• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir erkeğin tam sevgili olacakken yarıyolda bırakması?

çaresizkiiz
çaresizkiiz Takip Et
Xper 5 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bir erkeğin tam sevgili olacakken yarıyolda bırakması ? Sizce ? Bir de başka sevgilisinin olduğunu söylüyorsa ?
Bir erkeğin tam sevgili olacakken yarıyolda bırakması?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• porchuk
    porchuk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 45%
    +1 yıl

Bence siniyor seni. Senin triplerini falan cekmek istemiyor ve `seninle sevgili olurum ama bu halin hic hosuma gitmiyor. eger boyle devam edersen vazgecilmez degilsin` imaji cizmeye calisiyor.

Baska bir kizin olup olmadigini bilemem. Belki gercek belki yalan. Ama asil amaci bu.

Gunumuz kizlari o kadar cekilmezler ki, artik erkekler bile kizlarin yaptigi hile hurda islere basvuruyor.

Utanilacak bir durum. Sorumlusu kim acaba?

0
    16 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Biraz uzun süren bir sınama bana mesaj atmazsn sevinirim diyen beni ağlatan bir tip . Suçlusu kim mi ? Onu sevdiğim için biraz ben . Oynadığı için de o .

Yorumla
    • porchuk
      porchuk
      +1 yıl

Sozlerini inandirici bulmuyorum. Bana yazdin diye hemen ustteki yorumunu okudum. Orada yuz vermediginden bahsediyorsun, benim altimda onu sevdigin icin suclu oldugunu soyluyorsun. Genel olarak iki yuzluluk deniyor buna. Istersen laflarim zoruna gitsin. Ama en azindan var olani acikca soyluyorum. Aynanin karsina gecip kendinizi ve yaptiklarinizi sorgulamanin vakti geldi de geciyor.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Buna genel olarak AŞK deniyor . Birine kızarsın söylenirsin yine de seversin . Sevmezsem onca seye rağmen hala aptal gibi onu sevmem . En basta yüz vermedim cünkü her kıza canım dediğini düsündüm o kadar rahattı ki sanki ağzına sakız olmuş Ben sadece onun icin özel olmak istedim Sevsin istedim sevmeden sevdiğini söylerse ne anlamı klır dışarda bir sürü eğlence arayan kız var . Bana çok kırıcı laf etmesine rağmen alttan aldım Aynanın karşısına geçip Nasıl onca zaman kör oldum diye sormanın vakti

Yorumla
    • porchuk
      porchuk
      +1 yıl

Turk erkekleri artik adim atmaktan yoruldu. Hele dunya geneline bakip, o kadar enerji/emek harcalamalarina ragmen dunya ortalamasindaki (veya altindaki) kizlari elde edemediklerini gordu. Haliyle `badakizm` denen sey basladi. Kizlardaki genel got kalkikli yuzunde cogu erkek icine cekilmis. Daha fazla ilermek istemiyor cunku kizlar adim atmiyor.

Sana gelirsek seni sevip o kadar guzel laflardan sonra, seni sozleriyle kirdigina inanmiyorum. Kirdiysa da bunun icin ne yapigi sorgula derim.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Gelse gözlerimin içine bakarak seni seviyorum dese yeterdi . . Ama gitti başkasını buldu daha 1 hafta önce seni seviyorum diye mesaj ? atan kişi şuan başkasına aşkm diyor tabi doğruysa kızı bilmiyorum.

Yorumla
    • porchuk
      porchuk
      +1 yıl

Tipki bir erkegin uzun bir iliskiden sonra bir ay icinde evlenmesi gibi. Ayni durumu gordum. Erkek yoruluyor artik iliski boyunca. Elinden geleni yapiyor ama kadinin davranislari/tutumu cekilmez oluyor. Istedigi kadar sevsin kadin, bir onemi yok. Erkek de `koyden` bir kizla evleneyim de kurtulayim bu ask `oyun`larindan `kavga`larindan diye dusunuyor. O kadar ugrasip birseyi elde edememek aniden sogutuyor erkegi.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Aslında biraz daha sabretse o kadın ona 1 adım değil 10 adım gelecek ne trip kalacak ne birşey sadece sevildiğini hissetsin.

Yorumla
    • porchuk
      porchuk
      +1 yıl

Hahaha. Biraz da. Tripmetre mi var kadinin bir yerine ilistirip trip seviyesini olcelim de nerede hava birakmaya baslayacagini anlayalim? Biraz daha sabretse. :D Gilecegim yoktu. Bogmussun iste cocugu. Treni kacirmissin. Tahammulu kalmamis adim atmaya. Ve eminim ki biraz daha sabretmis olsaydi da ayni seylerle yuzlesecekti. Gecmis olsun diyorum. Umarim hatalarindan ders goturmussundur. Saglicakla kal.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Biraz daha tanımak istedim sadece .

Yorumla
    • porchuk
      porchuk
      +1 yıl

Gecmis olsun bacim. Yasam bu. Hayatta kalmak icin degismek kacinilmiz oluyor. Dunya eski dunya degil, Turkiye eski Turkiye degil. Bazi degisimlere ayak uydurmak zorundayiz artik. Hep soyledigim gibi `Kizlar erkeklestikce, erkeklerde kizlasiyor (feminenlesiyor).`

Buna gore hareket etmek gerekiyor artik. Biraz erkek dusmani veya feminist laf edeyim senin de gonlun kalmasin `Nerde o eski erkekler?` Evet. Durum bu, ve siz yeni erkeklerle yasamayi ogreneceksiniz. Suclusu kim mi? Bilmiyorum.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Ben gururumu bile bıraktım mesaj attım hatta özür bile diledim bak haklıyken ? Çünkü egomu onun için hiçe saydım verdiğim değer yüksekti egomdan . O naptı . Cevapları : olgunlas bence . Biraz susar mısn mesaj atman sıkıyo beni , Sen bana göre değilsin , benim gibi birine layık değilsin . (iyiyken ki mesajları : Sen benimsin. kimselere vermem seni erkek arkadaşn olmasn kıskanırım . seni seviyorum vs. )

Yorumla
    • porchuk
      porchuk
      +1 yıl

Iliskinizi bilmiyorum. Gercekte yasananlarin tam olarak buraya tam yansitilamayacagini da kesin. Ama iki cesit mesaj arasindaki surede neler oldugunu bilmeden yorum yapmak istemiyorum artik. Birisinin bu kadar u donus yapmasini gerektirecek seyler pek iyi seyler olamaz. Dogru ya da yanlis bilmiyorum ama `buyuk oranda haksizliga ugradigini dusunuyor` bence. Bu donuse bakildiginda onu goruyorum sadece.

Yorumla
    • falconwing
      falconwing
      +1 yıl

Şu son yazdığın mesajı almak için ne yaptığını çok merak ettim gerçekten..

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Hic bir sey yapmadım .s

Yorumla
    • porchuk
      porchuk
      +1 yıl

Ben bilemem o kadarini. :)

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Suan ne yapmalıyım bilmiyorum.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Önemliolan
    Önemliolan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 45%
    +1 yıl

ya bunu bir kız yaparsa ? duygularını kıza açarsın, ne git der ne gel der. arada bırakır seni. ne sevgilisin ne arkadaş ikisinin arasında bir şey. benim çıkmak istediğimin erkek arkadaşı yok ama beni arada bırakıyor. Kendimi kullanılmış hissediyorum ona karşı soğudum.

0
    7 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Aynısını ben yaşadım . Ama kızn eğer ki sevdiğini hissediyorsan onu bırakma sahip çık .

Yorumla
    • Önemliolan
      Önemliolan
      +1 yıl

Bilmiyorum işte gönlü var mı yok mu ? belki beni anlarsın insan arada kalınca kafası rahat etmiyor.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

O da gitmeyi tercih etti . Aslında ona kızacaktım bağıracaktım nasıl başka birini bulursun diye ama gözlerine bakınca diyemedim . Tam sevgili olacaktık buluştuk beni geçen bir erkek arkadaşmla yürürken görünce sinirlenmiş . Seslenmiş . Bunu söyledim yüzüne yooo seslenmedim dedi çok rahat bir ifadeyle . oldu o zaman görüşürüz dedim oysa sahip çıksa ben onu ondan dha çok sevdiğimi söylemez miydim o kolayı seçti. Onu uğraştırmam sıkmış onu.

Yorumla
    • Önemliolan
      Önemliolan
      +1 yıl

nasıl uğraştırdın ? belkide senden soğudu, ilk başta daha olumlu düşünüyordu daha sonradan bu düşünceler gitmiştir.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Sevgisini inandırmasını istedim.

Yorumla
    • Önemliolan
      Önemliolan
      +1 yıl

anladım. boş ver unut gitsin.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Kaç kere karşılaştık yolda bir kere durdurup neden böyle olduk biz demedi. Anca uzaktan izledi.

Yorumla
  • EdynohE
    EdynohE Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 38%
    +1 yıl

Biz onu şöyle özetleyelim. "Benim sevgilim var ama seninle de olmak istiyorum, gel ikinizde sevgilim olun ikinizi de idare ederim ben..." modeli bu. Bu modeli gördüğün yerde sileceksin.

0
    1 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Yazık o kadar göz yaşıma.

Yorumla
  • boomerangg
    boomerangg Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Onu etkileyen bişey olmuştur senin hakkında senden vazgeçmesini sağlayacak

0
    9 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Ne gibi mesela ?

Yorumla
    • boomerangg
      boomerangg
      +1 yıl

Yada senş yanıltmıştır?

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Duygularmla oynamasının sebebi ne acaba.

Yorumla
    • boomerangg
      boomerangg
      +1 yıl

Eğlenmek?

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Kendimi ifade ettim ? Fazla masumdum. İnsanlara güvemediğimi söyledim açıkca . Nolur bunu sarsma dedim . Buluştuğumuzda benden çok o heyecanladı. Anlamıyorum.

Yorumla
    • boomerangg
      boomerangg
      +1 yıl

Belkide biz tanımadan yargıladığımız için yanlış düşünüyoruz unutma burda onu en çok sen tanıyorsun

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Yanlış tanımşım demek ki sadece gönül eğlendirmiş . Ama yüz ifadesi utangaç bakışları başkasıyla görünce kıskanması seviyor sanmıştım öyle anlamıştım bakışlarından . Sevdiyse bu kadar kolay nasıl sildi ?

Yorumla
    • boomerangg
      boomerangg
      +1 yıl

Belkide bir yanlış anlaşılma falan oldu konuş bi

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Konuştum sebebini sordum . Bana göre değilsin Benim gibi birine layık değilsin dedi . .

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

10

Cevap

• apro45
    apro45 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı.

Bülent ersoy:oyyyysshhhhhhh yarı yolda bırakan erkeklere bayılırım

Ben: dengesizin biriymiş eger kendini sınamıştır belkide acaba bu kızı ayarlayabilir miyim diye psikopatta olabilir birisinin canını acıtmak onu utlu ediyoda olabilir

0
    10 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Ben ona en başnda söyledim insanlara kolay kolay güvenemediğimi gerçektn birini sevmeden sevgili olamayacağımı Çok zor durumda oldğu zaman derdini dinledim destek oldum . Bunu bile bile yaptı.

Yorumla
    • apro45
      apro45
      +1 yıl

sen onu biraz gaza getirmişin o da sevmeden direk açılmış sanki nezekaten teklif etmiş sende hoşanmışın herelde

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Aslında daldan dala atlayan bir tavır asla asla sergilemedim bu yüzden gaz da vermedim . Ben duygularımı söylemden o söyledi.

Yorumla
    • apro45
      apro45
      +1 yıl

fantezi aramış ama kendine hitap etmeyen bir fantezi

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Masum insanların duygularıyla oynamaya hakkı yoktu ama .

Yorumla
    • apro45
      apro45
      +1 yıl

bu sadece filmlerde olur sanıyordum gerçektede varmış demekki olsun tecrübe edinmiş oldun senin için iyi bişey

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Gerçekten sevmiştim herşeye rağmen masumca belki de fazla masumca . Yanılmışım.

Yorumla
    • apro45
      apro45
      +1 yıl

fazla sevmek iyi degil fazlada güvenme belli olmuyor

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Güvenmiyorum ki kolay zaten . Bunu bile bile güvenmek koyuyo.

Yorumla
    • apro45
      apro45
      +1 yıl

yapıcak bişey yok sen ne istiyorsun

Yorumla
  • kyk19831983
    kyk19831983 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

abili gubili gum bam bum hımmmmm demek sevgili olmayacamış senin asıldığını hissetmiş seni de çook çirkin buluyo kaçmış

0
    15 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Çirkin sayılmam ama :) güzelim diye ortalıkta gezen biri değilim asla böyle düşünme dediklerimden. Güzel bulduğu için kaç hafta peşimden koştu zaten . Ve onun gibi koşan da oldu .

Yorumla
    • kyk19831983
      kyk19831983
      +1 yıl

hımm kendini ispat edememe var. bu cevaptan belli. bir şey olmaz be gülüm. her topal atın bir kör alıcısı vardır.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Güzelim veya cirkinim bir önemi yok . Sevdğini söylüyorsan eğer ya tam seveceksin ya da o kelimeyi ağlatmayacaksın kimin eline düştüm diye.

Yorumla
    • kyk19831983
      kyk19831983
      +1 yıl

kimse kimseyi tam sevmez. davranışlarınla zamanla kendini sevdirirsin. herkese hak ettiği gibi davran tabii. kansız adamın mesela azı.na s.çan ki adam olsun. eyi adama eyi olcan abartmayacan. öyle işte. kız erkek ilişkisinde güzel veya yakışıklı değilsen aşk hayali kurma olmaaz. o güzelliğe özgü. evlenirsin karşılıklı saygı sevgi ömür geçer...

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Farzet ki güzel buluyorlar. Karşından beklediğn tek şey sevgi . Ama yine de zoru görünce kaçıyor.

Yorumla
    • kyk19831983
      kyk19831983
      +1 yıl

yaw tabii artık erkeklerde bozuldu. sağlam Türk erkeki (benim gibi) çok nadir. ancak güzelsen ole olmaz yani kaçmazlar. bir şey olmaz güzel değilsende değilsin. bak mesela okan bayülgen ben çirkinim diyo. kabullen yaşa. ben mesela değişkenim bazen çirkin olabiliyorm. sallamıyorm hiç. bazende yakışıklı bazen acaib yakışıklı falan oluyorm göz rengimde değişken bazen mavi bazen yeşil. hakketen. ama çok yakısıklı oldumda bana bakan kızlar her ne kadar gururumu oksasada s.tirin gidin diyorm içimden.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Hergün iltifat ediyorlar güzelsin diye . Ama herşey dış görünüş değil ki . Seni kimselere kaptırmam diyordu bu çocuk bir de . Sonra güya ? davranışlarm yüzünden bitmiş herşey.

Yorumla
    • kyk19831983
      kyk19831983
      +1 yıl

sevgili olmamışsınız ki bitmiş herşey her şey yok ki. sen sevgili olmaya yanaşmısın oda bay bay demiş. alalala çirkinsin işte başka izahı yok

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Peki çirkin olayım sıkıntı yok :) Ben istemedim zaten teklif eden oydu . Sadece güzel bulduğu için gelmesini değil de sevdği için geldğine inanmak istedim zoru gördü kaçtı .

Yorumla
    • kyk19831983
      kyk19831983
      +1 yıl

ne zoru gördü kaçtı. bak sana bir sır vereyim eğer kız güzel ise pas veriyo yeşilleniyo ama gönlümüz yoksa yani aptal şapşal bulsakta karakterni sevmesekte birlikte olur ole kaçarız. Tabii kız yapışkan ise o istisna. ama heç sevgili olmaan kız bole sevgili olmak üzere düşünüyorken kaçtıkmı tipinide beğenmemişiz bu kadar açık.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Ya kız güzelse ve hiç sevgilisi olmamışsa :) teklif eden demiyorum bak kız kabul etmemiş hiçbirini aşk arayan birisi .

Yorumla
    • kyk19831983
      kyk19831983
      +1 yıl

yaw tamamda senin ana soruya dönecek olursak yani sediğin sevmiş olduğun herneyse belli tam çıkacakkene demişin o da belli. yaw bu arada ben bole gıcık vermeyi çok severim. şka yapıyom. ama çirkin kızların beklentisi çok yüksek olduğu gibi en cokta çirkinler aşk hayali kuruyor ona çıldırıyom. uni 1. ve 2. sınıftaykene teklif etmediğim kız kalmadı ole çirkin kızlar bile kabul etmedi. tabii taktik hatalar yoktu demiyom. ama 3-4 de çok güzel kızlar falan kendiliğinden gelmeye başladı.1-2 nin acısı

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Bana onla konuşurken eden çok oldu ama ihanet olmasın diye hiçbirine cevap vermedim . Arkadaşma demiş ki ben bir sürü kızla konuşuyorum. Bu ihtimali düşündüğüm için ağırdan aldım zaten. Tuttu da.

Yorumla
    • kyk19831983
      kyk19831983
      +1 yıl

bak, eğer çirkin bulmasa dan vazgeçtim ok. eğer çok güzel olduğunu düşünse gitmezdi diyim. ben simdi film izleyecem. (dostmusun düşmanmı filmini 4. kez) ordaki şu meşhur fransız herife bayılıyorm. herif acaib iyi. bruce wills te iyi nicolas cage de. aslında yönetmen olarak quantin filmleirni kaçırmm. ha bir erkek olarak bayıldığım bayan şu king arthurda oynayan knightley. mesele sen ole bir kadın olsa çocuk senin itin köpeğin olurdu

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Hım peki sorun yok :) Belki çok güzelim kimbilir belki çok çirkinim :) Ama herşey bundan ibaret değil unutma . Murat dalkılıçın yeni klibini seviyorum bu yüzden izlemelisin hoş klip ve net :)

Yorumla
  • yaramaz666
    yaramaz666 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

bi erkek kızı sever sonra kız ona yüz vermiyorsa ondan sogmaya başlar

0
    1 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Belki de . Yüz vermemiştim pek ama duygularımla oynamasına gerek yoktu.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Seni düşünmüştür ama alternatifsindir,

Başka bir alternatif de vardır senin gibi,

kazanan o dur. :) onla çıkmaya başlamıştır.

0
    8 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Rahat buldu onu belki .

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Herşey olabilir onu bilemezsin. Ama böyle şeyler çok olası söyleyim. Hatta yeni bir hatun yaptı bana böyle.

Görüşüyorduk bir kaç kere buluştuk, ellerin güzel falan dediydim yani hatuna bariz yazdım.

Sonra birden bire işe girdim artık buluşamayız falan dedi yani... Halbuki gayet de buluşabilirdi..

işte böyle durumlarda direk bu aklıma geldi bende aramadım bidaha da görüşmedik zaten.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Seversen gidiyorlar açık ve net :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani soruda erkeğin yarı yolda bırakıp gitmesi diyerek erkeğe genelleyerek saçma bişey yaptığını da anlamış oldun böylece.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Şu an üzüldüğüm için pek saçma değil aslında . Yarıyolda bırakılan benim cünkü . Sadece yorum istedim .

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:D üzülünce suçu hemen erkek milletine atma ama :D

Geçmiş olsun, belki de sen öyle hissetmişsindir ama yarı yolda bırakılmamışsındır. Insanlar bazen böyle şeyleri yanlış yorumlayabiliyor çünkü.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Gururumu bile hiçe saydım ben onun için hiç bir sey yapmadı sadece korkaklık yaptı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence olayların seyri burda bana yazdığın gibi değil.. Siz baya bişeyler yaşamışsınız ve sen baya çocuğun canını sıkmışsın heralde ve bunun sonucunda da birini bulmuş...

Yorumla
  • acıkolikkız
    acıkolikkız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

tam bir şerefszlık ornegi ah o adamı bulup komaya sokmk lazm

1
    3 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Yüzüme karşı konuşamıyor ama . Kaçıyor .

Yorumla
    • acıkolikkız
      acıkolikkız
      +1 yıl

yemiyodr ıt herf ne olck hepsi aynı b*k ya

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Sadece beni sev dedim hepsi bu.

Yorumla
  • Hızır34
    Hızır34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Genellikle i*ne olanlar diyoruz bu tür erkeklere biz

0
    8 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Sevgim yetmedi demek ki ona . Haklısın.

Yorumla
    • Hızır34
      Hızır34
      +1 yıl

eh işte kimi bulur öküzlük yapar kimi bulamaz değer bilir

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Herşeye herkese rağmen onu savundum güvendim inandım . Yeri geldi derdini anlattı . Maddi açıdan kötü durumdayms ailesi . Destek oldum teselli oldm. Bunu bilip defolup giden kaç kız var ? Ben gitmedim . Sadece sevdim . O naptı tam sevgili olacakken ne mesajlarıma cevap attı çok mesaj atıyorsun sıkıyorsun beni dedi. Olgunlasmam gerekiyormus . Daha ne yapayım olgunlasmak icin ?

Yorumla
    • Hızır34
      Hızır34
      +1 yıl

vallahi bu durumda iyi olmuş öyle birisinden ayrıldığın için şükretmelisin değerini bilecek beraber içinin rahat ettiği dürüst güvenilir bir adam bulacaksın ama yaptığın hata ne biliyor musun fazla kendini kaptırman biraz daha gözlerini açmanı tavsiye ederim aslında bu konuşma detaylı uzar ama şimdilik bu kadar :)

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Tuttum kendimi sonuna kadar . En sonunda patladım . Sana inandığım için de güvendiğim için de aptalım dedim . Duygularmla oynadı . Kime desem güvenme dedi ama bildiğimi okudum yine . Ne yazık ki kaybeden ben oldum.

Yorumla
    • Hızır34
      Hızır34
      +1 yıl

neden ne kaybettin tamam verdiğin zamanını kaybettin ama bence kazandığın bir şey var doğru olan buymuş daha sonra olsa daha kötü olabilirdi bu şekilde düşün şimdi erkeklerde bir evim olsun işim olsun sevdiğim kadın olsun diyen var birde dengesiz karaktersizler var belli bir süre çıkar yatağa atar kullanır bırakırım diyenler bunları ayırt edebilmek önemli olan hayırlısı olsun hakkında

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Teşekkür ederim belki de hayırlı olan budur . Bu sefer de olmadı ne diyeyim zaman bol ama gittikçe güvenim azalıyor . Onu görünce de dayanamıyorum . O nasıl dayanıyor bilmiyorum. Beni görünce gizliden kesmeyi biliyor ama.

Yorumla
    • Hızır34
      Hızır34
      +1 yıl

vallahi istediği kadar kessin sen önüne bak derim arkandakiler ile uğraşırsan sadece zaman kaybı

Yorumla
  • vefalı
    vefalı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

senden iyisini bulmuştur malesef :(

0
    2 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Sevmiyormuş o zaman. Başka bir erkek arkadşmla görünce sinirlenir nedense.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Sevmiyormuş o zaman. Başka bir erkek arkadşmla görünce de sinirlenir nedense.

Yorumla
  • dicleee35
    dicleee35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Çok yavşakmış denir öylesine.

0
    3 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Güvenmem pek insanlara . Güvendim bile bile . Sevdim bir de .

Yorumla
    • dicleee35
      dicleee35
      +1 yıl

Şu an nefret ediyorsan nefretin sevgini yenecektiiir

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

İnş yener . Sevse zaten görünce dayanamazdı yanıma gelmeye cesareti bile yok.

Yorumla
  • bsm123
    bsm123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

napıyorsa yapsın , boşverceksin öylelerini

0
    6 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Ağlamama değmedi . Yeni sevgili bulmuş.

Yorumla
    • bsm123
      bsm123
      +1 yıl

benimde başıma gelmişti. benimle knuşurken bir süre snra bir kızla daha knuştugunu ögrendm . sonunda ona gtti. ama bir ay bile çıkamadılar. Değmedi bile yani. Kendi bilir ;)

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Çok sevmiştim . Birden bire gitti. Bir sürü kızla konuşuyorum zaten yaa amaaan demiş arkdşa.

Yorumla
    • bsm123
      bsm123
      +1 yıl

tam bir dengesizmiş ya . Boşver hiç başlamadan bitmesi snn için daha iyisi olmuş bnce .

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Başka bir erkek arkadaşla görünce sinirlenmiş seslenmiş. Gittim sordum seslenmişsin geçen dymamışım diye Ne söylese beğenirsin elinde cep telefonu bir ona bakıyo bir bna yooo dedi . Yüzüme karşı diyemiyor kaçıyor konuşamıyo benle.

Yorumla
    • bsm123
      bsm123
      +1 yıl

sen boşver takma bile , donuncede sen tekmeyi vurursun ona

Yorumla
  • gizemli2
    gizemli2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

dengesizliktir başka bişey değil

0
    3 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Bence de sevmiyorsan neden haftalarca seviyorum dedin koştun peşimden.

Yorumla
    • gizemli2
      gizemli2
      +1 yıl

tabi canım.olayı tam anlamadım önce seviyorum dedi sonra ayrıldı mı

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Sevgili olacaktık işte tam. Saçmaladı . Mesajlarıma cevap vermedi. Sadece sevgisinden emin olmak icin zaman istedim . Olgunlas bence dedi bana resmen. Bunu gururuma yediremesem de yine mücadele ettim onun icin o naptı yeni sevgili buldu .

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Mal olduğu içindir.

1
    3 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Bence de . Öyle çok severken gitti hem de bir başkasına. Ben ona layık değilmişim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkekler duygusuz ve acımasız olabiliyor bazen. Kadınların ne kadar hassas olduklarını düşünmüyorlar. Umarım o senin şuanda hissettiğin acının 100000 katını hisseder yakında.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Umarııım hisseeder . Çabalamadı hiç.

Yorumla
  • ronaldo3488
    ronaldo3488 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Soru ne?

0
    18 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Tam sevgili olacakken bir erkek sizi yarıyolda bırakıyor . Bunu yorumlamanızı istedim.

Yorumla
    • ronaldo3488
      ronaldo3488
      +1 yıl

Seni kandırmış.Belki de sen öyle hissettin.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Sevdiğini söyleyip de yaptı bunu. Yelkenleri indirmemişim iyi ki.

Yorumla
    • ronaldo3488
      ronaldo3488
      +1 yıl

İndirmişsin bence

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Seviyorum dedğinde inanmadığım icin mesajlrma cevap vermedi . Belki de inansam sevgili olacaktık ama o zaman iyice kullanmış olacaktı .

Yorumla
    • ronaldo3488
      ronaldo3488
      +1 yıl

Belki de seviyordu ama sen karşılık vermeyeceksin diye başkasıyla çıkmaya başladı..

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Seviyorsa sahip çıkardı . Yarıyolda bırakıp defolup gitmezdi . Çok ağır konuştu çok. Ayağına kadar gittim aptal gibi yanıma bile gelemedi mesajla konuşmayı tercih etti . Neden gelemedi bilmiyorum . Sevmiyorsan neden seviyorum dedin diye sordum . Dedim işte dedi.

Yorumla
    • ronaldo3488
      ronaldo3488
      +1 yıl

Vardır bir sebebi.Ben seni sevmediği pek sanmıyorum.Belki çok naz yapmışsındır..

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Biraz fazla yaptım belki de . Ama başka biriyle çıkmasına ne gerek vardı ?

Yorumla
    • ronaldo3488
      ronaldo3488
      +1 yıl

Zor kızı oynamaya çalışmak anlamsız..

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Zor kızı oynadım evet . Ama oynamasam belki de o benimle oynayacaktı ?

Yorumla
    • ronaldo3488
      ronaldo3488
      +1 yıl

Seni seven erkek seninle oynamaya çalışmazki..

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Ben de buna takıldım işte . Sevgisinden emin olmak istedim bunu istediğim için de gitti.

Yorumla
    • ronaldo3488
      ronaldo3488
      +1 yıl

O zaman soruda da belirt de millet çocuğa boşa küfür etmesin.Suç senn

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Arkadaşıma demiş ki zaten bir sürü kızla konuşuyorum ben.

Yorumla
    • ronaldo3488
      ronaldo3488
      +1 yıl

Blöf yapıyor.Seni kıskandırmak için.

Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Yanına kadar gittim ya gururumu hiçe saydım. Takmadı bile . Kimse güvenmedi ona ben güvendim . Neden durup dururken gitti . Bi de mesaj atmazsam sevinirmiş .

Yorumla
    • ronaldo3488
      ronaldo3488
      +1 yıl

O sevgili bulduktan sonra mı gittin ayağına?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Seninle oynamış.

0
    1 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Kesinlikle .

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

horoscu çoçuğu

0
    1 Yorumla
    • çaresizkiiz
      çaresizkiiz
      +1 yıl

Ağladım bir de .

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

iyi yapmıs bence

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkeğin tam sevgili olacakken yarıyolda bırakması?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilisine kızınca boş ver git diyen erkek? 5 cevap verildi
Sevgilisi olmayan erkek bileğine toka takar mı? 13 cevap verildi
Sevgilisinden ilgi gormeyen erkek aglarmi,,, baska yerde ilgi ararmi kizla ciksa bile? 18 cevap verildi
Gerçekten aşık olan erkeğin ilgisini kaybetmemek için? 10 cevap verildi
Yay burcu erkeği aşık olunca? 8 cevap verildi
Sevgilisini öpemeyen erkek mi olur? 139 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨