Kız arkadaşım yanıma kaçtı ailesinden izinsiz ikimizin yaşıda 18 altı ama o benden 2 yaş küçük kaçtı gün ilişkiye girdik polis o akşamın gecesinde beni aradı kızı zaten ertesi gün yollıcaktım çünkü bela olucaktı oda kabul etmişti gidicekti polis bei aradı işte yanındamı dedi hemen nasıl buldularsa telefonumu filan evet dedim ikimizi aldılar evden evde ailemde vardı aileme arkadaşım bir gece bizde kalcak zor durumda diye kandırdım işte bizi hastaneye filan götürdüler alkol muyanesi filan yaptılar temiz çıktık ama ilişkiye girme filan onlara bakmadılar ben girmedik dedim kız şikayetci olmadı aileside faks gönderdi şikayetci olmadıklarını söyledi kız bulanıp evden kaçtını söyledi bende misafir ettimi yardım ettimi söyledim suça sürüklenen çocuk olarak ifade verdim savcılıkta Şu an bir sorun olmadı gibi gözüküyo mahkeme olmıcak herhalde ama kamu dava açabilirmiş dava açarlarsa iliişkiye girdimizi öğrenirlerse ne gibi sorunlar olabilir hapis yatabilirmiyim sicilim filan yok lütfen yardım edin çok merak ediyorum ne yapayım facebook filan dondurdum facebook mesajları filan görürlerse çok sıkıntılr olabilir kızda dondurdu bulabilirlermi mesajları filan başından geçen var mıböyle olay ya da bilgisi olan var mıyardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
hiç kimsemi yok yardım edicek
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar