sana uymuyorsa ayrıl tabi böyle düşünüyorsan. ama hayvancılıkta iyi para var ama sanırım sen buna yatkın değilsin. o yaşam sana ters ileride problem yaşarsınız. daha köy tarzı hayatı benimseyecek birini bulsun o da kendine. sende kendine göre birini bul. sorun onun ne iş yaptığı değil hayata bakışınızın farklı olması.
04 Yorumla
Soran+1 yılya aslında bende köye gderım falan ama çobanlık çok apayrı bişey evlenınce sen hayvanları bile görmezsın evle ılgılnırsın dıyo yani o konuda sıkıntı yok ben oda ılgılensın ıstemıyorum hayvancılık hem yorucu hemde kazancı ıyı degıl
- +1 yıl
işte öyle olmayacak. koyun gördüysen kokan bir hayvan. kıyafetleri vs. sen bu durumdan uzaktaysan rahatsız oluyorsan yakından daha çok rahatsız olursun o yüzden bence hayata bakışınız bu açıdan farklı. hem biliyor musun çobanlık peygamber mesleği. hz. musa, hz davut, hz muhammed çobanlık yapmışlardır. sonradan saltanat sahibi olanlar var. o yüzden buna birde ordan bak. ama o belli seviyor bu işi foto filan çekiyor gönderiyor. o yüzden hayat tarzlarınız farklı diyorum. sen bilirsin. yaşın daha küçük zaten bu kadar ciddi düşünme bu yaşta insan tanı biraz.
Soran+1 yılevet rahatsız olurum kokudan o apayrı sorun bence de daha yolun basındayız ama onu daha iyi bir işe sokan kadar çabalıycam koyun bakmak ıstıyorsa hobi olarak ızın gunlerınde baksın ama benımle evlenıcekse daha ıyı bır iş bulcak o kadar kesın kes konusuyorum burda bıle çobanın sevgılısı var dıye asgılayan oldu
En İyi Cevaplar
+1 yılBurda cogu kişi sana yuklenmiş ama senin açından baktıgımızda haklı yerlerin var hiç bir meslek ayıp değil tabi sanırım sen daha düzgün bir işte çalışmasını istiyorsun. Çobanlık utanılacak bir meslek değil utanma ama sevgiline güzellikle anlat durumu anlamıyorsa ve seviyorsan da mecbur katlanıcaksın
00 Yorumla
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka işle uğraşsa (seni utandıracak bir şey) daha mı iyi? Ya da iyi bir işi olsa ama sağda solda onunla bununla gezse tozsa nasıl olur? Yani en başından bile bile kabul edip sonra yan çiziyorsunuz hep.
04 Yorumla
Soran+1 yılyok başında kebabçıda çalışıyordu kebab ustasıydı sonra işten çıktı çobanlık yapmaya başladı ben çobanlık yaptıgını sevdıkten sonra öğrendım :(
- +1 yıl
Peki ne var bunda? Yani hiçbir işin utanılacak tarafı olmaz. Ama şunu dersen anlarım. Sigortası olmuyor, emekliliği olmuyor, garantisi yok, net geliri yok gibi. ama sen arkadaşlarım ne der moduyla yaklaşırsan kusura bakma bu bencilliktir.
Soran+1 yılkendımı ifade edemedım evet sigorta olayı garantı iş degıl gıbı bır suru falsısu var onunda beı sevıyorsa başka ış bulması gerek ben baskı yapıcam ama olmazsa ayrılcam carem yok
- +1 yıl
O zaman bu şekilde söylemen lazım. Diğer türlü emin ol çok itici oluyor. Kabul edilecek bir şey bile desen tersi olur.
hayırlısı
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
sevgilin utanılıcak bişey yapmıyor her insanın geçimini kazanması gerekir demekki oda o işte mutlu gerçek sevgi bunu kabullenmeyi gerektirir bırak kim ne derse desin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılutaniyorsan, ayril gitsin.. mühendislik, doktorluk, muteahhitlik ne kadar güzel bir meslekse, çobanlik da bir o kadar güzel.. sirf arkadaslarin kötü konusuyor diye utanilacak bir durum yok.. üstelik sen sevdigini koruman gerekiyorken, daha çok asagiliyorsun.. ben onun yerinde olsam seni birakirdim...
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGonlu guzel olduktan sonra isterse çoban isterse hamal olsun. Yeterki adam olsun. Takilma bunlara dostum.
31 Yorumla- +1 yıl
Helal sana..
+1 yılŞimdi burada adeta kameralara oynayanlar gibi "Ayrıl bence de sen o çocuğu hak etmezsin o senden iyilerine layık." demeyeceğim.
Eğer güzel bir işin varsa ayrıl o kişiden.
Davul bile dengi dengine derler.02 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya bence herkes show yapıyo daha gerçekçi olmaları gerek , güzel bir işim yok ama yıne de maddı durumum iyi babamdan dolayı
- +1 yıl
o zaman boşver maddi durumun falan iyiyse
gerçekler bunlar yani hiç gerek yok böyle laflara
+1 yılunutma PEYGAMBERLER BİLE ÇOBANLIK YAPTI KÖTÜ OLAN ŞEY ÇOBANLIK YAPMAK DEĞİL ŞEYTANLIK YAPMAK
10 YorumlaHaram para kazanip sirketlerde mi calissaydi daha mi iyi yani senin icin sevdigin falan yok senin cok bencilce dusunuyosun bence
13 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun..
Soran+1 yıl@melihsahin burda kızlara yazacagına gıt bak senın hem cınsın çobanın bıle sevgılısı var haha dıye dalga geçercesıne yazmış ona konuş bakalım yalaka kızlara yazcagına
+1 yılArkadaslar arkadan bir "kisilik" uzatirmisin lutfen
60 Yorumlaneydi o laf tam çıkaramadım ama sen sev seveni çoban olsada, sevme sevmeyeni mısırda sultan olsada öyle bişeydi, bişey diyemiyorum utanılcak bişey yok utanılması gereken senin yaptığın ve o kötü düşünenlerin yaptığı
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın beni seviyor allah şükür ama başka işte yapabılır mesela kebabçıda çalışıyordu kebab ustası aynı zamanda o zor iş diye girmiyor ya bende haklıyım kebabcıda barı çalışsın :(
Sosyal statü olayı bir gerçek bazı meslekler algısal olarak önde ve ya geride oluyor.. Adam ama seviyor kendi mesleğini o şekilde mutlu oluyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılevet akşama kadar telde takılıyor çok rahat bırakmıyo ma başka işde bulabılır
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılcobanlık peygamberlık meslegıdır. cobanlık yapmayan peygamberde yoktur zaten bu kafa yapısıyla ona uymuyorsun. msgul etme ınsanların duygularını..
02 Yorumla
Soran+1 yılo zamanın yapısıyla şimdiki bir degıl peygamberler zamanında sanayı iş kolları yoktu ya çobandın ya zengındın yanı kıyaslama olmamış
- +1 yıl
tabi buda ayrı bır sacma bakıs acısı.. bıkadar sacma bır cvp beklemıyordum. bonus kazandınız tebrıkler.
+1 yıl1000 tane koyun kaç para tutar biliyor musun :D adam milyarder sınıfında bence :D küçümsenecek birşey değil :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl1000 tansı onun degıl ki olsa keşke :) köylünün koyunları çoğu onun 50 tane falan var 50 mşlyar anca yapar :)
- +1 yıl
Yok 50 milyar yapmaz bile :) ama olabilir yani rahat bir is bilemedim
Soran+1 yılsen napardın ayrılırımıyın sevgılın çoban olsa
+1 yılBunda utanılacak hic bir şey yok bence aynanın karşısına geç ve karakterini sorgula asıl o senden utanmali
11 Yorumla- +1 yıl
Helal süt emdiğin nasıl da belli..
+1 yılArkadaslarinin ne dedigini niye onemsiyorsun adam calmiyor cirpmiyor bunda ne varki eger bu yuzden ayrilirsaniz yazik olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahaha one la öyle :D:D sen onu sevdiğin kadar o seni sevmiyoki :D sevse en ufak bişeyde direk ayrılma konusunu açıyor :D o nun avucun içinde olduğunu kendisi biliyor ne olsa bu beni çok seviyor ayrılamıyor kafasında :D çocuk işi iyi biliyor :d helal olsun :D
00 YorumlaSen bu kafayla bir yere varamazsin çok yanlış dusunuyosun
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen arkadaşım..
Onun gurur duyduğu bişeye sen utanarak bakıyosun. Ve de sevdiğini söylüyosun.. Çelişkili...
20 Yorumla
+1 yılÇobanlık peygamber mesleği peygamberimiz s. a. v çobanlık yapmıştı çocukken
30 YorumlaSen kendi mutlukugunu sevgini bir kenara bırakmışsın. Sırf elalemin dediklerine bakar olmuşsun...
Ayrılamama sebebinde bence ne gidecek br yerin var nede başkasına gidecek cesaretin...00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılsevme seni sevmeyeni mısıra sultan olsa sev seni sevini dağda çoban olsa
10 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Yanlış bir zihniyete sahipsin. Bence sevdiğin mesleğini değil sen zihniyetini değiştir.
02 Yorumla
Soran+1 yılkızın çoban aşık olsa begenmezsın ama kızımı bir çoban a mı vermcem dıye ıkıyüzlük bu bence
+1 yılCobanlarin maasi en az 5-6 bin. Tapunla beraber satin alir seni.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet iyi kazanıyor ama mevsımlık bir iş daha iyi bir iş bulabılır
- +1 yıl
Kendinle barisik olman guzel. Biri bana oyle dese hayata kuserdim
Soran+1 yılson yazıdıgını görmedım be git işene
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki adam koyunları seviyor. Sevmeyen biri uğraşıp bakmaz. Ne güzel hayvansever bir erkek arkadaşın var. Hayvan sevmeyen insan da sevemez ve gaddar olur. Çocuktan utanç duyuyorsun da doktor, hakim, pilot filan mısın?
00 Yorumla
+1 yıl" O tam bir eziiik hep hazır ağlamaya çıçıçıçah " bu nu jinx e okuttum bana bunu dedi sana soylemem için
00 Yorumla
+1 yılAyrıl o arkadaşı daha fazla oyalama. Sevgi filan kalmamış.
02 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım ama seviyorum olmuyor ya kendını çok sevdırdı bana
- +1 yıl
Zamana bırak. Utanmayacağın biri çıkar karşına.
bütün gün evde yatıp senden para getirmeni beklese daha çok utanırdın
02 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle tabı benım kızıdıgım kolayına kaçması ömrunu çobanlıkta zıyan edemz sonuçta çobanlık daha çok yaşlı olanlar yapar daha 23 yasında cobanlık yapıyor
+1 yılutanıyorsan ayrıl aşkından öl daha iyi merak etme millet ayşenin fatmanın sevgilisi ne iş yapıyor diye merak etmiyor
00 YorumlaOha çobanın bile sevgilisi var lan :o ben yakıyım kendimi ya :(
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi kızı tutup sabaha kadar s. iksen akıllanmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık
Soran+1 yılhyav he he ınallah senın kızın çoban bırıyle evlenır madem meraklısınçobana ver kızını
+1 yılNe guzel acik havada isi goturusunuz iste.
Herkesin fantezisi bu.02 Yorumla
Soran+1 yılyok beni dağa göturmez :) ne işim var pis kokulu koyunların içinde :(
- +1 yıl
Hehe
Amerikada kovboy diyorlar soran olursa kovboy dersin. :)
15 Yorumla
Soran+1 yılhayvancılıkla uğrasıyor diyorum ya :(
Soran+1 yılTürk kovboyu derim :)
- +1 yıl
sorun sadece mesleğin ismindeyse sürü yöneticisi dersiniz.
Soran+1 yıl@kutahyalı3443 sürü yönetici de iyiymiş :)
Aşk maddiyattan öte bir şey. Para, statü bir araç bu hayatta amaç olan ise aşk. Tabi bana göre..
11 Yorumla- +1 yıl
Helal süt emdiğin nasıl da belli..
+1 yılYazık lan çocuğa!
Allah erkekleri senin gibi karaktersizlerden uzak tutsun14 Yorumla
Soran+1 yılkes be yargılamak kolay ılerde kendı kızın çoban bır damat bulsa kızını döversın ayırısın tabii iki yüzlü
- +1 yıl
Ayırmam ben kezbancım merak etme
Soran+1 yıltamam inşallah çobandan daha beterı çıkar logarcı olur damadın hahaha
- +1 yıl
Ne yani laf mı sokmaya çalıştın kezban :D
+1 yılBaşkalarının ne söylediği neden bu kadar önemli senin için?
02 Yorumla
Soran+1 yılönemli olmasada insan dşünüyor ve bir konuda haklılıgını ispatlıyamıyorsun bununda sevgilisi çoban gelmiş konusuyor falan derler dıye yani çok uzattım bılıyorum
- +1 yıl
İyi de insanlar herşeyi kötüye yorar hiçbişyden memnun olmaz..
+1 yılAyrıl yani o zaman bu kadar dert ediyorsan, sen ne iş yapıyorsun ki bu kadar çobanlığı kucumsuyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılçalışmıyorum ama konu o değil sonuçta hobi olarak çobanlık yapsın ama bunu damimi olarak yapamaz iyi bir iş bulması lazım
- +1 yıl
Memnunsa adam halinden sen başka iş yapan birini bulacaksın demektir, senin için işini değiştirip daha sonra başına da kakabilir, olaya birde bundan bakmak lazım
Soran+1 yılevet böyle giderse ayrılıcam başka yolu yok sonradan ahımı aldın falan demesin ama ilerde iyi bir işi olan adamla evlenıp mutsuz olursun dıyo bana tehtid edıyo :(
- +1 yıl
Her ihtimal olasılık dâhilinde sonuçta, hiç evlenemeyip fakir de olabilirsin. Korkutmasın söyledikleri seni bu durumda sen onu küçümsemiş kendinede saygısızlık etmiş oluyorsun. İyi Düşün yani
Bence mükemmel bir iş bu devirde yapılacak en mutlu iştir heralde.
12 Yorumla
Soran+1 yılevet işinden çok memnun kafam rahat dıyor
- +1 yıl
İyi para alsaydı böyle demezdi bu zilli
+1 yılUtanılacak birşey yok bundan gurur duy çünkü o utanmıyor senin utanmak ne haddine?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet utanmıyor az önce ikiz dogurmuş koyunun bırı onu çekip atmış face ye ya üff bana ınat yaopıyo :(
Çocuk resmen hayvan zengini.. Daha ne istiyorsun? 500 TL den 500 milyar eder :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhepsi onun değil onun 50 tane var
+1 yılkaç para kazanıyo ki bırakmıyo merak ettim ama milletin çobanada ıhtıyacı var bunuda unutmayalım asdfj
02 Yorumla
Soran+1 yıl3500 maaş alıyor, evet çobanada ihtiyçı var ama benım sevgilim yapmasada olurdu :)
- +1 yıl
kız gene iyi alıyomuş bee ama haklıda olabılırsın tabı herkesın dusuncesı ayrı burdakıler pek bi" meraklı yargılamaya benım sevgılım coban olmus olsa ben takmam ama senın kısılıgın benım kısılıgım farklı sen pek takma severek yapıyosa memnunsa hem maasıda gayet ıyı kımın ne dedıgı umrunda olmasın bacım
Ayril o cocuktan hemen. Sen yakismiyorsun o cocuga.
04 Yorumla
Soran+1 yılayrılıyorum da sonra çok özluyorum geri barışıyorum
+1 yılÇobanlıkta iyi para var 😀 Ama dikkat et çoban gibi olması ilerde
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHırsızlık yapıp resmini atmiyoki alınteriyle kazanılan paradan utanilmaz
10 Yorumla
+1 yılsen arkadaşlarının dediklerine göre mi ilişkini yaşıyorsun
00 Yorumla:D ulan canım adam su anda bildiğin zengin ya sen yoksan emin ol yerini dolduracak çok :D
02 Yorumla
Soran+1 yılya dağda yatıyo resmen nesı zengın pardonda koyunlar onun degıl hepsi köylünün koyunu zengın olan çoban nerde görulmu öyle olsa benı begenmez zaten zengın olsa hahah :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes utanilcak bise degil demis ama hicbiri çoban ile evlenmez.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇobanlar memurlardan cok kazaniyor , birde 1000 koyuna bakiyorsa aylik 50 k alir en az
Gizli Üye(30-35)+1 yılhadi ordan git senin gibi sevgiliye kimsenim ihtiyaci olmaz zaten bosuna adamla olup ta adama laf ettirme bari kendine en luks yerlerde calisan zengin bir oezevenk bulursun o g. tle
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılseviyosan millet ne diyo diye düşünme benim aşkım işte de gurur duy
12 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun..
- +1 yıl
@melihsahin teşekkürler 😊
ne alakası var ya adam para kazanıyor ne yapsa senın hoşuna giderdi
00 Yorumla
+1 yılAyrıl direk adamın suçu ney iş adamı gibi birimi bekliyorsun zengin havan olsun mu bumu niyetin
02 Yorumla
Soran+1 yılzengin ıstmedım asla başka iş bul dıyorum çobanmı kalsın ilerde evlencez çocugumun çoban babasımı olsun
- +1 yıl
Size kalmış
Manyakmsn yaa benmde 1000 koyunum olsun bende çobanlk yaparm
02 Yorumla
Soran+1 yılkoyunlar onun deyil onun 50 tane falan var butun köyün koyununa bakıp paza kazanıyor
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimin ne dedigideğil senin ne düşundüğün onemli
10 Yorumla
+1 yılSen o koyunlara kurban ol
12 Yorumla- +1 yıl
Helal..
Soran+1 yılanlamıyorsunuz işte başka işlerde yapabulır imkanı varken 23 yasında neden çoban olup çürüsün gençliği benim ısrarımla belki de daha ıyı bır ış bulacak :(
+1 yılayrıl yazık etme adama
10 YorumlaOnu rahat bırak, hayvanları seviyor
00 YorumlaSen koyun olmadıkça sikinti yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeygamber meslegi derler cobanliga
10 Yorumla
+1 yılayrıl..
sen onunla olacak kapasitede değilsin..01 Yorumla
Soran+1 yılayrılcam zaten mutlu olun
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu zamanda coban mı kalmış kımı kandııryoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılkim bakıyo koyunlara köylere gitte bak görurusun
- +1 yıl
cobanlık mesleği oldu gıbı az artık hayvancılıkta azaldı
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani haklı olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılbir sen anladın sağol
+1 yılAllah kimseye senin gibi dert vermesin.
14 Yorumla
Soran+1 yılamin
- +1 yıl
Senin gibi dediysem sen gibi dert vermesin yani.
Soran+1 yılben kendımı dert görmuyorum sonuçta burada hiçbir kız sevgilisi çoban olsun istemez şlerde evlencegı adam çoban olsun istemez ben dürüstçe söyledım diemi kötğ oldum olsun banane
- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne