eğer kız anlattığın gibiyse işin kolaylaşır.. birincisi hamilelik testini kendi gözünün önünde yaptımı? bu hamilelik kesin mi? çocuk falan doğurmaz o demişsin mademki doğurmaya niyeti yok çok geç olmadan çaresine bakın ki ben buna taraftar değilim!! eğerki kızın niyeti senden para kopartmaksa ver kurtul. benimde başımdan küçük bir olay geçmişti kaşar bakireymişti diktircem diye para istedi benden keriz yerine koydu resmen bende inatla doktor ayarladım madem diktircen buyur dedim :D yine yan çizdi baktım işin boku çıkacak verdim eline biraz para ne o beni arayıp sordu nede ben onu :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOnu bu foku yemeden önce düşünecektin. kızı o halde bıraktı isen eğer adamım diye dolaşma ortalıkta eğer vicdanın var ise o kızı ortada bırakmazsın.
Mantığına bağdaş kurayım senin 3 4 erkekle birlikte oldu diye bunu yaptı isen birde tahsil gören adamsın yazık.
Adamsan o kızı yüzüstü bırakmazsın nokta.611 Yorumla- +1 yıl
ben o vıcdan azabıyla kendımı atarım bıyerlerden herhalde.
- +1 yıl
@illalazımmıki vicdan sahibi insanın yapacağı bir davranış bu ama intihar etmek kurtarış değil aksine bir hatayı başka bir hata ile neticelendirmek olur...
- +1 yıl
Ulan Çırpılmış yumurta ağzını topla çalkala öyle konuş... kabahatinle otur zıpırlık yapma...
- +1 yıl
sımdı ben sana bısey dıcem de altından kalkamıcaksın serefsız embesıl. ebenı hamıle bırak sen bır anlık zıpppırlıkla belkı ona da sararsın. ondan sonra da kıccın yusuflar durur boyle. ıns o cocuk sendendır de Allahtan bır guzel ıslah yersın beter ol dumbuk. eılende parayı kessın zık gıbı kal ortada yaprak
- +1 yıl
senı bırı madam yapıcak bakalım hayırlısı bos da konusuyon comar senı
Soran+1 yıl@illalazımmıki aşkım kızma yerim ben seni ya çok tatlısın <3
- +1 yıl
sektr aptal embrıyo
- +1 yıl
Canına ot tıkarım lan senin hırbo miker çoğaltırım seni...
Soran+1 yıl@illalazımmıki sevmek suç mu ya evlenelim gel <3 sektir et sen o kızı ne halt yerse yesin ben senle evlenmek istiom aşkitom <3
- +1 yıl
ıste haysıyetsızlıgının ıspatını yapıyorsun boyle. sektr len velet. sana mı kaldık
Soran+1 yıl@illalazımmıki kızma abla ya :( :(
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılonla yapmadan once 3 4 erkekle oldugu aklına geldımı sanki ya da yaptıgına gore bakıreyken bunu onemsıcek mıydın? ozaman da bakire degıldı bahanesını mı atacaktın? kacmakla kurtulamassın. içeri bıle attırır senı. yapmadan dusuncektın. bencıllık yapma artık bu haltı yedın sahıp cık. anladın? evlıyyken de okutyor ınsanlar bısey olmaz. benım hamıle arklarım vardı evlılıklerı de gayet yolundaydı. sevıyorum sevmıyorum'u o haltı yemeden dusuncektın
44 Yorumla
Soran+1 yılilki ben olsam ve kızı sevsem belki evliliği düşünürdüm. sadece derslerime odaklanmam lazım iyi bir ortalama yapıp abd'ye master yapmaya gitcem evlilik falan bana göre değil. ne diyip içeri attıracak? iki kişinin rızasıyla olan bir şey ikimizde reşitiz
- +1 yıl
attırır benım bı tanıdıgımın basına geldı. kız suclu ıse sende suclusun gecmısını sie et.. nasıl olsa o ısı yaparken bunu dusunmedın. bunu one surmek bahane yanı. kız sogurmak ısterse nah kurtulursun aldın basına belayı. e ıkı kısının rızasıyla oluyorsa sonuclarından kacmıcan dımı. dogurmak da onun rızası ona bakılırsa.
- +1 yıl
kac yasındasın sen?
- +1 yıl
tamam 19 mus. sorunun buyuk yanı. ben dıyım sana. senden hep nefret edıcek ıkı kısı olucak bu umursamazlıkla gıdersen. ben olsam yer yarılsın ıcıne gireyım dıye bakarım
ya bir de utanmadan para teklif etmissin. bunu onceden dusunup onleminizi alacaktiniz arkadas. o kizi oylece ortada birakamazsin. ayrica gecmisi kirli ne demek. o halde neden birlikte oldun kizla. iyi dusun dogru karar ver. her seyden once sucsuz bir bebek var. senin bebegin!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılValla diyeceğimi dedim ben finallerim başlıyor yakında başka bir şey düşünemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar yüzsüz birisin birlikte olurken doğru düzgün korunup dikkat edecektin kız arkadaşında olduğu kadar sende hatalısın hemde acizsin saklan saklan devam et daha çok saklanırsın kız doğurmaya karar verip tek büyütürse günün birinde çocuğun dan da saklanırsın suratına tükürmeye gelir.
42 Yorumla
Soran+1 yılçocuk doğunca dna testi yaptırır alırım ailemle bakarız. öyle bir kaşara çocuk bırakmam
- +1 yıl
Çocuk senden ise ve doğunca öyle annesinden alamazsın evlenip paşa paşa birlikte yaşıycaksin ya da evlenmiyceksin babalık görevini yapacaksın kanunen o küçük bebeği sana vermezler inanmıyorsan git avukata sor araştır .
+1 yılKacarak kurtulamazsın yemissin bir kere naneyi otur oturdugun yerde. Korunmayı bilmiyordun madem ne diye kızın üstüne atladın. Neyse önce kızla doktora gideceksin durum netlesecek. Belki ayak yapıyordur tehlikeli bu kadın milleti. Baktın durum net ailene söylüyorsun ve cocuga sahip cıkıyorsunu. Isleri daha fazla zora sokma.
15 Yorumla
Soran+1 yıl1500 lira kürtaj parası veririm gerisine karışmam. okulum ideallerim geleceğim bir piçten daha önemli
Soran+1 yıl@KntszmLq yapabileceğim bir şey yok.
- +1 yıl
Valla o cenine ruh üflendi mi üflendi.. gerisi cinayettir. Insan kendi spermlerinden meydana gelen bir canlı icin pic diyemez.. diyebiliyorsa vicdansızın önde gidenidir. Ha ben de istemem senin gibi cocuga pic diyen biri baba olsun o ayrı. Vebalini aldıktan sonra ne istiyorsan yap.
+1 yılAzıcık adamsan o kızı ortada bırakma eğer gerçekten senden ise.
Senden önce yaşadıklarını kızı hamile bırakmadan düşünecektin. Ne diye korumasız ilişkiye giriyorsun madem sevmiyorsun? Madem öylesine ne diye korunmadın?
Sana okulundan vazgeç diyen mi var. Okuluna yine devam et.
Valla ben kazara bir kızı hamile bırakmış olsam onu ortada bırakamazdım.03 Yorumla
Soran+1 yılOkuluma engel
- +1 yıl
Engel olmaz merak etme de çocuğunu öyle ulu orta mı bırakacaksın. Senden bir can be. Onun suçu ne?
Soran+1 yılYa hadi evlendik nasıl bakacam onlara? Skimsonik bir okulda okumuyorum sürekli ders çalışmam lazım. Benden önce 4 kişinin altına yatmış birine Güvenemem saygımda olmaz. Ayrıca 4 sene master veya doktora için abd'ye gidicem. Onları götürme imkanım yok. Uzamadan bitsin istiyorum
+1 yılO haltı yerken düşünmedin mi. Kıza ilk yaklaştığında erkeklikten hiç ödün vermezsin. ona bakan oldumu aslan kesilirsin. Hadi şimdide erkek ol o zaman. saklanıp kaçmak nedir. Kaçma dostum. neyi nasıl çözersin o ayrı konu. Ama kaçma ve asla insanları kullanma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar saçma bir bir şey yaptın ya? Madem bu üniversiteye çok çalışıp geldin burda da ona göre davransaydın. Ayrıca kendini kızın yerine koy biriyle ilişki yaşıyosun ve sonunda hamilesin. Çocuğun babasına söylediğinde seni yüzüstü bırakıp gidiyo. Ne kadar bencilce. O çocuk şimdi kızın karnında ama sadece onun çocuğu değil. O senin de çocuğun. Ve eğer ilerde doğurmak isterse? Günün birinde seni bulup yüzüne tükürmeden içi rahat etmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılhormonlar durmuyor kuduruyoz ne yapalım.
Cevap sahibi+1 yılVe sonuç olarak şu an bir bebeğin var
Ya çok kötü bir durum keşke biraz dikkatli olsaydinnn engellemekle olmaz bence böyle şeyler düzgün biyerde buluşup konuşmalisin okulunu bırakmak istemediğini ve onunla geçirdiğin zamanın ciddi bişey olmadığını söyle anlar inşallah baktın olmuyor belki benden değildir de bağrına çağır sonra çık git yine engelle hahaha
01 Yorumla- +1 yıl
senın verdıgın akla atlıyım şaka yapmısındır umarım..
+1 yılortak eseriniz ve senin karaktersizliğin yaparken günahını onun başkalarıyla olduğunu düşünme bebek olunca.. git kıza sahip cık ya da ALLAH seni iyi etmez zaten ah bitirirsin o okuluda ALLAH verir cezanı hayallerin yıkılır başına..
014 Yorumla- +1 yıl
hem kızı sevmiyosan neye yatıyosun
Soran+1 yılsevdiğimle yapmam zaten. gidip ilk sktirdiği sahip çıksın
- +1 yıl
Kız bilerek hamile kalmış ertesi gün ilacı vs alsaymış hiç olmazsa. Amacı belli, bizimki tecrübesiz sadece neler olabilceğini düşünmeden hareket etmiş. Sahip çıkması falan saçmalık anlık bir hata yüzünden bir ömür heba edilmez böyle evlilik mutlu gitmez 2 taraf içinde. Kızdan kaçması yanlış olur oturup konuşup anlaşmalılar kız istediğini almadan bırakmaz bunu. evlilik olmadan halledin bu işi. Para ver vs çıksın hayatından çocuğu aldırsın.
Soran+1 yıl@CyLooNeS ailem zengin değil zaten. 700 lira burs alıyom başka gelirim yok. kuruş vermem yani ne hali varsa görsün
- +1 yıl
- +1 yıl
@CyLooNeS aldırmak günah biliyorsundur umarım :) katillik resmen insanlar hastalıklı cocugu olacağını bilerek aldırmazken bu bize düşmedi.. Zaten zina ile günahhın daniskasını yapmışlar cehenneme bir odun daha atmasınlar bencee :) direk evlenilsin.. Bu kız hz meryem değil kendi kendine olmadı kimdense cocuk o sahip cıkacak işin erkeklere zevk veren noktasını yaşayıp ta yok öyle sevmiyorsa yatmayacaktıda bu kadar basit.. cocuk benden olmayabilir diyor onu öğrenip ona göre sahip cıkacak..
- +1 yıl
3 ömrü heba etmek o doğcak bebeğe eziyetdir. Günah olup olmadığına Allah karr verir. Kuranda çocuk aldırmak günah diye bişi yazmıyo. Daha beyni uzubları sinir sistemi hiçbir şeyi oluşmamış zigottan bahsediyoruz. Amip i öldürsem aynı şey. 3 aydan sonra aldırmak desen hadi anlıcam. İlk evrelerde aldordıktan snra cinayet olarak nitelendirmek mantıkdışı
- +1 yıl
@CyLooNeS yani bak bunu araştırmaları lazım işte ikimizde alim ülema Allah dostu değiliz maalesef bilgiler yetersiz araştırıp öğrenip ona göra haraket edilmeli ani karar yanlış olur bu süredede kızın yanında olması gerek benim kızdığım tek nokta bu ne karar alırlarsa alsınlar bu sürecte kızın yanında olmak gerekmez mi Allah aşkına erkeğim , adamım diyorsan sende bana bu noktada hak vereceksin zaten !! ... :)
- +1 yıl
Soran+1 yıldini inancım yok konu kilit. koskoca odtü bilgisayarı bırakıp amelelik mi yapcam bir kaşar için. umrumda değil valla.
- +1 yıl
inancın olsa ALLAHtan korkar bu kadar rahat konuşmazdın ay neyse bizene ne halt yersen ye erkeksin ama * değilsin konu kilit okee hadi eyv cevap yazma kapatıcam bildirimi
+1 yılBir de Üniversite okuyorsun cahil. Madem sevmiyordun önceden başkaları ile birlikte olduğunu biliyordun ne diye kızı hamile bıraktın? Şimdi iki beyinsiz insanın günahını o sabi çekecek. Lanet insanlar Allah belanızı versin
04 Yorumla
Soran+1 yılManyak mısın bilerek mi hamile bıraktım
- +1 yıl
ALMASAYDİN KOYNUNA O ZAMAN! MADEM DAHA ÖNCE İLİŞKİLERI OLDUĞUNU BİLİYORDUN. NE DİYE ALDIN KOYNUNA
Soran+1 yılşu mesajını tekrar okusana mal mısın nesin? cinsel birliktelik için o kızla çıkıyordum zaten
- +1 yıl
Karakterine sokayım.
yani çocuk senden mi o bile belli değil kaçmanıza gerek yok kimse seni okulunu bırakmaya zorlayamaz sonuçta... e madem niye korunmadın en azından kendinden emin olurdun prezervatif çok mu pahalı
12 Yorumla
Soran+1 yılyav kızla konuşmuyorum. son bir kez daha konuşurum belki en fazla kürtaj parasını veririm başka bir şey beklemesin.
korkmadan önce bu iki sorunun cevabını öğrenmeye çalış: kız arkadaşın gerçekten hamile mi? korunmasız ilişkiye girdiniz mi? aşık olmasan bile hamileyse bir sorumluluğun var bu noktada, çocuğu tek başına yapmadı ya.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOvv fena yamanmışlar sana hafız.. takarlar nişanı yakında.
36 Yorumla
Soran+1 yılişim olmaz aga ne nişanı
- +1 yıl
Çocuk sendense öyle bir işin olur ki ne olduğunu anlamazsın valla. Dua et senden çıkmasın. Otur hesap kitap et en son ne zaman birlikte olduğunuzdan başlayarak...
Soran+1 yılevlenmek zorunda mıyım? okuyorum işim gücüm yok nasıl bakacam hem daha önce 4 kişiyle yatmış biriyle asla evlenmem
- +1 yıl
Yok evlenmek zorunda değilsin ama çocuğa bakmak zorundasın. Sendense..
Evlenme zorunluluğu biraz kızın ailesine bağlı. Keleşlerle kapına dayanırlarsa görürsün evlenmeyi :D
Soran+1 yılokula giremezler. kampüsten çıkmam finaller bitene kadar. bitince de direk memlekete gider arazi olurum 3 ay
- +1 yıl
Olm öyle arıza bir aileyse işin zor hakket. Trol deilsen çocuk senden mi değil mi öğren bir an önce.
+1 yılYaparken aklın neredeydi? Çocuk doğmadan da dna yapılıyor. Yaptır seninse ya evleneceksin ya da çocuğu aldırmaya ikna edeceksin. İkinci ihtimal çok zor yalnız
01 Yorumla
Soran+1 yılne evlenmesi be umrumda da değil
+1 yılMadem asik deilisin neden kizla birlikte oluyosun ki. Emek harcayip cabaladigin meslegine neden bu skntyi ekledin.. Allah yardimcin olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılyav 19 yılın acısını çıkarmak istedim başıma gelmeyen kalmadı
- +1 yıl
Gor simdi 19 yilin acisini sana nasil pahaliya geldigini. Şu nevsinize bir hakim olun abii
tüm öğrencilik hayatını ders çalışarak geçirmişsin belli ama bölüm tutarsız bence üreme mühendisliği okumalıydın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOdtü'de öyle bir bölüm yok
+1 yılAbovvvv kimsecikler duymasin valla hemen aldirin veya cesaretiniz varsa cikin ailenizin karsisina soyleyin cok kisa bir sureniz var cocugu aldirmak icin 5 aylik falan olunca almazlarda cocugu :/
00 Yorumlasahip çıkacaksın yapacak bişey yok eğer hamile olduğu kesinse ailene söyle tek başına altından kalkamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılokuyom ben ne sahip çıkması. ailem duysa gebertir beni
Soran+1 yılkızla muhabbeti kestim, ne yapıyorsan yap beni ilgilendirmez diyip heryerden engelledim işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden korunmadin mal misin? Kiz zaten 3/4 kisi ilen birlikte olmus iste mali sana kakaladilar sende mal gibi oltaya geldin arkana bakmadan kac zaten aldirmka zorunda kalacak sen sahiplenmezsen belki cocuk senden bile degildir.
05 Yorumla
Soran+1 yılsorma aga ya azgınlık anımıza geldi sinemanın tuvaletinde birlikte olduk. zaten çocuk benden mi belli de değil. kızı engelledim valla ne yapıyosa yapsın sonradan başıma bela olur mu? şikayet etme hakkı var mı
Cevap sahibi+1 yılNe sikayeti kiz 18 yasindan buyuk degil mi? Sikayet etse bile hicbir sey olmaz hemde ne icin sikayet edecek?''Cocugu istemiyor"mahkeme bizene der sg der."Tecavuz"Nasil/nerde bir suru hikaye+vucudunda iz yoksa hayatta kanitliyamaz. Ogle birsey olursa gercekleri birer birer anlat burda yazdigin gibi
Cevap sahibi+1 yılBirde kiza sunlari yaz zaten seni rahat birakir:Evet aramizda bir cinsel iliski oldu ama ben senden pek elektirik olmadin, senle bir gelecek kurmamiz imkansiz gibi + okuyorum (durumu soyle) ve son olarak benden once 3/4 kisi ilen birlikte olmus biri ilen evlenemem ve onun cocuklarimi annesi yapamam de.
Baktin agliyor:A. k kasari herkese vermissin ben senle neden evleneyim ben malmiyim de sonra engelle.
Soran+1 yıltamam aga konuşuyum olmazsa kürtaj parasını veririm. şimdi millet acayip tecavüz falan diyip iftira atar ondan koruyom ama whatapp konuşmalarıız var bir şey çıkmaz heralde ondan
Cevap sahibi+1 yılevet olmaz sakin silme ve birde fotosunu felan cek ne olur ne olmaz.
senden olduğu kesin mi kii? ya diğerlerinden biriyse? zaten böyle bir kızla evlenmekte ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden mi değil mi bilmiyorum zaten evlenmem
Zamaninda duşuncektin onu. Niye sonrasını duşunmuyosunuz.
03 Yorumla
Soran+1 yılGençlik napalım
+1 yılkanka malsın mallığının bedelini öde kzın tarafı töreciyse zaten bittin
04 Yorumla
Soran+1 yılYok yav kızın babası geniş bir şey olmaz. Araziyim 4 gündür
- +1 yıl
kanka durumu çok basite indirgiyosun kız hamile ortada bırakamazsın ailesi peşini bırakmaz asla
Soran+1 yılBırakmazsa ne yapabilir ki? Zorla mı ilişkiye girdim? Hayır whatsapp konuşmalarınvar elimde hiç bir şey yapamaz
- +1 yıl
ama ortada bir can söz konusu. senin de nefsine hakim olman lazımdı
korunucaksın abi korunmassan tabi olur böyle şeyler ertesi gün içireydin ama üzerinden hayli vakit geçmiş sanırım geçmiş olsun
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazın yediğin hurmalar,
kışın g*tünü dırmalar...
İtiraz et istemiyorum de...00 Yorumla Birlikte olurken aşkım canım bilmem ne
Şimdide kaşar?
Ne bksunuz lan siz20 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun kız hamileyse her türlü seni öttürür valla. artık kurtuluşun yok mecbur evleneceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO b. ku yerken dusunseydin senin cocugundur belki bunu gormezden gelemzsin senin canindan candir belki
04 Yorumla
Soran+1 yılo kız çocuk falan doğurmaz kaşarın teki. kürtaj parasını veririm anca
Cevap sahibi+1 yılE boyle biri oldugunu biliyodun madem neden ciktin hadi hepsini s. et ailelerin olayi bilmesi sıkınti ya senin ailen duysa
Soran+1 yılparayı keserler 2-3 ay konuşmazlar da çok problem değil idare ederim
Cevap sahibi+1 yılDemekki cok sıkı bir ailen yok kizi al karsina konus evlilik dusunmedigini kurtaj parasi verecegini falan soyle
+1 yılSenin yanlisin kizi ciddiye almiyorsan yapmicaktin posta atarken iyiydi simdi hamile diye kaciyorsun bela diyorsun mk senin sucun napsanda et ya baba olucaksin ya da kizin yaninda durup okuluma bakicam aldirmasi icin yardim edicen
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 496 cevap paylaştı. parasını ver aldırsın hemen, neden korunmuyon ki bilader...
02 Yorumla
Soran+1 yılSorma aga azgınlık anımıza geldi
Çocuk & Ebeveyn konusunda 855 cevap paylaştı. Aga ilk önce cocuk senden mi bir test yaptır cocuk seninse evlen inan ki cok güzel bir duygu senin oglun olması bir düsün güzel bişe..
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevkini alırken iyiydi dimi ama çekicen mecbur ya da kızın akrabaları vericek eline.. (çocuğu)
03 Yorumla
Soran+1 yılaga okuldan çıkmıcam bir süre giremezler buraya
- +1 yıl
Merak etme girerler ananın babanın bile haberi olur
Soran+1 yılodtü'ye mi girecekler? imkansız :)
Çocuk & Ebeveyn konusunda 344 cevap paylaştı. kendini kakalamaya çalışıyor salla gitsin bida muhattap olma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl*rospu *ocuğu engellemek ne engelleyerek nereye kaçacaksın.
00 YorumlaEmpati kur biraz önlem almalıydın. Bnce git açık açık konuş hazır değilim de eger hala ısrar ederse rüşvet teklif et aldırması için :)
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yapcam sadece kürtaj parasını verebilirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılCocuga sahıp cıkmıcanı kesın bı dılle anlat goze alamaz merak etme hem bence senı keklıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılben karışmıyom ne yapıyorsan yap diyip heryerden engelledim zaten
Cevap sahibi+1 yılOyle yaptında tedbırınıde al yınede ya dogurusa gercı cesaret edebılıcegını sanmıyorum
+1 yılkontakta kal kizla aldiralim diye israci ol bakalim ne diyecek...
00 Yorumlahamile falan değil bir doktora götür tutuşur zaten. hamileysede 1000 tl'ye aldırırsın.
00 Yorumla
+1 yılKısı korunmasoz biperken aklın totona mı girdiydi?
32 Yorumla
Soran+1 yılsinemaya gitmiştik orda ne olduysa oldu hızı alamadık tuvalette birlikte olduk
- +1 yıl
Birlikte oldukları yer de tuvalet. Tü sizin ben :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılkay haftalik oldugunu ogren veya aldir paran varsa yoksa babynames. com
00 Yorumla
+1 yılAldırmasını iste tabi ben dedim ama günahı sizin boynunuza ben akıl vermiyorum
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,9b cevap paylaştı. Senin gecmisin temiz mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha önce sevgilim bile olmadı sürekli ders çalışan inek bir tiptim
Adam ol. Ne engellenmesi.
11 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım
babalara gelmişsin allah analı babalı büyütsün
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYaparken iyiydi di mi oh olmuş
26 Yorumla
Soran+1 yılhamile kalan ben değilim valla engelledim heryerden kızı :D
- +1 yıl
O seninde çocuğun
Soran+1 yılbenden mi belli değil
- +1 yıl
Birini kandırmak artık kolay değil çok evlenmek istiyorsan izin verirsin yaparız testi dersin seninse bakacaksın kusra bakma bu okuluna engel olmaz sonuçta iyetin sadece okumaksa
Soran+1 yılOkuluma engell olmasa bile nasıl bakacam, saçma sapan bir okulda okumuyorum hergün yığınla ödev veriyorlar. Hem çalışıp hem ona bakamam. He evlendik diyelim 4 sene sonra abd'ye mastera gidicem o zaman ne olacak? Her türlü olmaz bu iş
- +1 yıl
Boşanırsın
Hayırlı olsun baba oldun 😃
00 YorumlaHamileyse hayırlı olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmedigin kizla neden birlikte oluyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılasıl sevdiğim kızla olmam
Cevap sahibi+1 yılO da bir bakış açısı ama cok igrenc emin ol o kızın eglenilicek biri oldugunu dusünsen bile oyle bir kıza tenezzul edecek kadar onun seviyesine düsmemeliydin bak basin belaya girmis
Kafaya almasınlar seni genç dikkat et
00 Yorumla
+1 yılşair bu yazıda prezervatıfın onemınden bahsetmıs
10 YorumlaSen işte öylelerine layıksın. Oh olmuş
03 Yorumla
Soran+1 yılsaol
Soran+1 yılselam <3
+1 yılO haltı yemeden önce düşünseydin..
10 Yorumla
+1 yılİkinizi de Allah ıslah etsin
10 Yorumla
+1 yılbelkı senden degıldır
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir emin olamıyom işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle para falan ver aldırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptıklarının bedelini öde bizene.
00 Yorumlayapmadan önce düşünseydin.
00 Yorumla
+1 yılTrollukte sinir yok resmen
00 Yorumlaçocugunla okursun artık
00 YorumlaHep kizlar cekiyor hep
00 Yorumla
+1 yılMutluluklar kanka. Basına kalmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTROL SORU SORMAYI BİLE BECEREMİŞSİN :D
00 Yorumla
+1 yılhehehe yaw.
00 Yorumla- Devamını Gör (4)