+1 yılSöze kızıldan dönmek zor ama siyah kadar değil diyerek başlamak istiyorum. Kızıl saçlardan dönüş için kederlenmek yerine, saçlarınızın siyah olmadığı için şükredebilirsiniz :D Daima pozitif taraftan bakarsak sorunların üstesinden kolayca gelebiliriz :)
Kızıl boyanın üstüne hangi renk tutar?
Siz hangi renk istiyorsunuz? Aslında önemli olan kızıl saçın üstüne hangi renk olur sorusunun cevabı değil de, sizin hangi renk istediğinizdir. Çünkü kızıl saçların üzerine özellikle koyu renkleri kolayca tutturabilmeniz mümkün. Açık renk saçlarda ise mutlaka açıcı kullanmak gerekiyor. Gelelim kızıl saçın üstüne ne renk tutar sorusunun cevabına;
Kızıldan kumrala dönüş nasıl olur?
https://www.youtube.com/embed/LxBx3F1TgfQKızıl saçı kumrala çevirmek için ilk maceranızı koyu kumralla başlatmanızı öneririm. Açık tonlarda alttan kızıl parlamalar, yansımalar oluşabilir. Boyanın saçlarınıza yetip yetmeyeceğinden de emin olmanız gerekiyor. Kusursuz bir sonuç için bolca kullanabilirsiniz boyayı, boyanmamış yer kalmamalıdır.
Kızıl saçı kumrala çevirmek için saç boyası: Palette Deluxe Kalıcı Yoğun Renkler 7.1 Asil Kumral

Kızıl saçı kumrala çevirmek Bu boyayı önermemin sebebi tüm riskleri ortadan kaldırmaktır :) Schwarzkopf Palette Deluxe Kalıcı Yoğun Renkler serisi koyu renk saçlarda bile etkili oluyor ve renk pigmenti mükemmel olan saç boyası. Ben kumral istemiyorum diyorsanız da seçebileceğiniz 12 farklı renk seçeneği mevcut. Asil kumral yoğun küllü sonuç veriyor, bu da kızıl saçlarınızı bastıracak, yansımaları önleyecektir. Saçlarınızı boyadıktan sonra hiçbir kızıllık kalmasın istiyorsanız kesinlikle tercihinizi bu yönde yapmalısınız.
İçeriğindeki değerli yağlar sayesinde saçlarınıza boyama esnasında bakım da yapıyor, boyama sonrasında ise eskisinden daha sağlıklı saçlara kavuşuyorsunuz.
Palette Deluxe koyu kumral yorumlarına da buradan bakabilirsiniz: Palette Deluxe 6.0 koyu kumral kullananlar nasıl buldu?Kızıldan siyaha dönüş nasıl olmalı?
Saçlarınızı siyah yapmak istiyorsanız işiniz daha kolay diyebilirim. Dikkat etmeniz gereken tek nokta, boyayı güzelce uygulayabilmek. Çünkü siyah kızılı anında kapatır ve boyanın tutup tutmayacağından endişe etmeniz gerekmez. Siyah için de uygulaması en kolay olan Pure Color saç boyasını öneririm.
Kızıl saçı siyaha çevirmek için saç boyası önerisi: Schwarzkopf Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli
https://www.youtube.com/embed/ZaPulE5B7uYİlk kalıcı jel boya olmasıyla boyama işlemini çok kolaylaştırıyor. Jel kıvamlı boya akma, damlama riskini ortadan kaldırıyor ve saçlara yedirmesi çok kolaylaşıyor. Kutu içerisinde zaten boyamak için gerekli her şey bulunuyor. Aloe vera, kaktüs ve aquaxyl içeren formülü sayesinde saçlarınız hem renk değiştiriyor hem de neme doyuyor. Mükemmel sonuç, yumuşacık saçlar :)
Kullanıcı yorumları için: Schwarzkopf'un Pure Color yeni saç boyası renklerini bilen var mı, gece mavisi rengi var mı sizce?90 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende kızılım hemen dönmen imkansız aylara yayarak koyulaştırabilirsin sadece..
Birkaç ay önce bir cinnet anıma gelip saçlarımı siyaha boyattım bildiğin siyah oldu ve çok pişman oldum sonra hemen kızıllar çıktı şuan önceki halinden biraz daha koyu sadece böyle böyle koyulaşabilir birden dönmen çok zor..32 Yorumla
Soran+1 yılsiyahtanda dönmek zordur neden sıyah yaptınn :(( ben kıyamıyorum kızıllarımaa..çook aşırı seviyorum.. bide saçlarım baya uzun hani yıpranması falan beni çıldırtır.. o yuzden en az hasarla kurtulmam lazm
Saç Bakım konusunda 585 cevap paylaştı. Hemen donmen sacini katir gibi yapar mahfedersin o rengin akmasi lazim kendi kendine buda biraz uzun surer rengi cok super degistirme bence :) benimde bu renkti ama akos cilekti direk simsiyaha vursum mecburiyetten yinede sepsert oldu citir citir hep dokulup kirildi akitmadan boyatma
72 Yorumla
Soran+1 yılbı forumdada bir kız aynen bunu yazmıstı o musun acep :D:D:D
Öncelikle yakışabilir kızıl rengi sana ama kızıl rengini vermek saça hem zordur hemde kızıldan dönüş zordur diyebilirim. Kendine bir oksidan krem al ve dönceğin boyaya uygula siyah olması senin için daha iyi olabilir çünkü koyu renkten koyuya geçmek daha kolay. ya da komple saçı aç sonra tekrar boya ama saçların böyle yıpranır.
30 Yorumla
+1 yılBence kızıl daha iyi. Yeni tercih edeceğin renk mevcuttakinden iyi olmayınca yorum yapamadım pek..
24 Yorumla
Soran+1 yılnapiim bende emin değilim.. dönesm yok :D
- +1 yıl
Neden değiştirmek istiyorsun ki. Hem söylediğin gibi riskleri var hem de şu anki renginden iyi değil. Bence bu renkten devam etmelisin :)
Soran+1 yılbiraz ciddi bir renk yapmam gerekiyor.. saç modeline gore kızılda ciddi durabılıyo ama karşıdaki yavşaklaşıyo kızılda :D
- +1 yıl
Bence karşıdakini boşver, böyle gerçekten çok iyi. O da karşıdakinin yavşaklığı :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
kızıldan, siyahtan ve mavi siyahtan dönmek için kuaför şart. hepsine boyadım, tecrübeliyim :D
bir kere şimdi dip boyan gelmişse boyadığında dipleri ve kızıl olan yerlerin rengi farklı olacak. ha tekrar kızılla dip boya yapıp üstüne boyadığında da, kendi saçın çıktığında veya tekrar devam etmek istediğin renge boyadığında o alttaki kızıl renk kalıyor. 3 renk olmuştu benim saçım en son :D illa oreal ile açtırmak zorunda değilsin. bana oreal uygulamamışlardı kızıl için. daha koyu bir kahve tonuna boyadılar. oradan da kendi saç rengime yakın (sarıya yakın açık kumral) başka bir renge boyadılar 20 gün sonra falan. en son da uçta kalan kızıl yerleri kestiler. sonra yaz geldi zaten saçlarım kendiliğinden açıldı. eylülde sezon başında ben kendim kumrala boyadım sanıyorum tam bir toparlansın diye sonra kendi haline bırakmıştım. tanıdığın kuaför varsa git fikir al, hangi renge boyamam lazım gibi. ama kendi kendine 3-4 aydan önce yola koyamazsın. ya da kestirmen lazım toptan kızıl olan yerleri.10 YorumlaBenim saçlarım da tam bu renk.. Ben de kızıla aşığım.. Sürekli akıyor bakımı zor :) Fakat kaç boya geçti üstünden bu kızılın ? Ne kadar süredir kızl saçlısın.. ne kadar uzun süre kızılsan çevirme durumu o kadar zor olur. Saçını rezil etme oranın yüzde 80.. Kuaförler bile kızıldan o renge dönerken bir taraflarından ter akıtıyor. Bence kıy paraya iyi bir kuaföre git.s
12 Yorumla
Soran+1 yıl1yildir kizil
hair plus saç acıcıyı kullanabılırsın evde yapıcaksan baska hıcbır acıcı kullanma derimm. hem fazla da bekletmezsin acık turuncuya kadar ac kı çok yıpranmasın ustune kumralla boyarsan doreli karamelimsi bir renk alır. arkadasımın sacını aynen bu taktıkle boyadık kızıl gıttı o kadar zor bı yontem değil ama dedğim acıcıyı kullan. sonucunu yazarsan sevinirim
42 Yorumla
Soran+1 yılkızın sacları yıpranmadımı
- +1 yıl
yıprandı tabıkı ki zaten bu işlemden once de yıpranmıs vazıyettydı ama ıste takınca kafaya yapmıstık bir cesaretle. bu dediğim açıcı yumusak acıyor kaskatı yapmıyor saçları sen yınede arastır ama siddetle öneriyorum tekrar. ya dediğim gibi yap ya da bir kuafore git o kadar iddialıyım bu konuda. saçların uzunsa da 2 paket al tabii ve kendi saçına sürme civciv sarısı olur
Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. bakır kızıla dönebilirsin. iki - üç ay kadar dip boyaların çıkmasına tahammül et, boya iyice aksın. zaten yaz da geliyor, bakır tonlarına yakın bir renk elde edersin. ondan sonra istediğin renge getirirsin.
ama kumral vs. gibi kızıldan açık tonlara oreal kullanmadan dönemezsin maalesef. ben kızılı kapatsın diye zift karasına boyattım, üst üste üç defa. buna rağmen altlardan çıktı. kızıl inatçı bir renk, ne yapsan gitmiyor anlayacağın.10 YorumlaSaç Bakım konusunda 940 cevap paylaştı. ben sarıdan maviye maviden kızıla kızıldan kumrala döndüm :) özüme dönüşü yaparak 360 ı tamamladımmm çok ciddiyim kızıldan kumrala boya ve saçın oturunca başka renge geçiş yap derim...
30 Yorumlasaç rengin çok güzel fakat illa değişeceksen biraz zorlanacaksın evde ben üniversitedeyken boyadım uzun bir süre boyamama rağmen kızıl hep çıkmıştı yani rengi değiştirio kumral boyamıştım bakır olmuştu
02 Yorumla
Soran+1 yıleheheh canım kaldırdım baya oldu @milka61 burdan yazdım cunku o arkadaşı engellemişim
aynennn ya aynennn ancak kestırdıgımızde kurtulabılırız uzerıne sıyahta boyadım banamısın demıyor baska boyalar akıyor kızıllar kalıyor ne yapıskan bısımıs bırde acayıp sarıya dönuyorrrr cıkmıyor cıkmıyoırrrrrrrr :)
01 Yorumla- +1 yıl
koyu bi renge boyasan yine gitmez mi? benim saçım kızıl çok akıyor. koyu kumral ya da kestane vs yapmak istiyorum olur mu acaba
- Saç Bakım konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yıleğer çok acil değilse limonla sacının rengi açabilirsin ama yok acele o zaman tek yapacağın iş sacını direk koyu siyah boyayacaksın siyah kızılı kapatacağından diplerde gözükme yapmaz sen her ihtimale karşı iki kutu al iki kutuyu da kullanacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
o zaman mecbur sacını koyu siyaha boyamaya
+1 yılkızılı ilk etapta kestane tonlarında boyayıp kapattım bir süre saçlarım dinlendikten sonra kuaförde sarıya döndüm. tek seferde yakmadan açmayı başardı kuaförüm hem de turunculaşmadan.
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBende kızıl kullandım bir ara ama sanırım saçımın kendi rengi açık olduğu için geri dönmek sorun olmadi bende
01 Yorumla- +1 yıl
hangi renge boyamıştın kızıldan
- Saç Bakım konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Kızıl aşktır.. Kızıl candır :) değiştirme :D şahsen babam o saçla eve gelme demesine rağmen 1 yıldır kıp kızıl saçlarım var :d
00 Yorumlakizil bayilirim ! <3 bende istiyorum. neden degismek zorundasin? Evde yapamasin bunu iyi bu kuafore gitmelisin? Cunki simdi ustune sari boya yaparsan olursun turuncu havuc kafa oda hos olmaz :)
00 Yorumla
+1 yılya kuaföre gidip açtıracaksın; ya da direk koyu kahve veya siyah yapacaksın. başka yolu yok denendi onaylandı.
01 Yorumlapalette çabuk akıyor mu ya? memnun musun o renkten canlı mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle harika
Soran+1 yılnerde olursa olsun kızıl bu :))) dediğin rengide kullandım nar kızılı onun bıraz daha acıgı kırmızıya kaçıyo ama değil :D kısacası harikaa bir renkk
Soran+1 yılsuanki rengin ne
Soran+1 yılbenim sacim canim.. 1ay bekle boyadan snra oyle boya merk etme yanmaz:)
+1 yılsiyahla kızıldan dönmek zor biraz. paraya kıyıp işi bilen birine yaptır. saclarını mahvedersin yoksa ya da kestireceksin az az.
00 Yorumla
+1 yılkızıldan dönmenin tek yolu, açıcı. Ama kusma ihtimali var haberin olsun. Başka sansın yok. Yada akmasını bekliceksin
00 Yorumlanasıl yapabileceğini bilmiyorum ama saç rengin çook güzelmiş :)
00 Yorumlabende kızılım hala, bende bir an önce kurtulmak istoyorum ama yipranmasindan cok korkuyorum
20 Yorumla
+1 yılO kızılın bana yakışıcağını bilsem hemen o renk yaptırırım çok hoşuma gidiyor bırak böyle kalsın bencee :/
00 Yorumla
+1 yılsaçlarımı bende bakır kızılına boyadım ama istediğim gibi yakıştırmadım kendime ve kendi saç rengime dönmek istiyorum koyu kahverengine açıcı kullanmadan direk kızıl üstüne uygulayabilir miyim bilgisi olan var mı?
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılo saçı boyarsan bir daha gözüme gözükme buralarda :(
20 Yorumla - Saç Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkızıldan dönme yakışıyor sana akşamları batan kızıl bir güneş gibisin <3
01 Yorumla
+1 yılsorunu okumadım cok uzun tek bir sey soylıycem yakıstırıyorlarsa rengini degistirme.cunku kızıl herkese yakısmaz ve dıkkat cekıcı bır renk
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 770 cevap paylaştı. Şu ilerde manav var ordan 2 kilo elma al doğru devam et sağdan 3. bina 4 numara zile bas ben açarım.
00 Yorumlasaç rengin harika bence kalaydı böyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılahh bencede kalaydı.. ama dönmem gerekiyii :( aslında aşığım kızıla ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyatma. Bekle saçında o kızıl boyayı nasılsa akacak. Akınca koyu sarı karamel gibi bir renk elde edersin. Sonra istediğin rengi boyayabilirsin üstüne.
10 Yorumla
+1 yılKızılı sana yakıştırıyorum uzun ise özellikle.Bence kızılda kal.
00 YorumlaBu saç tonuna kestane rengi çok güzel gider. deneyin isterseniz.
00 YorumlaKazıt saçları kökten bacım orjinali çıksın piyasaya hem kel kızlar çok seksi oluyomuş:)))
10 Yorumlaya kızıl değiştirilir mi kızıl aşktır ateştir sexidir benceama :)
01 Yorumlabırak sen kızılda devam et kızıl bayanlar daha gözel garı oluyeee :)))
00 Yorumlaarkadaş maynak mısın sen..:D kızıl gibisi var mı ya en sexy kızıl zaten...:D
10 YorumlaKizil seni dondurur, kendi donmez :/ inat o bicimss
00 Yorumla
+1 yılbaşlıktan sonrasını okumadım ama kızıl saçlı kız bulabilmek için bir tarafımızı yırtıyoz bilgin olsun ;) :D
00 Yorumlayanlışlıkla birisi kafama bu boyayı sürse direk jilete vururum
00 Yorumla
+1 yılBenimki cvp değil
Kızıl saçı açarsam sacım yanarmı yardımcı olur musunuz?00 YorumlaKızıldan sıkıldım ne renk yapa bilirim kızılin üstüne
00 Yorumla
+1 yılNeden kızıldan dönmek zorunda olduğunu anlamadım doğal rengin değilmi?
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. koyu kumrala boya önce sarıya birden dönemezsin.
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. kızılı bozmayın yahu nesliniz tükeniyor zaten
10 Yorumla
+1 yılHiç dokunma derim. saclar güzel
00 Yorumla
+1 yılÇetrefillidir o dönüş
00 Yorumla
+1 yılŞu an ki rengin ismi nedir ? O profildeki ?
02 Yorumla
Soran+1 yılpalette nar kizili
- +1 yıl
Çok hoşmuş :)) Bence dönmee kızılda kal
+1 yılneden dönmek zorundasın ki kızıldan :)
01 Yorumla
+1 yılsac rengin güzel bence kalsin öyle :)
00 YorumlaÖnce kafanda bitirmelisin olayı :D
00 Yorumla
+1 yılbakır nasıl birenkti.düşününce yapma derim.
02 Yorumla- +1 yıl
buda bildiğin kızıl renk
Amannnnn o ne :D Süper :D
00 YorumlaYapma yapma yapma ! Kızıl saç çok iyidir bence !
00 Yorumla
+1 yılSaç, göz, ruj rengiyle kafayı bozmuş kız :)
00 Yorumlamistik bir havan var hiç bozma
00 Yorumla
+1 yılküllü kumral kapatıyormuş diola.
00 Yorumlabenim dogal saç rengim kızıl ))
00 Yorumla
+1 yılkızıl asidir bence koyu siyah olur ancak
00 Yorumla
+1 yılsiyaha boyayayrak
00 Yorumla
+1 yılilerde sağdan...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem