B useciğim bırak bu alengirli işleri
U za bu siteden yoksa sökerim o dişleri
S akın ciddiye alma sözlerimi
E ngeli basarım görüsün akrostişi link
:)))

+ aşkımm?
+ piştt nerdesin.
+ offf bak şu telefonuna!
- aşkım pardon duymamışım telefon sessizde
+ sen beni sevmiyorsun artık.
- saçmalıyosun aşkım
+ yaa demek saçmalıyorum. kendine saçmalamayan birini bul o zaman..! :))
+niye bana geç cevap veriyorsun. -arkadaşıma yazıyordum aşkım +ben sana demedim mi benim dışımda kimseyle konuşmıcaksın diye. -ama aşkımmmm +git git. arkadaşına yaz bana değil. numara mı da sil bir daha mesaj falan atma. ! :))
- ben sana demedi mi whatsapp'a girdiğinde bana da yaz
+ her girdimde ana ne yazayım bebeğim
- işte sen busun herkes benden önemli.. Neysaee iyi geceler
+ iyi geceler :(
- odunsun odun! insan özür diler!
sen sevgilinden yana biraz dertlisin galiba :) c şıkkını bir yerden hatırlıyorum
dertlenecek bir sevgilim bile yok bu arada şıkkı unutmamışsın hişşşt çaktırma :))
Cevap
1Cevap
+Kızgın mısın bana askım? -Hayır. +Emin misin? -Evet +Öp bir bakayım -Git o facebook da fotografını begendigin kız öpsün seni :))
+Kızgın mısın bana askım? -Hayır. +Emin misin? -Evet +Öp bir bakayım -Git o facebook da fotografını begendigin kız öpsün seni :))
+niye bana geç cevap veriyorsun. -arkadaşıma yazıyordum aşkım +ben sana demedim mi benim dışımda kimseyle konuşmıcaksın diye. -ama aşkımmmm +git git. arkadaşına yaz bana değil. numara mı da sil bir daha mesaj falan atma. ! :))
niye bana geç cevap veriyorsun. -arkadaşıma yazıyordum aşkım +ben sana demedim mi benim dışımda kimseyle konuşmıcaksın diye. -ama aşkımmmm +git git. arkadaşına yaz bana değil. numara mı da sil bir daha mesaj falan atma. ! :))
Sıkıldım bıktım artık cok ilgisizsin yoruldum bu ilişkiyi yurutmekten sence bu ilişkimi gibi gibi..
a dedim, şıklar komikmiş:))
e yi beğendim:))
B dedim :DD
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar