Siz olsaydınız ilk buluşmanızda, karşı şahısa 'evlenme teklifi' eder miydiniz?
-İnternet üzeri tanıştınız ve uzun süreli birlikteliğiniz var.
-İnternet üzeri tanıştınız ve uzun süreli birlikteliğiniz var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ilk bulusmada degilde onceden soylemesi daha iyi bence sonucta interneten tanisirsiniz ikinizinde evlilik niyeti olur sonra bulusursunuz daha derin konusursunuz bunu sonra ailelere basvurursunuz kabul ederlerse daha da yakindan tanirsiniz birbirinizi gelir gidersiniz sonrada hersey tamamsa evlenirsiniz. Sanki sana o dakka evlilik teklifi etse sende evet desen hemen evlenecekmisiniz sanki :)) Zaten evlilik niyeti ile baslamayan iliskileri gereksiz buluyorum 10 sene flört yap ama evlilik dusunmuyorum olsun yok oyle sacmalik. Internetende olsa normal internet tanisma araci yine adam sana niyetlerinden hayallerinden bahsediyordur sanki o insan degil disarda herhangi bir yerde tanistigin birimi insan :))) Bir Insani zaten 90% taniyamazsin nerde tanisirsan tanis gercek yuzunu evlendikden sonra 5 sene icinde gosterir
Edilebilir. Fakat, evlenme adımının atılması için bir süreç gerekiyor. Bence bu süreçten sonra edilmesi daha uygun.
Sonuçta iş sadece teklife "Evet" demekle bitmiyor.
internetten uzun süredir birlikteysem ve ilk kez buluşuyorsam olur da evlenme teklifi edersem sakın kabul etme.
sende sorun yoksa bende kesin vardır.
internet sadece aracıdır, uzun süreli ilişkiler yüz yüze görüşmeden devam ediyorsa taraflardan en az biri sıkıntılıdır.
gayet mantıklı yani edilebilir cünkü anlaşabiliyosunuz sonucta tabi internetten tanıştığın biriylede aile yapısını bilmeden evlenmek ne kadar doğru bilemem
Cevap
41Cevap
ben 6 senelik flörtümüz sonrasında bile eşime evlenme teklifi ederken acaba erken mi diye kendi kendime sormuştum :) ilk görüşte aşk vardır eyvallah ama evlilik için ışık hızı ilk görüşme...
Saçmalık :D :D İnternet üzerinden bir insanı ne kadar iyi tanıyabilirsin ki. O kişi ergenliği atlatamamıştır.
ilk buluşmada evlillik tarihe kalktı ablası artık ilk buluşmada yatak moda
hayatda etmem ben tecrubelıyım o konuda 3 yıl konuştum birini 3 yılda zor tanıdım il görüşte teklif edicem ne kapalı bir kutu düşün işde içinden ne çıkacağı belli değil
Sen Esra Erola Cık Bu Soruları Orda Sor Reytingler Patlama Yapar Sende Erkeksiz Kalmıs Sendromu Var Hayır O Kadar Guzelsin Manita Yok Anlamadım
İlk bulusmada ilk kez gordugum kisiye edilmez ama once arkadas gibi takilip sonra sevgiliye donerken hemen ede bilirim sonuc olarak taniyosun
Akşama ver diye niyetinin ciddi olduğunu beyan ediyor hesapta zekii hemcinsim.. Evlilik bukadar basitleştirilmemeli..
İlk bulusmada edebilir tabii ama erken.. biraz daha birlikte vakit gecirilmeli.. belki daha daha ilerleyen zamanlarda..
Uzun sureli konusmuslugum varsa "ederim", bunda hic bir sakinca yok...
Olmaz ya bilmiyorum olabilirde bugda kaldık bak işte :D :D
İlk buluşmada evlilik teklifi alsam bu adam kafayı yemiş diye düşünürüm
Evlilik zor karar öyle basit olmamalı bin düşünüp bir karar verilir
yok canım olur mu öyle şey hemen cocuk istesin bence
İnternetten o anlamda konuşmam. O anlamda buluşmam. Buluşsam da teklif etmem.
İlk buluşma çok erken internetten uzun süre tanısam bile
etmez güven verme numarası sayfa 3 taktik 49 hahaaha ne uydurdum lan :D
Cok acele bir durum :)
Abarti bence ne acelesi var
Biraz delilik olurdu bence :)
Hayır ne olursa olsun o daha ilk buluşma.
Örnekleri varmıdırki 😀
edenler varsada burda değillerdir :)
hayır... yataga atma taktiği
Bana edilse reddederdim sanırım...
Ediyorsa bir sıkıntı var demektir.
Ben samimiyetsiz bulurdum
yapma gözunü seveyim kanma
çok seviyorsam teklifte bulunurum...
Yok artık ne acelesi var
Ederse gereken cevabı alır zaten
Yuh etmez edersen troll
Yuuuuhhh daha neler:)