Doğum gününde nice senelere yazdım kimisine hep beraber yazmasına rağmen bana yazmadı. Bu kötü mü normal mi?

Evet belki ergen hatta 7. sınıf, 6.sınıf sorusu ama sormadan duramayacağım. Anlayamıyorum çünkü hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu.

Dersaneden bi çocuktan hoşlanıyorum. (19 yaşındayız) Her neyse işte 4 gün önce doğum günüydü. Ben kutladım yazdım işte nice senelere diye facebookta profiline. Sınıftan diğer kızlarda kutlamış onlarda benimle aynı yazmışlar. Ama birkaçına hep beraber inşallah yazmış bana gelince teşekkür yazmış.

Diğer hoşlanma belirtilerini az çok görüyorum. Sadece bana baktığına çok rastlamıyorum birde böyle basit şeylere takılıyorum. Git açıkla bu ne çocuk gibi demeyin bazı durumlar var uzun uzun anlatmayayım. Ama açıklayamam yani.

Ben utangaç sayılırım oda öyle sayılır. Düşünüyorum empati kuruyorum o bana yazsa ne yazardım diye utanır çaktırmamak için hep beraber yazmazdım diyorum hoşlanıyodur o zaman diyorum. Sonra kendimi kandırıyomuşum gibi geliyor. Off off. Böyle basit şeylere takılmamalı mıyız? Ama eğer hoşlansa direk teşekkür de yazmazdı yani sanki.

Ve son olarak NOT: Tamam biliyorum başlangıçtada dediğim gibi saçma soru, ergen sorusu ama işte çekingenlik. Böyle basit şeylerden anlarsam anlarım hoşlandıgını anlamazsam anlamam. Yoksa ne o söyler ne ben söyleyebilirim..
Doğum gününde nice senelere yazdım kimisine hep beraber yazmasına rağmen bana yazmadı. Bu kötü mü normal mi?