Seviyorum .........AMA.....
Sevmenin ama'sı olurmu.Yoksa ama bahanelerin genel adımıdır?
Sevmenin ama'sı olurmu.Yoksa ama bahanelerin genel adımıdır?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seviyorum ama diye başlayan kelimeler ya hüsran ile biter ya da hüsran ile. Sevmenin aması olmaz. Ya adam gibi sever yanında yürür ya da amaları ile kaybolursun. Zaten bir ilişkide ama varsa o ilişki baştan sağlam temeller üzerine oturmamıştır. Hayatını birleştireceğin,aynı yastığa baş koyacağın ve belki gözlerini son kez aynı insan ile kapatacağın bir başlangıca adım atıyorken ama demek, diriyi öldürmek gibi birşey. Bu soruya en güzel cevap verilmiş aslında zamanında.
- Seni seviyorum "ama" diyorsun ya işte ben senin o "ama" larını s***yim.
kullanıldığı yer önemli.seviyorum ama anlaşamıyorum.seviyorum ama kavga ediyoruz.seviyorum ama o beni sevmiyor gibi cümleler olabilir yani.seviyorum ama şöyle böyle deyip ayrılık vs varsa sevme bitmiştir ama..diğer şeylerde ise anlaşamıyorum ama seviyorum abi napayım denir :D
"İnsanların 'ama' kelimesinden önce söylediklerinin hiçbir anlamı yoktur"
Eğer birini seviyorsanız 'ama' larınız olması söz konusu edilemez. Çünkü o zaman sevmenin bir anlamı yoktur. Gerçek anlamıyla sevmek elbette toz pembe bir dünyada kendini; karşındaki insanın kusursuz olduğuna inandırmak değil, onu kusurlarıyla kabul etmektir. İşte bu yüzden sevmek bir erdem ve ayrıcalıktır. Gereksiz bahaneler araya sokulamaz, sevginin 'ama' sı olmaz...
Her cümlenize katılıyorum.
Sevginin ama'sı olmaz.Sevginin içine ama girerse kusur istemediğimiz kadar fazla çıkar önemli olan amaları görmeden bahane üretmeden sevmektir bana göre.Bulmak kolay görmemek asıl iş. :))
seviyorum ama yerine ,ama SEVİYORUM demek lazım dimi ;)
:))
Cevap
32Cevap
bahane neden olsun ki... insan sevmediğini şeyler için bahane kullanmaz mı...
kaldıki bazen sevsekde olmaması gerekeceğini düşünüyoruz.. Örneğin
seviyorum ama boşanmış ve çocukları var.
burda bahane değil gerekçe..
ya da seviyorum ama bana zarar veriyor!
Bana göre bahane size göre değil yorum için teşekkürler.
bana göre bahane değil yazıcaktım bu arada :)
:)
benim vardı hep amalarım. ama hiç gönülden, hani ona birşey olsa benim canım acıyacakmışçasına sevmedim. yine de inanıyorum ki birgün gelecek ve şunu diyebilicem: seviyorum... aması yok.
umarım amasız sevebileceğin ve seni amasız sevebilcek biri çıkar karşına :)
sağol benide düşündüğün için :D:D
minnettarız efendim :P
seviyorum ama istediğim gibi olursan :) aslında sevmeyenin cümlesidir. seviyosa yanlışlarında sevmeyi pazarlık konusu yapmaz.
Aynen kardeşim
bi soz vardı ya .. her ama oncesinde kullanılan cumleyi oldurur katleder ... :)
ne güzel bir sözdür o :)
Sevginin koşulu aması olmaz. Ya seversin ya da sevmezsin. İkisinin ortası kaçamak cevaplardır. Çünkü seven kişi zaten karşısındakini olduğu gibi kabul etmiş birisidir. Ayrıca sevgi özveri ve saygıyı aşkı getirir.
herşeyde ama olabilir. önemli olan amaların üstesinden gelmek ve göremezden gelebilmek. sonuçta sevebilmektir önemli olan. becerebiliyorsan sevebilmeyi amaların bir önemi yoktur..
Bu biraz cumleye baglıdır.Yani seni seviyorum ama böyle davranınca kırılıyorum dersen bu masum bır cumledır.fakat senı sevıyorum ama bıraz degıssen ıyı olur gıbı cumlelerde yalan ıceren cumlelerdır
Bir cümlenin sonuna doğru ''ama'' kelimesi geliyorsa, bundan önce söylediklerinin hiç bir önemi kalmaz.
Sevmenin Ama ' sı olmaz varsa da amasına koyayım..
Seviyorum ama ayrılalım anlaşamıyoruz cümlesini duymuşluğum var. Seviyosan neden ayrılıyosun sevmeyi ve amayı aynı cümle içinde kullananları samimi bulmuyorum.
Sevmek tek başına yetseydi ama olmazdı dillerde, yara olmazdı gönüllerde.
"Ama" yı okadar çok kullanıyorumki bazen ben bile konuyu nereye götüreceğimi kestiremiyorum.
Bağlaç olan ama lar hikayedir edat olan ama lar gerçektir canımın içi..
eğer sana seni seviyorum ama... falan gibi birşey demişse seni avutmak içindir.
Biz hiç seviyoruz ama demedik kardeşim nolursa olsun ama seviyoruz dedik.
Seni seviyorumdan sonra ama varsa benim için seni seviyorumun anlamı kalmaz. KALAMAZ
olmaz
bahane birini sevmek istemiyosa ama soyle ama boyle diyolar ...
''ama'' arkasında korkuları, bahaneleri, endişeleri barındırır..Samimiyete gölge düşüren de var bir önceki cümleyi pekiştiren de...
oluuur ne yazikki oyle bir olurki...zaten o amalar degilmi cok sevmeye engel olan :/
İnsan pisliğin teki olunca olur ''Seviyorum ama kalçaları küçük'' ''Seviyorum ama evlenmenden olmaz diyor'' gibi ama gerçek seven için budur ''Seviyorum ama sadece seviyorum'' :)
Aşkın olmaz aması, çünkü bir insana neden aşık olduğunu açıklayamazsın. Sevgi başka.. Sevgi amalara rağmen beraber olmaktan mutluluk duyduğunuz andır.
sevmenin ama'sı olmaz.ama'lar varsa olduğu gibi kabul edilmiyordur.bence o sevgi değildir..
Olur. Niye olmasın... Herşeye rağmen sevmek diye birşey var ise, amalar da vardır.
iğrenç bir söz bunu duyunca söyleyenin saçlarını yolmak istiyorum
sevgide AMA ya yer yoktur bence ama araya girince yalanlar sıkıntılar vs. başlar
sevmenın aması olmaz ya seversın ya da sevmezsn ıkısınden bırı olur yanıı ya da sevıyormda kabulenenmeme vardır sevıyormuym acaba dıye
Evet vardır. Mesela; Seviyorum ama beni aldattığı için dönemem diyen birine ben korkak diyemem
"Seviyorum ama beni yine aldatmandan korkuyorum". Aması oluyormuş.
bizi bu "ama" lar yaktı :)))))) hep bahane , bahane ...
Ask'in ama si yoktur
Seviyorum ama..
Ama ne ? zaten ama olunca ondan once soylenenlerin hic bir anlami kalmaz diye dusunuyorum
Hay o amanın ..
Olmaz ya olmaz..
bencede :)
herseyın aması olur...insan her zaman daha ıyısını dahafazlasını ıster ve hep bır aması olur
paris hiltonla evlenirim AMA önce onu ikna etmem gerek :( ...
seviyorum ama... onun beni sevdiğinden şüpheliyim :S
Ya aşkından öleceksin ya da ama demiyeceksin...Yarı sevmek diye birşey yoktur...
bahane sevenin ama'si cama'si olmaz
Duruma göre değişir karşındakini seversin ama anlaşamazsın sana göre değildir falan.
Aması falan olmaz. Seviyorsam seviyorum bitti.
seviyorsa bahne olmaz sevgi varsa bahneler yoktur
aynen öyle :)
seviyorum ama belkı başkasını daha çok sevebilecekken ben burda,yanlıs bırıylemıym acaba.
ama ihtiyac duyulan bir kelime sadece o kadar. (:
sevmenin amasi olmamali
ama keşke hep bahanedir
seviyorum ama güvenemiyorum..
Allah belasını versin :D
"seviyorum, ama başka birini"
Ama varsa cikar iliskisidir o.
seviyorum ama verirse nımıssızım:D
bahanedir
Aması olur.
kararsızlıkkkk...
Olur tabi. . Seviyorum AMA ya birakirsa?
Bahane ŞAHANE...
Mutlaka olur
Oluyor maalesef..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar