin ol çok israf yapan biri değilim gerekmiyorsa almam yapmam
- +1 yıl
Lütfen yanlış anlama bazen insan kendinin farkına varmıyor cevremde çok var kendini tutumlu sanan kadınlar
Soran+1 yılama ben etrafımdan da duyurorum gerektiği kadar harcadığımı
- +1 yıl
İsraf etmedigine eminsin yani
Soran+1 yılçok eminim hemde
- +1 yıl
Ne kadar oldu evleneli
Soran+1 yıl8 ay
- +1 yıl
Daha yenisiniz arkadasim konuşarak halletmeye çalışın sorunlarin üzerine giderek çözmeye çalışın
Soran+1 yılbakalım deniycez
- +1 yıl
Fikir almak isterseniz erkek bakisiyla yardımcı olmaya çalışırım hoscakalin
Soran+1 yılkonuşmak istemiyo nasıl konuşacam
- +1 yıl
Bana msjla ulasirmisin
+1 yılEvlilik başlamadan bitmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ya
rolleri değiştirin olsun bitsin
013 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılbende çalışıyorum zaten daha ne yapacam hayatta ev işi yapmaz
Soran+1 yılfazlasıyla
Soran+1 yıltanıdığımı düşünmüşüm demek ki
Soran+1 yılkonuşacam ciddi şekilde
Soran+1 yıl8 ay
+1 yılNereli bu?
03 Yorumla
Soran+1 yılhatay
- +1 yıl
Eskiden sorumluluk anne babasindaydi. Simdi is basa dustu tabi
Soran+1 yılaynen
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. takıntı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbüyük takıntı
+1 yılsen de çalış..
05 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyorum
- +1 yıl
o mu alıyor elinden paranı?
Soran+1 yılyarısından fazlasını veriyorum vermeyince sorun çıkarıyor
- +1 yıl
siz evlenirken köle pazarlığı mı yaptınız. dişini göster ona.. :)
Soran+1 yılbişey deyince hemen trip atıp kınuşmuyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇokmu aradın sen bunu çalışıyormusun sen peki
05 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam sana karışmaya Hakkı yok
Soran+1 yılnerdeee
Cevap sahibi+1 yılSen zaten kendin çalışıp kendin harcıyorsun bu kadar sana yük olmaması gerekli
Cevap sahibi+1 yılNe kadarlık evlisin bu arada
+1 yılyandın haaha
05 Yorumla
Soran+1 yılmalesef
- +1 yıl
kaç ay oldu?
Soran+1 yıl8 ay
- +1 yıl
az yaa olmaması gerekti yazık kine yazık , konuşmaya çalış bence kurallar koyun evde
Soran+1 yılkonuşuyorum ertesi gün gene aynı
Hiç uğraşamam
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım yani
+1 yılValla işin zor
01 Yorumla
Soran+1 yılmalesef
Çalışoyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılfazlasıyla
Soran+1 yılo kadar değil