Sevmiyorum ama sürekli düşünüyorum ve görmek istiyorum?

Ya ben 10 senelik bir aşk yaşadım belki hala yaşıyorum emin değilim böyle herşeyi herkesi göze aldım onun için herşeyi yaptım aşkımın boyutu inanılmazdı. her gördüğümde kalbim ağzıma geliyodu her saniye onu düşünüyodum. bu okul senesinin ilk aylarında birini gördüm böyle önce kesmeye başladım sonra sürekli merak eder oldum sınıfını öğrendim adını soyadını boyunu tuttuğu takımı izlediği diziyi aramızda üç yaş var karşılıklı bakışıyoruz diyelim ama ne biliyim görünce hiçbişe hissetmiyorum sadece içimden bir 'aa' diyorum ve orda duruyorum. belki hissediyorum ama kimseyi onun kadar sevemeyeceğim ve ona olan aşkımın büyük olması sebebiyle bişe hissetmiyorum sanıyorum. onu tanıdığımdan beri ilk ve bana göre tek ve son olan aşkımı daha az hatta nerdeyse hiç düşünmemeye başladım yine hergün ama gün içerisinde bikaç saniyeliğine oysaki bu çocuk sürekli aklımda. bugün sırf o bindiği için o otobüse bindim ve dip dibeydik o bana baktı ben ona. bilmiyorum ne olduğunu ne hissettiğimi. geçenlerde neredeyse bir yıldır görmediğim 'onu' gördüm ve yine kalbim ağzıma geldi ne yapacağımı şaşırdım elim ayağım titredi ve ağlamaya başladım. bana yardımcı olun yalvarıyorum kafayı yemek üzereyim bu çocuk rüyalarıma bile girer oldu. bazen bu çocuk yüzünden 'ona' ihanet olduğunu düşünüyorum oysaki platonikti. ve zaten bir daha bu çocuğuda göremiycem çünkü mezun oluyo ben açıktan okuycaktım herşeyi halletmiştim ama onu daha uzun görebilmek için herşeyden vazgeçtim ve bu okulda devam ettim. oysaki mezun olucak neden böyle bir aptallık yaptım hepsini size soruyorum.
Sevmiyorum ama sürekli düşünüyorum ve görmek istiyorum?