Açık açık dile getirmiyor ama biliyorum bunu bir de kötü çıktığım fotoğrafları bana atıyor altına güzel sözler yazarak neden böyle yapıyor anlamıyorum Arkadaslar?

Ozguvenin dusuk oldugu icin bunu dusunuyorsun kendini begenmen konusunda ozguvenini yukseltirsen disariyada bunu yansittiginda asla oyle bir dusuncesi olmaz insanlar sana senin kendine deger verdigin kadar deger verirler
Benim özgüvenim tam ama o bunu düşürmeye çalışıyor. bana en kötü çıktığım fotoğrafı atıp altına güzel sözler yazıyo mesela bu tür şeyleri var bunlardan çıkarıyorum
Sebebi çok çabalıyor herşeyi yapıyor evlenmemiz için her konuda ayarladı eşi olarak görüyor resmen bu yüzden net karar veremiyorum ilgisi herşeyi tam beni benden çok düşünüyor ama gel gelelim öyle şeyler yapınca aklım karışıyor. yani çelişiyorum
Yakışıklı ama çok çok diyemeyiz hani
Bilmiyorum artık kompleks yapcak kadar yakışıklı olduğunu düşünmüyorum en azından ben kendimi çirkin bulmıyorum o kadar. ama ona göre renkli gözler dijkat çekiyor daha çok gözlere önem veriyor
Bilmiyorum o da iyi bana göre kompleks Yapcağını düşünmüyorum çünkü çirkin değil
Gerçekten çok güzelsin. Yani laf olsun , hoş olsun yazmiyorum. Gözlerin, saçların , cildin harika. Seni begenmiyorsa , özür dilerim ama demekki psiklojisi bozuk ya da deli.
Can'm teşekkür ederim direk yüzüme demiyor ama çok şey yapıyo bu konuda çirkin çıktığım resmi atıyo bana Altınada güzel sözler yazıyo mesela hep en kötü resimlerimi bana gönderiyo kendi çektiği.. bu yüzden ne Yapcağımı şaşırdım teşekkür ederim
Banada sanki gıcık etmek için yapıyor gibi geliyor çünkü yaptıkları çok saçma en kötü Hamlerimi gideriyor ezmeye çalışıyor resmen ama işte bilemiyorum gıcık durum
Ya sevgilin brad pitt ya da gözleri kör:) Gayet doğal güzelliğin var. sanırım gözler yeşil. Hoşlandığım kızların gözleri hep yeşildi nedense. Sende sorun yok merak etme ;)
Teşekkür ederim hiçbir zaman ne güzellik ne yakışıklık aradım kendimde dahil çok güzelim demedim hiç bir zaman ama bunları yapması beni çok üzüyor bu yüzden tek çarem buraya resim atmak oldu 2 yıl oldu hep aynı benim özgüvenimi düşürmeye çalışıyor
sevgilinden ayril bence; kendisi brad pitt heralde
Ben ona bu cümleyi kurdum ne kimse Mİranda kerr ne de brad pitt dedim bana söylediği şey ben Mİrandayı beğenmiyorum
Cevap
44Cevap
Seni beğenmiyorsa gitsin inekle kediyle çıksın salak herif. Gayette güzel ve hoşsun aldırma belki şakalaşmayı seni kızdırmayı seviyodur.
iyisin, göz makyajına biraz daha ağırlık ver. göz rengin güzel ama gözlerinin yapısı yüzünden bakışların farklı, meh der gibi bakıyorsun.
Tahminimce kendisini çirkin buluyor bu yüzden seni küçümsüyor ki sen kendini çirkin bulasın böylelikle kendisini daha iyi hissedecek. Çirkinsem ayrılalım dersen ne diyor?
Kendi çirkin değil ama, bana direk güzel değilsin demedi ama bazı anlattıklarından direk anlıyorum yani çok güzel değilsin kalbin güzel şirinsin demek istiyor bana
Ona öyle söylediğimde olur mu öyle şey sen benim için dünyanın en güzelisin Bebek yüzlümsün diyor
Kuruntu değil bana bişeyler anlatıp benim için önemli olan iç güzellik eş olcak insanda ilk o önemli diyor, arkadaslarım var eşim güzel olsun herkes baksın ama benim olsun sadece diyorlarmış. sevgilimde diyor ki sende güzelsin ama yani önemli olan iç güzellik söze bakar misin sende güzelsin ama nediir
Begenmiyorsa neden senle çikiyor? Birak kizim onu. Sen çok hoš dogal guzel bir kizsin bence.
Evlilik yolundayız herşey için çaba harcıyor. beğenmediğini dile getirmiyor sadece hissediyorum çok güzel değilsin demek istiyor bana bazı cümlelerinden anlıyorum kısaslar anlatıyor çünkü. ama bu Adam her konuda çaba harcıyo ilgisi tam uzakta olduğumuz halde öğrenci olduğu halde her ay yanıma geliyor sadece böyle durumlar oluyor
Sen seviyor musun onu?
Seviyorum ama sırf bu yüzden çelişkilerdeyim ama çok seviyorum
Evlenirseniz de ilerde dile getirip seni surekli küçük düšürmese bari. Ama bence farkinda degil senin guzelliginin. Birileri, erkek , onun yaninda senin ne kadar guzel tatli dogal oldugundan bahsetse gozu acilir belki
Acaba öyle olsa düzelir mi bilmiyorum bahsetcwk kimsede yok anca bir bayan arkadasım bahsedebilir o da etki yapmaz diye düşünüyorum
Evet bayan olmaz. Erkeklerin konusmasi ve seni kiskanmasi lazim bence. Umarim hallolur meselen.:)
kimle cıkıyon ki sen bide onu paylas neymiş oglandakı bu öz güven bide onu görelim neyini beyenmiyomuş
Ya kendisi yakışıklı ama öyle çok çok diyemeyiz yani ben çirkin kalmıyorum yanında bence o da çirkin kalmıyor.. eski kız arkadası gözleri falan çok güzelmiş acaba kıyaslama mı yapıyor anlamıyorum ki 2. yılımız evlilik yolundayız
at gitsin onndan daha iyisini bulursun... gayet güzelsin
Bence gayet güzelsin oda begeniyordur sen kendini beğenmediğini için kuruntu yapıyorsun yapma ilişkini zedelersin
Ben kendimi beğeniyorum ama o kötü olmamı istiyor
Gayet güzelsin..
Sevgilim bir Brad Pitt galiba gözü yükseklerde?
senin kıymetini bilmiyo. bariz seni beğenmeyen ölsün
Cocugun özgüveni yoksa ya da güzel oldugunu soyledıgınde sımarıp kacmandan korkuyordur :)
Gayet guzelsin bence , begeniyordur sevgilin oyle dusunme
Ölü gibisin mnakoyim
azcık diri dur bir ciilveli ol
Çok tatlısn maşallah seni beqenmeyen en yakinindaki en yüksek binadan kendini atsın bence..
senin sevgilin kör olmus napalim.
Birak o dallamayi bosver
Seni guzeligini goren ateist imana gelir.
😈😈😈😈😈
Öncelikle insan bedensel ve zihinsel bir engeli yok ise begenilmsyi dert etme kendine eger seni beğenmiyor ise daha fazla o kişiyle zamana kaybetme başkalarını bulursun
Bence sana ole gelio seviosa her halin guzel geluodur ki ona
Bence guzelsin dediklerin dogruysa sevgilin tam bir buyuk bas
Çevresinde çok fazla güzel kız olmuş yani onun arkadası değil ama İzmir'de güzel kızlar var acaba kıyas mı yapıyor
sorun sende degil sevgilinde bakmayı bilene gözlerin yeter.
çok güzelsin. sevgilin beğenmiyorsa benim olabilirsin, tam tipimsin :)))
gizli olmasan her gün yazardım sana ah ah
Sevgilin Hipermetrop :) Söyle göz doktorundan randevu alsın...
İyisin görüntünü değiştiremezsin kimse değiştiremez beğenmiyorsa gitsin beğeneceği birini bulsun yol göster bence
Açıkca dile getirmiyor ki ama çok güzelde değilsin dediğini biliyorum Şirinsin falan demişti
Yani şahsen ben ilişkimi keserim çünkü yarın öbürgün beğendiği birini bulursa yani senden daha iyi olduğunu düşündüğü birini hiç acımaz sana sende aptallığınla kalırsın dostum
2 yıl oldu yazın istemeye gelcekler, bırakma gibi bir durumu yok herşeyi çabalıyor okulunu sırf benim için erken bitirmeye çalışıyor ama işte bazen de Böyle eziuo Anlayamıyorum açıkca söylemiyo ki ben hissediyorum
Bilemiyorum o Zaman belkide yanlış hissediyorsunuzdur dostum
Sevgilinden ayril nasil begenmez ya da niye cikiyo
Güzelsin sevgilin senin kıymetini bilmiyorum sanki kendi Ronaldo irina shayk bekliyo
Sevgilim beni beğenmiyor nedir ya 😀 begenmiyorsa bıraksın
sevgilin seni beğenmiyorsa sevgilin değildir zaten sevgilin olmaya hazırım.
BEGENMİYORSA CİLVE YAP GÖSTER AMA... NEYSE İŞTE BEĞENİR BEĞENİR
İlişkin monotonlaşmştr. Ondan soğuyodr. Tipinde bişey yok.
o sevgilin seni beğenmiyorsa sen neden onunlasın hala bu güzellikle?
Benim özgüvenimi düşürmeye çalışıyor kendide çok yakışıklı değil ama yakışıklı. benim için önemli olan tabiki karakter. ama bana açık açık dile getirmiyor bikere bana Bişey söyledi, bazıları eşinin çok güzel olmasınu ister herkes beğensin ama benim olsun. ben öyle değilim benim için önemli olan kalp güzelliği Dedi. sanki ben çirkinim kalbin güzel demek istedi bu tür şeyleri çok söylüyor evlilik yolundayız
kusura bakma ama seni beğenmiyen bence biraz mal olmalı ki sevgilin de öyle görünüyor
Bana şirinsin sadece diyor. bilmiyorum sevgisi tam herşeyimiz hazır yazın istemeye gelcekler.. bu tür beni ezme durumları var bu zoruma gidiyor ne kadar ezse o kadarda yükseltiyor çok garip hal içersindeyim
sende tersle biraz beğenmiyorsan yol yakınken felan de
Dedim neler dedim saçmalama insan sevdiğinin her halini beğenir sen benim için dünyanın en güzelisin diyor ilgisi herşeyi tam. ama alttan alttan bellide ediyor çok beğenmediğini yani demek istiyor ki çok güzel değilsin kalbin yüreğin güzel. bir de en kötü çıktığım fotoğraflarımı bana atıp güzel sevgilim diyor bu demek siz olsanız da benim gibi düşünmez misiniz sanki bilerek yapıyor gibi çünkü bariz kötü çıktığım fotoğrafları atıyor
bence bunu erkekken açıkca ona sert bir şekilde söyle içine deret olacağına ne olursa olsun
Çok söyledim çok ama işte tek kafamı karıştıran açıkca hiç bir Zaman söylemedi. ama evlilik yolundayız seviyor biliyorum anlıyrum ama çok çok beğenmediğinide biliyorum. çok güzel elbette değilim ama yani bana öyle ima etmeleri zoruma gidiyor yani o kadar mı kötüyüm diye dedirttiriyor bana. çok söyledim hep öyle şey olur mu dedi artık yapcak bişeu bulamıyorum ki
ya bu deveyi güdeceksin o zaman ya da bu diyardan gideceksin canım :)
Kardeşim güzelsin onun gözlerinde problem var
Hep kötü olan fotoğraflarımı bana atıyor inat yapar gibi sanki, yani kötü olmamı istiyor bilerek yapıyo bunu özgüvenimi düşürmek için. anlam veremiyorum evlilik yolundayız madem çok güzellik seviyor durmasın yanımda yüzüne bile söyledim tabi saçmalıyosun diyor bana
Begenmiyorsa ayril ondan ne guzek kizsin
Demek ki sevgili değil sevgisiz...
Seni begenmiyorsa neden sevgilinki
bakışların çok ruhsuz belki ondandır
Doğal halin bile güzel. Makyajla uçarsın :D
Teşekkür ederim ama işte
Buna sadece gülerim ben/)) ;) :)
bence sevgilini bir göz doktoruna götür
yoo gayet iisin.. senin kuruntun bence onlar:)))
beğenmiyosa yanında işi ne...
sevgilin kızdan anlamıyr demek ki. boşver onu
bence sorun yok gayte ıyısn sempatıksın hossunn
Renkler ve zevkler tartışılmaz
belesını arıyor sevgiin
Gayet hosshn
İyisin bence
Bence aklını başından aşacak bir kaç poz gönder
Pms?
Anlamadım 😏
Bence hos kizsin :)
İyisin