sevgilimle tartistik ani bir sinirle once ben sonra o bana kufur etmeye basladi sonra bir daha hic konusmadik. bugun onu iki kere aradim aradiginiz kisiye ulasilmiyor dedi aradigimi falan gorup asla bana donmedi neden benden vaz mı gecti gercekten
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ablam bana ediyor bende ona ediyorum ama hiç küsmüyoruz takılma bu kadar
Küfür etmeyen sevgili bul benim gibi mesela jsesjzjs
Kendisine sor biz ne bilelim.
Sana küfretti ve sen aradın bi öyle mi
evet ikimizde ani sinirle ettik merak ettim onu ve zaman gecti aradim ama acmadi mesaj bile atmadi
Bence sana küfreden birini hayatında barındırma sen de ona etmişsen itici gelmiş olabilirsin biraz bekle bakalım arayıp telafi etmeye çalısması lazım
ah mal küfür etti bide ha
evet ani sinirle etti buna ragmen aradim acmadi dort sennelik iliski:(
bide sen aradın açmadı nediyeyim 4 senede az değil
evet aradim acmadi hikayelerimi gordu cevap bile vermedi her yerdeb fotograflari kaldirdi arti yeni tiktok hesabi acip kizlari takip rtti ama kizlarin hepsi fake
sende kenidini biraz geri çek kadın kovalanır dik durrr
bir daha asla aramam sormam :) kendisi bilir ben sadece dort senenin hatrina onca yasanmislik hatrina aradim merak ettim cunku ama o umursamamayi secti elbet pisman olur
köpek gibi gelcek kapına hem küfür etmiş yanlışlıkla olsa bile kadına küfür edilmez iltifat edilir elleri yanakları öpülür sonra sen aramışsın yine eşşek gibi pişman olcak ozaman köpek gibi süründür acıma
insallah dediginiz gibi olur :)) dhaa oncede olmustu bes ay barismadim simdi yine aynisini yapiyor
5 ay sonra yine acıyıp affetmişsiniz yine aynısı olucak görün bakın bu sefer kaç ay sürücek süründürmeniz 😊
5 aydan sonra ne cesaretle aynı haltı yiyo yürek yemiş valla ben olsam titrerdim korkudan klsdnfskml
sevgime guveniyor olabilir cunku hep sey der biz ne yasasak yasayalim hep bersber olcaz ama simdi kendisi vazgecti benden
vazgeçmemiştirde erkekler bazen guru yapar saçma ama öyle maalesef
bir de psikolojisi bozuk :( ben bile dayanamiyorum yasadiklarina bazen
benden küçük sevdiğim bi kardeşim kızdan kendi isteğiyle ayrıldı canım sonra yanıma gelip bir saat ağladı sonra gitti evinin önüne yalvardı kapısında yattı biz konuştuk ama barışmıyo 1 sene oldu
canım yazmadım çevirmiş site
ama her yerden silmem dedigi tsrihi ve fotograflari sildi bunu yapinca benden vazgectigini dusunuyorum cunku ailesi ile tanistirdi amcasi ile tanistirdi hepsi ile yan yana oldum
baya sinirlenmiş ozaman ama ailesiyle tanıştırması ciddi olduğunu gösterir tartışmanız ciddi bi nedenmiydi
psikolojisi bozuksa ilerde sanada zarar vermeye kalkarsa sinirlenip küfreden bilmiyorumda tehlikeli
evet ciddi bir nedendi ben hadi ordan git dedim sonra o dedi boyle boyle kuffurlestir bana gotuna kina yakarsin artik dedi ben baya agir konustum sonra aradik hadi ordan git hayatimdan dedi ve kapatti yuzume
bana zarar verecek kadar bozuk degil sadece ilk defa bana kufur etti
kız istediği kadar ağır konuşur bencede erkek centilmenliğinden ödün vermemeli ama ciddi gibi görünüyo ama dönücek içime öyle doğuyo peki affedicek misin
ama küfür de edilmezki ya çok yanlış
bilmiyorum döner miyim dönmez miyim şu an saglikli dusunemiyorum bildigim trk sey hala cok sevdigim
çok seviyosan bence dönmelisin ama küfür ettiğine pişman ettikten sonra baya ağır cezalandır ki bidaha aynı ayılığı yapmaya yemesin
öyle yapacagim tesekkur ederim 🙏🏻😊
rica ederim ☺
Dayanamam bana küfür edilmesine
ani sinirle ikimiz birbimize ettik olaydan zaman gecti aradim iki kere acmadi olay zamani hadi ordan gir hayatimdan diyip yuzume kapatmisti ama su an hicbir sekilde umursamiyor tarihi falan silmis instagramdaki fotogralfafi
İkiniz ettiyseniz takılmaz belki bilerek kavga çıkarıyordur ya da incinmiş
ikimiz ettik ama hakli olan tarsf bendim. hakli oldugumu unutup aradim olaydan bir hafta gecti asla yapmayacagi seyleri yapti
O zaman o kavga etmeyi bekliyormuş etmişken araya mesafe koyuyor bahane bulmuşken bundan sonra ona bırak sen yaptın zaten fedakarlıkları haklıyken aramışsın yine soğuk yapmış
öyle yapacagım arrtik kendisi bilir
Evlenmek falan muhabbeti mi açıldı niye böyle davrandı ki şimdi hem 4 yıldır berabermişsiniz
nisanlanmayi dusunuyoruz birkac sorun cikti hemen trip atti sonra kufurlestik bir daha da hic konusmadik ben bugun aradim ama o donmedi
daha dogrusu aradiginiz kisiye ulasilmiyor dedi
Sorumluluk almaktan kaçıyor ola bilir tabi doğrusunu bilemem
Hakkında hayırlısı olsun
amin tesekkur ederim
Rica ederim