Trenton'da yaşayan bir çocuk sahibi Williams, uzun süredir ilişki içerisinde olduğu erkek arkadaşının kendisini aldattığını öğrendiğini açıkladı. Aldatmada tuhaf olan ise çok sevdiği erkek arkadaşının kendisini başka erkekle aldatması.. Sevgilisinin eşcinsel olduğunu öğrenince cinnet geçiren Williams, dairesinde sakladığı sevgilisinden gelen aşk mektuplarını yakmak istediğini ancak yangını bir anda büyüdüğünü ve kontrol edemediğini söyledi.
Sizin tahammülsüzlugunuz var mı?
Sevgilisinin gay olduğunu öğrenen kadın evi yakti. Peki sevgilinizin lez Veya gay olduğunu öğrendiğinizde naparsiniz?
Saygi duyarim. Kesinlikle saygi duyarim hatta ufak bir seyler daha yazmak istiyorum. Benim gaylere fazla merakim var cok hosuma gidiyor. Bir de ben bir defasinda erkek arkadasima ilk beraber olcagimiz zaman ciddi ciddi ben es cinselim dedim yapamam dedim. Boyle ona bunu 10 dakika icinde inandirdim safım ya 😁 inanmisti. Genelde biz kizlar kiz arkadaslarimizi balim bocegim cicegim askim biricigim falan diye kaydederiz ya onlari gosterdim konusmalarda da tamam askim tamam canim falan yazariz kanka kelimesi bizde yoktir cok cok nadirdir. Bunlarida gorunce bir mal mal bakiyo bana 😁😁 sonra cok zor inandirdim escinsel olmadigima cok zor inandi 😂
Doğrusu aldatmanın her türlüsü kötü ama bu durumu dramatik hale getiren kadının tamamen kandırılmış olması. Gözü boyanmış, inandığı her şey boş çıkmış. Çok büyük travma...
Biseksueldir en fazla. Bir gay niye benle cıksın ki? Hadi cıktı nasil sevissin? biseksüelse ve bunu basta soylerse sorun olmaz. Gay se buyuk ihtimal sevismemisizdir ona neden boyke bir sey yaptigini amacin ne oldugunu sorup destek olurum. Homofobiklerin bol oldugu dunya da onlarin isi de zor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilisinin gay olduğunu öğrenen kadın evi yakti. Peki sevgilinizin lez Veya gay olduğunu öğrendiğinizde naparsiniz?